Tehnologia ESET NOD32 care protejează VM și eliberează resursele de sistem

 • Implementare ușoară ca o extensie Azure VM. Implementare automată de tipul one-click în mediul Microsoft Azure
 • Tehnologie ESET NOD32® cu performanță dovedita care lucrează pentru dumneavoastră. Include Exploit Blocker și Scaner Avansat de Memorie pentru a neutraliza amenințările sofisticate.
 • Cerințe reduse de sistem. Lasă neafectate mai multe resurse de sistem oferind în același timp o protecție completă.
 • Administrare de la Distanță. Complet gestionabil prin intermediul noului ESET Remote Administrator 6 (consola web)

Beneficiile ESET File Security pentru Microsoft Azure

Protecție Antivirus și antispyware

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware cu scanarea opțională bazată de cloud pentru o performanță superioară în detecție.

Exploit Blocker - Combaterea Atacurilor Targetate

Noua Tehnologie de detectare întărește protecția împotriva atacurilor targetate și împotriva exploit-urilor necunoscute anterior - adică împotriva atacurilor zero-day.

Scanner avansat de memorie

Monitorizează comportamentul proceselor malware și le scanează imediat după ce dezvăluie pentru a asigura prevenirea eficientă a infectărilor, chiar și în cazul malware-ului puternic disimulat.

Suport nativ de clusterizare

Permite interconectarea mai multor noduri ESET File Security într-un grup cu gestionare unitară, eliminând necesitatea de a reproduce manual schimbări de configurații.

Cereri reduse de sistem

ESET File Security oferă protecție dovedită lăsând mai multe resurse de sistem pentru programele esențiale de care utilizatorii finali depind zi de zi.

ESET Log Collector

Colectează într-o arhivă toate jurnalele relevante pentru rezolvarea problemelor, care pot fi trimise prin e-mail sau încărcate la o unitate de rețea partajată pentru a accelera procesul de depanare.

Furnizor Windows Management Instrumentation (WMI)

Permite monitorizarea funcționalităților cheie ale ESET File Security prin intermediul WMI, permițând integrarea în software-ul terț de management ori in software-ul SIEM.

Administrare de la distanță ușor de utilizat

Soluția vine complet gestionabil prin intermediul ESET Remote Administrator, oferind o privire de ansamblu perfectă de tipul "look & see" asupra statusului securității în rețea.

De ce să implementați soluții de securitate pe VM?

Mașinile virtuale pot fi compromise de malware la fel de ușor precum mașinile fizice. Astfel că ESET File Security pentru Microsoft Azure folosește aceeași tehnologie precum versiunea locală a produsului adăugând în același timp o implementare ușoară pentru mașinile virtuale în mediul Microsoft Azure.

Activarea - licență trial și licență nouă

După implementare pe o mașină virtuală pentru Windows Server, extensia ESET File Security VM necesită activare cu o cheie de licență. Contactați ESET pentru a obține licența dvs. trial gratuită , cu absolut nici un angajament sau accesați magazinul ESET pentru a achiziționa o licență completă.

Implementare ca extensie Azure VM

Selectați extensia ESET File Security VM din lista de extensii la configurarea VM și instalarea va începe automat. Portalul Azure va afișa o notificare cu privire la stadiul de desfășurare.

Activare - clienii ESET

Pentru a activa extensia ESET File Security VM, clienții ESET pot utiliza actuala licență de securitate ESET File Security, ceea ce face migrarea de la fizic la mediul virtual Azure ușor și rentabil.

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

Cerințe de sistem

 • Sisteme de operare:
  Microsoft Windows Server 2012R2, 2012, 2008R2, 2008
 • Compatibil cu noul ESET Remote Administrator 6
  Notă: Nu este compatibil cu versiunea anterioară de ESET Remote Administrator
  Aflați mai multe informații despre compatibilitatea cu ESET Remote Administrator
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.