Despre ESET

Perfect pentru companiile mici și mijlocii

ESET vă securizează și protejează afacerea.

ESET este un pionier în protecția proactivă oferită împotriva amenințărilor cibernetice, tehnologia NOD32 celebrând în 2012 a 25-a aniversare.


Știind că sunteți în siguranță

În fiecare zi protejam peste 100 de milioane de calculatoare, laptop-uri, smartphone-uri, tablete și servere, indiferent de sistemul de operare.
Solutiile noastre pentru acasă și pentru segmentul de business oferă un nivel continuu și consecvent de protecție împotriva unei game largi de amenințări existente și emergente.

Protectia multiplu premiată

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security și ESET Cyber ​​Security sunt printre cele mai recomandate soluții de securitate din lume.
Motorul unic de scanare care se află la baza tuturor soluțiilor noastre de secuitate a devenit cunoscut pentru capacitățile sale de detecție ridicată și pentru consumul redus de resurse și continuă să primească recunoașterea din partea organizațiilor de testare independente.
ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de premii Virus Bulletin VB100 și nu a ratat niciodată un singur vierme sau un virus din listele "In the Wild" de la începutul derulării acestor teste independente, în 1998.
ESET a fost selectat dret una dintre cele mai inovatoare companii din Europa în cadrul 2011 European Business Awards HSBC și deține numeroase distinctii de la AV-Comparatives, AV-Test și alte organizații independente de testare.

"La ESET suntem total dedicați dezvoltării de soluții de securitate de înaltă clasă atât pentru uzul de acasă cât și pentru clienții corporate, dezvoltând permanent tehnicii care țin la distanță toate tipurile de amenințări cunoscute și emergente."

Miroslav Trnka, Co-Founder la ESET

Extinderea prezenței noastre

ESET are sediul central în Bratislava (Slovacia) și centre regionale de distribuție în San Diego (SUA), Buenos Aires (Argentina), și Singapore. ESET are sedii în Sao Paulo (Brazilia) și Praga (Republica Cehă).
Rețeaua noastră extinsă de centre de cercetare malware se întinde în Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praga, Košice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada), Moscova (Rusia). Familia loială de parteneri acoperă 180 de țări.

 

Quick Facts

Furnizor lider de soluții de securitate pentru companii de toate dimensiunile, pentru utilizatorii de acasă, și pentru utilizatorii de telefoane mobile.

25 de ani experiență în protejarea lumilor digitale

Un pionier care continuă să conducă industria proactivă de detecție

Sediul central în Bratislava, Slovacia

Centre regionale de cercetare și dezvoltare în Bratislava (Slovacia), Košice (Slovacia), San Diego (SUA), Montreal (Canada), Cracovia (Polonia), Moscova (Rusia), Buenos Aires (Argentina), Praga (Republica Cehă) și Singapore

Prezentă in mai mult de 180 de tări la nivel mondial  

800 angajați la nivel mondial

389% creștere în ultimii șase ani (în USD)

Protejează peste 100 milioane  de utilizatori

Brand inclus în Gartner's Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

Deținătorul celui mai mare număr consecutiv de premii Virus Bulletin "VB100" încă din mai 1998

Deținătorul celui mai mare număr de clasificări “Advanced+” în testele retrospective (AV-Comparatives)