Noutați

ESET anunta lansarea ESET File Security 4.3 pentru Microsoft Windows Server - Release Candidate

03-06-2011

 

ESET anunta lansarea in vederea testarii publice a versiunii Release Candidate a ESET File Security 4.3 pentru Microsoft Windows Server. Acesta lansare reprezinta pasul intermediar de dinaintea lansarii finale a produsului. ESET File Security 4.3 pentru Microsoft Windows Server Release Candidate este proiectat sa securizeze la cel mai inalt nivel retelele business si datele transferate prin ele. Nou adaugata functionalitate eShell, cu interfata de control prin linie de comanda, sporeste si mai mult nivelul de administrare al solutiilor ESET in mediile de retea.Motorul de scanare ESET NOD32 Antivirus 4 aflat la baza noului produs, este construit pentru viteza, precizie si impact minim asupra sistemului. ESET File Security 4.3 securizeaza infrastructura critica business impotriva continutului malware care cauta sa compromita informatiile sensibile din retea sau orice incercare de a bloca si compromite operatiunile desfasurate in acesta.

 

Imbunatatirile ESET File Security 4.3 pentru Microsoft Windows Server Release Candidate:

 

eShell – o interfata cu functionalitati complete de control prin linie de comanda, utila in special pentru administrarea solutiilor de securitate ESET in mediile de retea. Utilizatorii pot opta pentru activitati si comenzi avansate  cum ar fi exportul fisierelor log in fisiere text, dezactivarea / activarea de la distanta a functiilor sau definirea de noi actiuni in relatia cu alte aplicatii. Astfel administratorii de sistem pot adresa mai multe probleme simultan.

 

Cu totul , versiunea Release Candidate aduce cinci noi functionalitati si multe alte imbunatatiri. Pentru mai multe informatii si pentru a descarca produsul mergeti la adresa http://www.eset.com/beta/file-windows/.