Forțați setările pentru iPhone-urile și iPad-urile folosite în afaceri și securizați-le cu funcția anti-theft

 • Perfecționați securitatea dispozitivelor dvs. iOS: iPhone-uri și iPad-uri
 • Anti-Theft – ștergeți de la distanță toate datele stocate pe dispozitiv, în cazul în care acesta este pierdut (inclusiv e-mailuri sau contacte)
 • Setări de tip push de la distanță pentru dispozitivele iOS, inclusiv setările pentru Exchange, Wi-Fi, și conturile VPN
 • Gestionați conturile Passcode, iCloud, setările de confidențialitate și ale dipozitivului, precum și restricțiile
 • Complet gestionabil prin intermediul ESET Remote Administrator

Beneficiile oferite de ESET Mobile Device Management pentru Apple iOS

Eficiență a costurilor

Nu sunt necesare soluții dedicate – beneficiați de Apple iOS Management Framework și supravegheați securitatea dispozitivelor iOS din companie − dintr-un singur punct cu ESET Remote Administrator 6.

Protecție anti-furt

Blocați/deblocați de la distanță dispozitivele sau ștergeți toate datele de pe acestea, în cazul în care sunt pierdute sau furate.

Management la distanță

ESET Mobile Device Management pentru Apple iOS vine integrat în cadrul ESET Remote Administrator 6.3+, oferind un singur punct de supraveghere a securității cu privire la rețea, inclusiv pentru toate endpoint-urile sau serverele.

Forțați setările de cont de la distanță

Programați setări de tip push de la distanță pentru dispozitivele iOS devices în tranșe − pentru conturile Exchange, Wi-Fi, și VPN.

Securitate îmbunătățită

Creșteți în mod semnificativ nivelul securității din cadrul companiei pentru dispozitivele iOS prin setările și restricțiile de tip push efectuate la distanță.Licențiere simplă

Mixați și potriviți stațiile licențelor exact așa cum aveți nevoie. Migrați stațiile de la un dispozitiv la altul, indiferent de sistemul de operare.

Recenzii clienți

"I use ESET Internet Security, and I like the way I can control the way it behaves. Leave it to work alone or interact with the program to have some control yourself if you like it like that. Either way it does the job."

Rupert J. C., Ireland

"I use ESET NOD32 Antivirus on my PC and Mac at home, work and while traveling. It works quietly behind the scenes without ever interrupting what I do."

Debbie M., United States

Citiți toate recenziile

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Informații suplimentare

Cerințe de sistem

 • Sisteme de operare:
  iOS 8+
 • ESET Remote Administrator Mobile Device Connector
 • Apple iTunes ID de companie compatibil cu ESET Remote Administrator 6
  Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Administrator
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.