Administrați medii virtuale, fizice și hibride din Microsoft Azure

  • Soluție eficientă, scalați VM conform nevoilor dumneavoastră
  • Nu este nevoie de configurare hardware sau implementare la fața locului
  • Economisiți resurse și timpul administratorilor IT
  • Este inclus Microsoft Server Client Access Licenses
  • Folosiți propria licența - orice cheie de licență business ESET este valabilă pentru activare
ESET Remote Administrator Azure

Beneficiile utilizării ESET Remote Administrator în Azure

Suport multi-platformă

Rulează pe Windows și Linux. Implementați componentele dorite dintr-o dată, cu programul de instalare general sau individual - ori implementați ca o mașină virtuală..

Consolă web complet nouă, inspirată de feedback-ul adminilor

Dezvoltată în colaborare cu profesioniștii IT, consola web oferă o privire de ansamblu perfectă a securității rețelei.

ESET Remote Administrator Server

Gestionează comunicarea cu agenții, colectând și stocând datelor aplicațiilor. Poate gestiona zeci de mii de clienți menținând în același timp o mare viteză de operare.

Arhitectură Proxy /Server pentru a ajuta rețeaua

Locațiile la distanță nu mai necesită o instalare a serverului; ESET Remote Administrator Proxy colectează și trimite mai departe date agregate către serverul principal.

Agentul independent acționează chiar și fără o conexiune

Agentul independent rulează toate sarcinile, politicile și evenimente direct pe endpoint, chiar și fără o conexiune la Remote Administrator.

Senzor de detectare a stațiilor neprotejate

ESET Remote Administrator descoperă pentru admini toate mașinile neprotejate sau neadministrate din rețea.

ESET License Administrator

Gestionează transparent toate licențele prin intermediul unui browser web fuzionând și delegând utilizarea acestora în timp real.

Comunicare Peer Securizată

Asigurată prin intermediul standardului Transport Layer Security (TLS) 1.0 certificatele sunt auto-emise și distribuite. Comunicarea Peer este securizată prin semnături digitale și prin criptare.

Managementul Bazat pe Rol

Creați multiple conturi de utilizator, personalizate fiecare cu seturi de privilegii individuale. Utilizați în multiple locații și definiți politicile companiei pentru administratorii locali.

Autentificare protejată prin 2FA

Protejează accesul la ESET Remote Administrator prin autentificarea în 2 pași pentru până la 10 conturi în mod gratuit – prin auto-implementare direct de pe consola web.

Disponibil și ca Azure VM

Încercați soluția foarte ușor fără a avea nevoie de implementare la fața locului, cu funcționalitatea Microsoft Client Access License inclusă.

ESET SysInspector integrat

Folosind consola web, administratorii de rețea pot urmări incidentele de securitate și schimbările de sistem în mod cronologic, pentru fiecare endpoint, bazându-se pe capturile de ecran furnizate de ESET SysInspector.

Grupuri Dinamice și Statice

Atribuiți clienții grupurilor statice sau dinamice, stabiliți criterii de includere pentru fiecare grupă dinamică; clienții desemnați sunt mutați automat.

Rapoarte

ESET Remote Administrator colectează doar datele necesare pentru rapoarte, stocarea jurnalelor rămân la nivel de client, pentru o performanță superioară a bazei de date.

Politici

Executați politicile chiar la nivelul agentului, aplicând politici specifice grupului dinamic, chiar și fără o conexiune la serverul ESET Remote Administrator.

Notificări

Configurați opțiunile de notificare cu ajutorul unui wizard, printr-o serie definită de pași. Atribuiți template-urile unor grupuri dinamice specifice de clienți sau stabiliți declanșări specifice.

Declanșările

Definiți dacă și când o sarcină specifică trebuie să fie executată. Asociați criteriile de declanșare cu grupurile dinamice și sarcinile ce trebuie executate pe un client odată ce acesta intră în grup și programați declanșarea.

Sarcini

Sarcinile, inclusiv cele pre-configurate, apar în pași specifici, cu asistență de tip wizard, fiind sortate în mod clar pentru linia de produse de securitate ESET.

ESET Mobile Device Management pentru Apple iOS

Face push de la distanță setărilor și restricțiilor pentru a îmbunătăți securitatea în flota dvs. de dispozitive iOS. Aflați mai multe

Recenzii clienți

"ESET este rapid, sigur și funcționează foarte bine chiar și pe mașinile noastre vechi. Implentarea și gestioarea sunt foarte ușoare cu consola de la ESET."

Marcin J., client business ESET, Irlanda

"Trebuie să subliniez proiectarea generală și funcționalitatea ESET ERA, precum și accesibilitatea acestei soluții prin intermediul web. Mediul este foarte intuitiv și ușor de utilizat. Marele avantaj este abilitatea de a crea și de a edita tabloul de bord în ERA și, prin urmare, posibilitatea de a avea o imagine de ansamblu a ceea ce mă interesează. De asemenea, facilitățile de management și de acordare de licențe au fost revizuite 100%."

Ivan Rábek, IT Manager, DKI Plast, s.r.o., Slovacia

"Consola Remote Administrator Console a făcut simplă instalarea ESET în cadrul rețelei. Politicile predefinite au permis funcționarea “out of the box”, cu doar câteva trucuri necesare pentru a reflecta infrastructura rețelei noastre și nevoile specifice."

Gareth L., client business ESET, Marea Britanie

"Avantajul principal este abilitatea de a administra soluția ESET, prin intermediul browserului. Noua consolă este destul de intuitivă și destul de ușor de utilizat. Actualizarea fără întreruperi a versiunilor anterioare la cel mai recent software de client este, de asemenea, un avantaj important."

Bartek Mroczkowski, AT Computers, Polonia

"O nouă consolă Remote Administrator eficientă – la curent cu tendințele actuale ale tehnologiei."

Chris Johnsen, Servicii tehnice, ShareOne Inc., Statele Unite

"Grație funcționalității de management centralizat, sistemul NOD32® de la ESET poate fi administrat la distanță, astfel încât nu este nevoie de trecere în revistă a tuturor celor 75 de site-uri pe care le avem."

Gábor C., client business ESET , Ungaria

Citiți toate recenziile

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

ESET Remote Administrator

text

ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator

Informații suplimentare

GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.