Despre ThreatSense

Lucrăm în permanență pentru a vă ține în siguranță

Monitorizând constant amenințările globale, ESET asigură cea mai avansată protecție.

Cele mai noi tehnologii

Pentru că ameninţările online evoluează continuu, cercetătorii ESET dezvoltă permanent cele mai eficiente instrumente pentru a lupta cu volumul crescut, cu diversitatea şi arhitectura din ce în ce mai sofisticată în care malware-ul se prezintă. Descoperiţi ce se află în spatele motorului de scanare ThreatSense® şi cum soluţiile ESET vă protejează atât online cât şi ofline.

Află mai mult

Tehnologie-eset

Detecţie proactivă

Vă puteţi încrede într-o soluţie de securitate care vă protejează constant în faţa ameninţărilor nou apărute. Tehnologia ThreatSense.net® asigură specialiştilor ESET Virus Lab o radiografie precisă a scopului şi naturii infiltrărilor globale. Experţii noştrii analizează cu atenţie aceste ameninţări, vectorii de atac şi modelele comportamentale, configurând fin întreaga parte de detecţie euristică şi semnăturile virale pentru un sistem complet şi automat de colectare a malware-ului.

Află mai mult

ThreatSense.Net

Comparație Interactivă

Descoperiţi diferenţa pe care ESET o oferă. Pentru a vă asigura că faceţi cea mai bună alegere utilizaţi Comparativul Online pentru o comparaţie faţă-în-faţă şi aflaţi cum soluţiile de securitate ESET se diferenţiază de restul produselor de pe piaţă.

Află mai mult

Comparatie Interactiva

ESET vs Concurență

Vizitează acestă secţiune pentru a vedea graficele care evidenţiază performanţa superioară pe care produsele de securitate ESET o oferă. Vezi cum soluţiile ESET rezolvă task-uri de securitate comparativ cu alte produse antivirus.

Află mai mult

ESET vs Competitie

Premii si distincţii

Experimentează siguranţa multiplu-premiată. Atât ESET Smart Security cât şi ESET NOD32 Antivirus au câştigat un şir lung de aprecieri pentru ablilitatea de a oferi securitate completă utilizatorilor.

Află mai mult

Premii