O soluție rapidă, cu impact redus pentru VM-urile dumneavoastră

  • Securitate fără agent pentru VMware NSX și vShield
  • Suport nativ pentru automatizarea NSX
  • Implementare prin intermediul mașinii
  • Optimizat pentru performanță ridicată
  • Impact redus – nu va încetini VM-urile dumneavoastră
ESET VMware Software

Beneficiile oferite de ESET Virtualization Security pentru VMware vShield

Soluție de securitate fără agenți pentru mediile VMware

Prin exploatarea tehnologiei vShield Endpoint, protejând hipervizorii compatibili este la fel de simplu ca folosind ESET Virtualization Security Appliance. Soluția este compatibilă cu ESET Remote Administrator 6, consola web ESET pentru executarea sarcinilor rapide și managementul complet de securitate endpoint.

Suport nativ pentru automatizarea NSX

Suportă Micro Segmentation și executarea automată a sarcinilor, ce mută în mod automat mașinile infectate către un micro-segment diferit, pentru răspândirea malware-ului și care execută scanarea. Odată ce se dovedește că mașina este curată, este readusă în aria inițială.

Suport pentru vMotion

Atunci când VM-urile sunt mutate de la un host unde soluția este instalată la un alt host în care este instalat ESET Virtualization, VM-ul își păstrează setările sale de securitate și rămâne protejat.


Optimizat pentru înaltă performanță

Motorul de scanare ESET este bine cunoscut pentru cerițele sale reduse de sistem și viteza mare de scanare, lăsând astfel mai multe resurse disponibile pentru alte aplicații și procese. În combinație cu suportul de pentru vMotion este asigurată o performanță optimă pentru întreg mediul virtual.Implementare și mai facilă

După ce ESET Remote Administrator - care este disponibil ca o aplicație virtuală de asemenea - este instalat, ESET Virtualization Security Apliance poate fi instalat pe mai multe gazde simultan, ceea ce face implementarea în ansamblu a unei soluții complete de securitate un proces ușor de gestionat și rapid.

Integrare terță

ESET Virtualization Security suportă integrare nativă cu soluții de securitate terțe, prin intermediul VMware Service Composer.
Suport pentru vCenter

Informațiile afișate în ESET Remote Administrator sunt aceleași ca și în vCenter. Aceasta simplifică, de asemenea, implementarea, deoarece toate componentele pot fi implementate cu ajutorul unui instrument care se conecteaza la VMware vCenter.

Management la distanță

Soluția este pe deplin gestionată prin intermediul ESET Remote Administrator. Mașinile fizice și virtuale sunt gestionate dintr-un singur punct, prin intermediul unui managementul bazat pe roluri și având acces la o consolă web-based “look & see” cu capabilități drill-down pentru panourile de comandă, optiune ce poate fi utilizată pentru a executa orice acțiune care este necesară.

Cerințe minime de sistem

Toate sarcinile de scanare la acces și la cerere sunt descărcate prin intermediul instrumentelor VMware la un scaner centralizat în interiorul ESET Virtualization Security Apliance, prevenind eficient efectul de AV-storm și problemele de performanță.

Cum ajută ESET Virtualization Security pentru VMware Shield afacerea dumneavoastră

Ușor de implementat

Înlocuirea fiecarui virtual appliance este la fel de simpla ca înregistrarea unui dispozitiv virtual nou de securitate (SVA) în cadrul managerului vShield. După ce ESET Remote Administrator - care vine de asemenea ca un dispozitiv virtual - este instalat, dispozitivele ESET Virtualization Security pot fi implementate pe mai multe gazde, simultan.

Performanță superioară

Infrastructura VM însemană optimizarea resurselor și a performanței, iar motorului de scanare ESET corespunde întocmai acestor cerințe. Este bine cunoscut pentru cerințele sale reduse de sistem și pentru viteza mare de operare ce îi permite să lase mai multe resurse pentru alte aplicații și procese.

Fără “furtuni” AV

Toate sarcinile de scanare la-acces și la-cerere sunt descărcate prin intermediul instrumentelor VMware la un scaner centralizat în interiorul ESET Virtualization Security appliance, prevenind eficient furtunile AV și problemele de performanță..

ESET VMware vShield schema

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Informații suplimentare

Cerințe de sistem

  • Mașină virtuală compatibilă cu VMware vSphere 5.5+
  • VMware NSX 6.2.4+
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

Download ESET Virtualization Security

ESET Virtualization Security pentru VMware NSX

Documentație

ESET Virtualization Security pentru VMware vShield

Documentație