Licențiere

Unilicense: Acoperă toate sistemele de operare în reţelele cu platforme mixte


Cum se aplică ESET Unilicense?


 

Unilicense acoperă majoritatea sistemelor de operare populare pentru computere, smartphone-uril, tablete şi servere de fişiere, oferindu-vă posibilitatea să combinaţi protecţia de care aveţi nevoie pe endpoint pentru dispozitivele menţionate. Puteţi trece la platforme diferite fără să mai fie necesar să achiziţionaţi licenţe suplimentare.

Acoperirea Unilicense pentru sisteme de operare:
Computer: Windows, Mac, Linux
Smartphone sau Tabletă: Android, Symbian, Windows Mobile
File Server: Windows, Linux, BSD, Solaris

Mixați și potriviți
licențele după nevoi

Marele avantaj al sistemului de licențiere ESET Unilicense este flexibilitatea. ESET Unilicense acoperă toate nevoile, oferindu-vă posibilitatea să combinați, până la potrivire, protecția pentru endpoint în concordanță cu nevoile dumneavoastră actuale – fără să irosiţi o singură licență.

Mutaţi licența pe o altă platfomă, oricând

Cu ESET Unilicense aveţi libertatea de a comuta protecţia de pe o platformă pe alta. Puteţi face acest lucru chiar în interiorul perioadei de valabilitate a licenţei, fără să fie necesar să achiziţionaţi licenţe noi.
Să presupunem că staţia rulează Windows OS şi că decideţi să treceţi la Linux. Cu o licenţă ESET validă, puteţi descărca şi instala soluţia ESET pentru Linux Desktop pe aceiaşi maşină, utilizând  aceleași credențiale de licență cu ale achiziției inițiale.

Transferați o licență
pe un alt computer

Suplimentar, puteți transfera o licență validă ESET pe un computer nou achiziționat, cu condiția să dezinstalați licența de pe cel vechi. Transferul se aplică și la comutarea de pe un sistem de operare pe altul.
Să presupunem că decideți să renunțați la computerul protejat cu ESET bazat pe Windows și să achiziționați un nou Mac.  Pentru a proteja noul Mac cu ESET, trebuie numai să transferați licența de pe computerul cu Windows la care ați renunțat –și instalați soluția ESET pe Mac.