• Oferă monitorizare neîntreruptă a securității
 • Oferă capacități puternice și rapide de detectare și răspuns la incidente
 • Profitați de funcția eficientă de detectare a soluției
 • Vă permite să aveți o perspectivă mai profundă asupra rețelei interne
 • Puternic și ușor de folosit

GREYCORTEX îi ajută pe utilizatorii industriei de infrastructură critică, întreprinderi și guvern să-și facă operațiunile IT sigure și fiabile prin inteligență artificială avansată, învățare automatizată și analize ample ale datelor cu ajutorul soluției lor, MENDEL, un instrument de analiză a traficului de rețea.

Avantajele oferite de GREYCORTEX MENDEL

Identifică amenințările înainte de a face pagube

Folosind metodele avansate de inteligență artificială, MENDEL trece dincolo de amenințările cunoscute, detectează și identifică simptomele comportamentului rău intenționat la nivel atomic. Amenințările sunt identificate în stadiile incipiente ale acestora, este redus timpul de răspuns la incidente, sunt prevenite daunele suplimentare și este redus riscul global.

Ușor de folosit

Interfața web de utilizator prezintă informații complete despre traficul din rețea: de la rapoartele de management, cu informații centralizate privind comunicarea rețelei, subrețelelor, utilizatorilor și aplicațiilor, comunicarea la nivel de peer, până la detalii privind fluxurile individuale și conținutul acestora, pentru a investiga cu precizie evenimentele interesante.

Identificarea amenințărilor în dispozitivele IoT

MENDEL monitorizează un set foarte complex de date privind fluxul de rețea și în dispozitivele IoT și este capabil să identifice nu numai traficul în și din rețea, ci și fluxurile de comunicații între dispozitivele din rețea. Acestea sunt tipurile de anomalii pe care le poate detecta MENDEL:

 • Fluxul de comunicare între dispozitive
 • Dispozitivele neobișnuite adiționale
 • Comunicarea excesivă de la un dispozitiv la altul
 • Comunicarea de la un dispozitiv la o gazdă în afara rețelei
 • Comunicarea periodică a tipului comun în amenințările persistente avansate

Mult mai capabil decât NetFlow

MENDEL Analyst colectează mult mai multe informații despre traficul de rețea decât protocoalele NetFlow, IPFIX sau altele similare. Înregistrările NetFlow sau IPFIX sunt consolidate cu parametrii de securitate și analiza performanțelor. Acestea includ caracteristici legate de frecvență, conținutul spectral și de trafic, care sunt esențiale pentru detectarea comportamentală sensibilă.

Caracteristici

Tehnologia bazată pe flux și pachete

În loc să se bazeze pe metoda mai veche și mai limitată SNMP polling, MENDEL utilizează monitorizarea bazată pe flux și conținut. Monitorizarea pe bază de flux asigură vizibilitatea aproape în timp real (intervale de 1 minut) asupra statisticilor de rețea și alte probleme sumare sau complexe. Deep content inspection (DCI) completează aceste informații cu metadate contextuale complexe în timp real (ca de exemplu: identitatea utilizatorului, aplicații).

Monitorizarea aplicațiilor și nu numai

MENDEL Analyst monitorizează în permanență comunicarea utilizatorilor și a aplicațiilor de rețea ale tuturor porturilor și de pe protocoalele TCP, UDP, ICMP și multe altele. Acest lucru permite monitorizarea lățimii de bandă actuale și medii, a timpilor de răspuns și de tranzit, a întârzierilor, a jitterului, a porturilor în uz, a conexiunilor și a altora.

Metode de detectare

 • Detectarea bazată pe semnătură
 • Deep packet inspection
 • Network Behavior Analysis
 • Algoritmi specializați
 • Monitorizarea performanței rețelei
 • Monitorizarea performanței aplicațiilor

Cercetare aprofundată

MENDEL Analyst generează metadate privind comunicarea în rețea, oferind o cunoaștere completă contextuală - de exemplu destinația și sursa, identitatea utilizatorului și protocolul aplicației. Spre deosebire de tehnologiile bazate pe capturarea completă a pachetelor, acesta permite stocarea metadatelor privind traficul de rețea pe o perioadă mai lungă de timp, având cerințe minimale privind capacitatea de stocare.

Galerie foto produs

Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis
Network Traffic Analysis

Informații conexe

Citiți prezentarea generală a GREYCORTEX MENDEL pentru mai multe informații despre:

 • Mai multe detalii despre cum funcționează soluția
 • Metode de detectare
 • Analiza și procesarea traficului
 • Intrări și ieșiri
 • Aparatul
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.