ESET SysInspector

Aplicație gratuită
ESET SysInspector

Download ESET Sysinspector

ESET SysInspector este un utilitar de ultimă generaţie pentru diagnoza sistemelor de operare Windows. Este de asemenea o parte integrantă a ESET Smart Security 4 şi ESET NOD32 Antivirus.


O dată realizat snaphot-ul sistemului, ESET SysInspector aplică pe fiecare activitate depistată tehnici euristice pentru a atribui fiecăreia un nivel de risc estimat.


 Interfaţă intuitivă de care dispune îi oferă utilizatorului posibilitatea să izoleze din volumul mare de date, în funcţie de clasă de risc, obiecte şi procese pentru o examinare suplimentară atentă. 


ESET SysInspector este un utilitar folositor oricărui specialist IT pentru un avea un răspuns rapid la o problemă.


Funcționalități cheie:

  • Posibilitatea de a genera şi de a salva log-uri detaliate ce pot fi analizate de specialiştii IT sau pot fi  încărcate pe forum pentru diagnoză.
  • Opţiunea de a exclude informaţiile cu caracter privat  ale staţiei analizate din log-urile salvate.
  • Tehnologie integrată de tip Anti-Stealth care permite depistarea obiectelor ascunse (de tipul  rootkits-urilor) în MBR, intrărilor din regiştrii, driverilor, serviciilor şi proceselor.
  • Funcţia de comparare a două log-uri pentru depistarea schimbărilor survenite în timp
  • Atribuirea unui cod de culori fiecărei clase de risc pentru o filtrare uşoară
  • Structură ierarhică de navigare prin log-uri.
  • Un singur fişier compact, executabil, ideal pentru cei care depanează utilizând aplicaţia direct de pe stick-ul USB, fără instalări suplimentare.

Cerinte de sistem
Arhitectura Procesor i386 (Intel® 80386), amd64 (x86-64)
Sisteme de Operare Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows Server 2008 (inclusiv Server Core edition)
Memorie 35 MB

Produs
Versiune Dimensiune Download
SysInspector 32-bit
1.2.012.0
2.42 MB
SysInspector 64-bit
1.2.012.0
2.96 MB