Confidenţialitate Digitală

Securizarea identității dumneavostră online

Simțiți-vă în siguranță atunci când lucrați,
vă jucați sau vă conectați online.


Asigurați-vă o zonă de confidenţialitate digitală

ESET abordează foarte serios conceptul de securitate informatică. Experţii noştrii au dezvoltat soluţii capabile să reziste atât atacurilor malware cât şi celor targetate pentru a vă menţine identitatea online în siguranţă. Proiectat şi dezvoltat pentru a combate malware-ul din orice direcţie ar încerca să se infiltreze, ESET Smart Security crează o zonă extrem de eficientă în care confidenţialitatea dumneavoastră este protejată.

Protecţie la Accesul Web – Soluţiile de securitate ESET scanează întreg conţinutul pe care îl descărcaţi pentru a vă asigura o experienţă online sigură.

Scanarea Comunic[rii prin Email – Tehnologia noastră de scanare depistează orice cod maliţios care încearcă să se infiltreze pe sistem prin traficul email.

Sistem de Protecţie al Fişierelor – Produsele noastre de securitate monitorizează toate fişierele aacesate sau stocate pe computer, inclusive arhivele şi ataşamentele la email, fără întreruperi inutile sau încetiniri ale sistemului.

Scanarea Mediilor Portabile de Stocare – Soluţiile de transfer date, precum memoriile USB sau CD-urile, pot introduce ameninţările pe PC – produsele ESET scanează toate aceste medii amovibile și datele de pe ele imediat ce sunt conectate la computer. Suplimentar, puteți defini o listă cu echipamentele care au permisiunea de conectare pentru a prevenii ca module USB străine să fie rulate pe propriul PC.

Wi-Fi Safe Mode – Vă avertizează ori de câte ori vă conectați la o rețea Wi-Fi necunoscută și se asigură că aveți parte de o navigare pe internet sigură indiferent de nivelul de securitate al rețelei Wi-Fi.

Antispam Inteligent – Motorul antispam inteligent de la ESET se asigură ca fluxul dumneavoastră de mesaje email nu este perturbat de mesaje nesolicitate, care sunt de obicei puncte de intrare pentru inginerii sociale și malware.

Firewall bi-direcţional – ESET Smart Security previne accesul neautorizat la resursele PC-ului utilizând tehnica de filtrare a traficului, ce monitorizează toate comunicațiile executate între computer și rețeaua locală sau internet.