Soluție completă ce include anti-malware, anti-phishing, control web și firewall

  • Protecție Completă pentru Endpoint-uri macOS
  • Cerințe limitate de resurse. Lasă mai multe resurse de sistem disponibile, oferind în același timp o protecție completă.
  • Administrare de la Distanță.Complet gestionabil prin intermediul noului ESET Remote Administrator (consola web).
  • Arhitectură server / proxy pentru o rețea puternică
  • Securitate Trans-Platformă. Poate detecta amenințările sistemelor de operare OS X și Windows pe oricare platformă.
  • Controlul accesului la date este încorporat. Include Control Web pentru a limita accesul la site-uri și Firewall Bi-direcțional.

Beneficiile oferite de ESET Endpoint Security pentru macOS

Protecție Antivirus și Anti-spyware

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware cu scanarea opțională bazată de cloud pentru o performanță superioară în detecție.

Controlul dispozitivelor – Mențineți Dispozitivele Offline sub Control

Asigurați-vă că fișierele media offline neautorizate nu sunt folosite în rețeaua dumneavoastră. Blochează dispozitivele neautorizate sau permite accesul pe diferite niveluri.

Securitate Trans-Platformă

ESET Endpoint Security pentru macOS este capabil să detecteze amenințările Windows și vice-versa, oferind cea mai bună protecție trans-platformă.

Optimizat pentru Mediul Virtual

ESET Shared Local Cache stochează metadatele fișierelor scanate, astfel replica fișierelor de pe dispozitiv nu mai este scanată din nou pe alte mașini virtuale.

Anti-Phishing – Evită ca utilizatorul să fie înșelat

Protejează utilizatorii finali în fața încercările site-urilor false de a extrage informațiile sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parole sau datele de autentificare bancare.

Firewall bi-direcțional

Previne accesul neautorizat la rețeaua companiei. Oferă protecție anti-hacker și previne expunerea datelor.

Control Web

Securizează traficul companiei și crește productivitatea utilizatorilor. Limitează accesul utilizatorilor la categorii predefinite de site-uri, de exemplu jocuri, rețele sociale și altele.

Cerințe minime de resurse – Conservă ritmul activ al afacerii

ESET Endpoint Security pentru macOS oferă protecție dovedită, lăsând mai multe resurse de sistem pentru programele esențiale de care utilizatorii finali depind zi de zi.

Componente de bază la instalare

Vă permite să alegeți pe care dintre următoarele componente doriți să le instalați:

  • Firewall bi-direcțional
  • Control web
  • Protecție acces web
  • Protecție e-mail client

Administrare de la Distanță extrem de prietenoasă

Soluțiile de securitate ESET sunt complet gestionabile prin ESET Remote Administrator, oferind un acces perfect și o privire de ansamblu facilă asupra stării de securitate a rețelei.

Design familiar

Soluția are un design clar și un aspect familiar, așa cum vă așteptați de la un dispozitiv Mac. Suportă afișaje de înaltă rezoluție.

Recenzii clienți

"ESET oferă tot ce ai nevoie într-un pachet anti-malware: rate de detecție mari, impact redus asupra resurselor și management centralizat. Acestea, în combinație cu suportul tehnic și cu formarea pe care o oferă compania, fac din ESET alegerea noastră pentru furnizorul de protecție a sistemelor clienților noștri."

Andy Miller, Managing Director, Miller Solutions, Marea Britanie

"Am încercat diferiți furnizori de antivirus de-a lungul anilor și am fost chiar surprins de performanța superbă a produsului de la ESET. Produsul dvs. plus serviciul sunt incomparabile."

Koby Haviv, CTO, Colegiul Shenkar de Inginerie și Design, Israel

"Cu siguranță, fiecare organizație, mare sau mică, ar trebui să aleagă acest produs. Ceea ce oferă ESET este ceva în plus, mai presus de protecție."

Samrat Banerjee, IT Manager, Ambey Mining Private Limited, India

Citiți toate recenziile

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

ESET Endpoint Security Mac

text

ESET Endpoint Security Mac
ESET Endpoint Security Mac
ESET Endpoint Security Mac

Cerințe de sistem

GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

Download ESET Endpoint Security for macOS

Documentație