Noutați

Parteneriat ESET si BRD@ffice

10-01-2012

Reduceri la licenţele ESET Smart Security, prin BRD @ffice


BRD a încheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group- distribuitor exclusiv al soluţiilor ESET NOD32 Antivirus în România - prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei de internet banking pentru clienţii companii BRD@ffice pot beneficia de reduceri substanțiale față de prețurile de pe piață pentru licențele antivirus ESET Smart Security. Licențele pot fi comandate direct prin intermediul aplicației de Internet banking, prin simpla completare a unui formular de comandă.

„Ne face plăcere să oferim beneficii extrabancare care să asigure un plus de securitate operațiunilor pe care clienții le desfasoară în mediul online. Astfel punem la dispoziția clienților BRD@ffice un pachet complet de soluții de bancă la distanță”, a declarat Alina Iosep, Director,  Piața Persoane Juridice și Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie și Marketing al BRD.

“Beneficiind de nucleul NOD32 Antivirus, ESET Smart Security extinde protecția anti-malware asupra tuturor activităților desfășurate la birou. Selectarea soluţiei noastre de securitate în cadrul acestui program ne bucură pentru că certifică performanța produsului și importanța pe care o are securitatea IT în contextul în care activitățile de business se desfășoară la ora actuală”, a declarat Alexandru Sipciu, Director General Axel Soft IT Group.

Axel Soft IT Group, compania ce asigură securitatea informațiilor în mediul virtual este distribuitorul exclusiv în Romania al soluțiilor de securitate ESET NOD32 Antivirus. Cu o experiență vastă în acest domeniu, Axel Soft IT Group oferă soluții de securitate de top, multiplu premiate la nivel mondial.