Protejați e-mailul dvs. cu o protecție simplă de tip set-and-forget împotriva codurilor malware și a spamului

 • Antivirus & Antispam elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware și oprește tentativele de mesaje de tip spam sau phishing, având rate ridicate de interceptare
 • Întrunește nevoile unei infrastructuri complexe de rețea Optimizat pentru medii virtuale, cu independență instantanee și suport nativ grupat
 • Management la distanță. Complet gestionabil cu ajutorul ESET Remote Administrator

Beneficiile oferite de ESET Mail Security pentru IBM Domino

Antivirus și Anti-spyware

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware prin intermediul scanării opționale bazate pe cloud, pentru o performanță mai bună a detecției.

Reguli procesare mesaje

Oferă o gamă largă de combinații pentru gestionarea fiecărui mesaj, utilizând parametri standard și avansați, inclusiv filtrarea anti-spam anterioară sau rezultatele scannerului antivirus.

Antispam și Anti-Phishing

Oprește mesajele spam și phishing, cu rate ridicate de interceptare. Gata de rulare după realizarea procesului de instalare, fără configurări ulterioare.


Scanarea bazei de date la cerere

Administratorii pot alege bazele de date și căsuțele poștale ce vor fi scanate. Scanarea inteligentă permite conservarea resurselor de server.

Exploit Blocker - combaterea atacurilor orientate

O nouă tehnologie de detectare, ce consolidează protecția împotriva atacurilor orientate și a exploit-urilor necunoscute anterior - ex. atacuri de tip zero-day.

Controlul Dispozitivului

Asigură imposibilitatea de utilizare a conținutului media offline neautorizat în cadrul rețelei. Blochează dispozitivele neautorizate sau permite diferite niveluri de acces.

Independență instantanee

Actualizările și modulele de program de la ESET pot fi stocate în afara locației implicite – prin urmare, actualizările și modulele nu trebuie să fie descărcate de fiecare dată când o mașină virtuală revine la o stare anterioară.

ESET Shared Local Cache

ESET Shared Local Cache stochează metadatele fișierelor scanate, astfel încât fișierele replică de pe o mașină să nu fie scanate din nou pe alte mașini virtuale.

Suport Nativ Grupat

Interconectează mai multe noduri instalate, ce țin de ESET Mail Security în interiorul unui sistem și le gestionează unitar, eliminând nevoia de a replica schimbările din configurare în mod manual.


Windows Management Instrumentation (WMI) Provider

Monitorizează funcționalitățile cheie ale ESET Mail Security în cadrul WMI. Acest lucru permite integrarea pentru ESET Mail Security în managementul terțiar și în cadrul software-ului SIEM.

Excluderi de proces

Atribuiți clienții grupurilor statice sau dinamice, stabiliți criterii de includere pentru fiecare grupă dinamică; clienții desemnați sunt mutați automat.


Management la distanță

ESET Mail Security este complet gestionabil cu ajutorul ESET Remote Administrator, oferind o prezentare generală ușor de vizionat a stării de securitate a rețelei.

Micro-Definiții incrementale

Actualizările sunt descărcate și aplicate treptat în pachete mici, conservând resursele de sistem și banda de internet fără niciun impact notabil.


ESET Log Collector

Colectează toate jurnalele relevante pentru rezolvarea problemelor într-o singură arhivă, ce poate fi trimisă prin e-mail sau încărcate într-o unitate de rețea partajată pentru a accelera procesul de remediere.

Instalare bazată pe Componente

Instalați în funcție de componentele de care aveți nevoie, inclusiv protecția fișierelor de sistem în timp real, protecția pentru web și e-mail, controlul dispozitivului și multe altele.

ESET License Administrator

Gestionează toate licențele prin intermediul browser-ului web, în mod transparent dintr-un singur loc, în timp real.

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

ESET Mail Security Domino Monitorizare

text

ESET Mail Security Domino Configurare
ESET Mail Security Domino Utilitare
ESET Mail Security Domino Asistență
ESET Mail Security Domino Componente

Informații suplimentare

Cerințe de sistem

 • Sisteme de operare:
  Microsoft Windows Server 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008, 2003 R2, 2003 SP2 IBM Domino 6.5.4 sau mai noi
 • Compatibil cu ESET Remote Administrator 6
  Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Administrator
  Mai multe informații despre compatibilitatea cu ESET Remote Administrator
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

Download ESET Mail Security pentru IBM Domino