Noutați

ESET a obținut cel mai bun scor în Testul VBSpam pentru a cincea oară consecutiv

ESET Mail Security a obținut o rată de detecție a spamului de 99.999%, înregistrând zero detecții fals-pozitive, în cadrul celui mai recent test VBSpam, realizat de Virus Bulletin.

12-10-2016

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a câștigat cel mai recent test realizat de o autoritate de top în domeniul securității, Virus Bulletin, privind filtrarea spam obținând o rată de identificare a spamului de 99.999% și zero detecții fals-pozitive. Drept rezultat, ESET a obținut certificarea VBSpam+, a cincea oară în mod consecutiv, confirmându-și poziția de lider în domeniul protecției anti-spam.


“Filtrarea spamului solicită calibrarea fină a mecanismului de securitate pentru a obține echilibrul perfect între ceea ce trebuie blocat ca fiind spam și ceea ce trebuie lăsat să treacă, fiind interpretat ca un e-mail legitim. Suntem bucuroși că eforturile noastre în protejarea clienților au dat rezultate,” a relatat Luka, Chief Technology Officer la ESET.


Testele utilizate de Virus Bulletin pentru studiul comparativ VBSpam au simulat filtrele anti-spam utilizate în mediul business. Ele combină două fluxuri live de spam ce vizează cutiile poștale din întreaga lume, dar și un flux live de e-mailuri internaționale legitime.


Vizitați www.eset.ro pentru a afla mai multe despre portofoliul de produse ESET.