Soluție de securitate cu amprentă ușoară asupra sistemului care vă protejează împotriva spyware-ului, virușilor și infecțiilor trans-platformă

 • Protecție Completă pentru Endpoint-uri Mac OS X
 • Cerințe minime de resurse. Lasă mai multe resurse de sistem disponibile, oferind în același timp o protecție completă.
 • Administrare de la Distanță. Complet gestionabil prin intermediul noului ESET Remote Administrator (consola web).
 • Cea mai nouă Soluție de Securitate Trans-Platformă. Poate detecta amenințările sistemelor de operare OS X și Windows pe oricare platformă.
 • Administrator Licențe. Gestionați licențele dumneavoastră în timp real chiar dacă nu utilizați ESET Remote Administrator.

Beneficiile oferite de ESET Endpoint Antivirus pentru macOS

Protecție Antivirus și Anti-spyware

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware cu scanarea opțională bazată de cloud pentru o performanță superioară în detecție.

Anti-Phishing

Funcția Anti-Phishing protejează în fața încercărilor site-urilor false de a obține datele sensibile ale companiei, numele de utilizator, parola sau detaliile bancare.

Securitate Trans-Platformă

ESET Endpoint Security pentru macOS este capabil să detecteze amenințările Windows și vice-versa, oferind cea mai bună protecție trans-platformă.

Optimizat pentru Mediul Virtual

ESET Shared Local Cache stochează metadatele fișierelor scanate așa încât replica fișierelor de pe dispozitiv nu mai este scanată din nou pe alte mașini virtuale.

Cerințe minime de resurse – Conservă ritmul activ al afacerii

ESET Endpoint Antivirus pentru macOS oferă protecție dovedită, lăsând mai multe resurse de sistem pentru programele esențiale de care utilizatorii finali depind zi cu zi.

Suport macOS Server

Se asigură că soluția nu interferează cu sistemul serverului macOS și cu aplicațiile utilizate în mod obișnuit. Se oferă suport pentru macOS Server pentru OS X 10.7 sau versiunile mai noi.

Administrare de la Distanță extrem de prietenoasă

Soluțiile de securitate ESET sunt complet gestionabile prin ESET Remote Administrator, oferind un acces perfect și o privire de ansamblu facilă asupra stării de securitate a rețelei.

Design familiar

Soluția are un design clar și un aspect familiar, așa cum vă așteptați de la un dispozitiv Mac. Suportă afișaje de înaltă rezoluție.

Recenzii clienți

"I use ESET Internet Security, and I like the way I can control the way it behaves. Leave it to work alone or interact with the program to have some control yourself if you like it like that. Either way it does the job."

Rupert J. C., Ireland

"I use ESET NOD32 Antivirus on my PC and Mac at home, work and while traveling. It works quietly behind the scenes without ever interrupting what I do."

Debbie M., United States

Citiți toate recenziile

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

ESET NOD32 Antivirus Linux

text

ESET Endpoint Mac Antivirus
ESET Endpoint Mac Antivirus
ESET Endpoint Mac Antivirus

Cerințe de sistem

 • Sisteme de operare: macOS 10.6 și mai nou
 • Compatibil cu noul ESET Remote Administrator 6
  Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Admnistrator
  Aflați mai multe informații despre compatibilitatea ESET Remote Administrator
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

Download ESET Endpoint Antivirus for macOS