Păstrați securitatea

ESET vă menţine în siguranţă

Cu o tehnologia avansată şi prin informare continuă


Ce însemnă
confidenţialitatea
digitală?

Confidenţialitate DigitalăConfidenţialitatea digitală şi confidenţialitatea din lumea reală sunt strâns conectate. Având în vedere cantitatea de informaţie personală care tranzitează spaţiul cibernetic este foarte important să înţelegeţi de ce este important să protejaţi diversele date pe care le stocaţi în computer sau pe care le utilizaţi online.
Aflați mai multe

Sfaturi de Securitate

Sfaturi de SecuritateApăraţi-vă identitatea împotriva infractorilor cibernetici care încearcă continuu sa obţină acces la informaţiile dumneavoastră personale. Aflaţi cum puteţi acţiona atunci când navigaţi online, citiţi email-uri sau vă conversaţi pe chat cu prietenii.
Aflați mai multe

Pentru Gameri

Pentru GameriProtejaţi-vă în timpul sesiunilor de gaming fără să compromiteţi performanţa sau timpul de răspuns.Indiferent dacă vă jucaţi sau lucraţi, ESET întelege importanţa nealterării performanţei.
Aflați mai multe

Pentru Netbooks

Pentru NetbooksSistemele ultraportabile foarte sensibile în ceea ce priveşte consumul de energie precum şi sistemele dotate cu forţă de procesare modestă de tipul Netbook-urilor sau Nettop-urilor au nevoie de o soluţie de securitate compactă, eficientă şi sigură. Produsele ESET oferă protecţie proactivă rapidă şi eficentă împotriva atacurilor cibernetice şi malware-ului fiind în acelaşi timp foarte atent la durata de viaţă a bateriei între încărcări.
Aflați mai multe