Noutați

ESET primeşte cel de-al 70-lea premiu VB100 din partea Virus Bulletin

16-11-2011

ESET, liderul în protecţia proactive oferită împotriva ameninţărilor informatice, a fost distins cu prestigiosul premiu “VB100“ oferit de către Virus Bulletin – autoritatea de testare independentă din Marea Britanie.  Ultimul premiu primit de către ESET este cel de-al 70-lea. ESET NOD32 Antivirus deţine recordul mondial de premii VB100, între toţi producătorii de soluţii de securitate.
Virus Bulletin a apreciat astfel ESET NOD32 Antivirus 4 în cadrul evaluării şi comentariilor oficiale: “Menţine în continuare un şir epic de validări ale performanței. Interfaţa grafică rămâne atractivă şi plăcută în utilizare, cu o ergonomie bună în zonele principale şi un nivel ridicat de opţiuni fine de configurare în spatele interfeţei principale. Operarea a fost fluentă şi stabilă pe parcursul testului, fără surprize sau evenimente de raportat.”

“Suntem mândri că tehnologia ESET NOD32 Antivirus a câştigat mai multe premii  Virus Bulletin VB100 decât oricare altă soluţie de securitate. Mulțumită echipelor noastre talentate de dezvoltatori software si cercetători malware, ESET NOD32 nu a ratat niciodată detecţia unui virus sau vierme din listele “In-the-Wild”, încă de la începerea efectuării acestor teste de către Virus Bulletin în mai 1998,” spune Jan Vrabec,  Security Technology Analyst la ESET.
ESET a lansat noua generație de soluții de securitate blazon, ESET Smart Security 5 și ESET NOD32 Antivirus 5, în septembrie.


Despre Virus Bulletin

Virus Bulletin s-a lansat în 1998  drept publicaţie specializată destinată utilizatorilor de PC, tratând preponderent subiecte legate de viruşii pentru PC, detecţia lor şi prevenirea infectării cu aceştia. Virus Bulletin conduce periodic teste comparative independente asupra soluţiilor antivirus. Distincţiile oferite sub forma premiilor VB sunt apreciate în mod deosebit de toţi cei implicaţi în industria soluţiilor antivirus datorită metodei riguroase de testare folosite, datorită faptului că nu se pot solicita de către vendori repetări ale testelor picate dar şi pentru ca înscrierea produselor în teste nu presupune nici un fel de taxe. VB organizează de asemenea o conferinţă anuală VB pentru profesioniştii din industria antivirus care la rândul ei este foarte apreciată de către comunitatea specialiştilor în securitate IT.