Management inteligent, multi-platformă pentru patch-urile de securitate

  • Vă oferă vizibilitate completă asupra sistemelor dumneavoasstră
  • Vă permite să remediați vulnerabilitățile înainte ca acestea să fie exploatate în mod activ
  • Permite echipei dvs. să știe pentru ce să efectueze patch-uri și modul în care o pot face - pentru un impact maxim și pentru reducerea în mod considerabil a riscurilor
  • Acoperă peste 20.000 de programe disponibile pe Windows, Apple macOS și Red Hat Enterprise Linux (RHEL)

Cum poate ajuta managementul patch-urilor în cadrul organizației?

Ce este Corporate Software Inspector?

Corporate Software Inspector include starea patch-urilor de securitate pentru mai mult de 20.000 de programe ce rulează pe platformele Windows, Apple macOS și Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Oferă modul de efectuare a patch-urilor, utilitare de configurare și sute de patch-uri pre-configurate pentru aplicații non-Microsoft ce rulează pe platformele Windows.

Integrarea perfectă cu Microsoft System Center și cu Windows Server Update Services pentru gestionarea patch-urilor de securitate presupune maximizarea investiției și gestionarea realizării patch-urilor produselor non-Microsoft cu ușurință în cadrul Microsoft System Center, utilizând infrastructura existentă.

Va fi Corporate Software Inspector potrivit pentru organizație?

Corporate Software Inspector este utilizat pe mai multe segmente, inclusiv companiile de tip Fortune 1000, afacerile mici spre medii sau consultanți sau furnizori de servicii gestionate.

Soluția noastră scalabilă, securizată, de tip end-to-end funcționează la fel de bine, indiferent de mediu.

Beneficii

Inteligență verificată

Inteligența verificată, exactă și în timp real de la Secunia Research vă permite să acordați prioritate activităților de remediere.

Scanare cuprinzătoare a software-ului

Scanare multi-platformă pentru un inventar precis al tuturor software-urilor din cadrul infrastructurii dvs. și corelare cu baza de date a vulnerabilităților pentru o prioritizare eficientă în ceea ce privește riscurile.
Veți obține vizibilitate completă asupra sistemelor, veți fi la curent cu privire la acestea și veți reduce costurile în mod semnificativ costurile legate de patch-uri.

Costuri reduse pentru patch-uri

Include sute de patch-uri de pre-configurate pentru o implementare facilă și acoperă peste 20.000 de programe - mai multe programe non-Microsoft față de orice alt furnizor de securitate.

Soluții de implementare

Corporate Software Inspector poate fi integrat în cadrul soluției preferate de implementare de patch-uri.
Se integrează perfect cu Microsoft System Center și Microsoft Windows Server Update Services.

Cum funcționează

Managementul vulnerabilităților de software este critic pentru securitatea organizațiilor și pentru activele acesteia.

Corporate Software Inspector combină evaluarea vulnerabilităților de software și efectuarea patch-urilor de securitate pentru evaluare, atenuare și verificarea stării managementului de patch-uri din cadrul organizației.

Citiți despre cum funcționează Corporate Software Inspector (PDF)

ESET Management patch-uri Flexera

Cerințe de sistem

Consultați aceste cerințe de sistem cuprinzătoare (PDF) pentru Corporate Software Inspector.

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.