Vedeți acest e-mail în browser.

Stimate utilizator ESET,

Amenințările cibernetice de pe internet sunt într-o evoluție constantă, însă la fel sunt și tehnologiile noastre care luptă să le combată. După actualizarea politicii noastre End of Life (EOL), unele dintre versiunile de produse ESET nu vor mai fi suportate în curând. Prin urmare, vă recomandăm să vă actualizați produsele de securitate ESET la cea mai recentă versiune pentru a rămâne pe deplin protejat împotriva amenințărilor actuale și viitoare.

Actualizarea la timp conform recomandărilor noastre vine cu mai multe beneficii:

  • COMPATIBILITATE CU ACTUALIZĂRILE WINDOWS. Datorită utilizării celor mai avansate tehnologii, produsele noastre sunt concepute să fie compatibile cu actualizările Windows.
  • FOCUS PE DETECȚIE, PERFORMANȚĂ ȘI UȘURINȚĂ DE UTILIZARE. Îmbunătățim în mod constant experiența și performanța utilizatorilor pentru a face produsele noastre eficiente, rapide și silențioase. De exemplu, cele mai recente versiuni ale noastre includ noi tehnologii de protecție împotriva campaniilor ransomware și a altor amenințări moderne.
  • NOUA VERSIUNE DE PRODUS ESTE INCLUSĂ ÎN LICENȚA DVS. Actualizarea la cea mai recentă versiune este întotdeauna GRATUITĂ pentru clienții cu o licență valabilă.

Prioritatea noastră principală este să ne păstrăm clienții protejați. Pentru o securitate la cel mai înalt nivel pentru stațiile endpoint ale companiei dvs., vă invităm să vă actualizați licența GRATUIT acum.

 

    ACTUALIZEAZĂ ACUM    

Aflați rapid dacă sunteți afectat de politica EOL ESET

 

ESET a lansat recent o nouă politică End of Life. Accesați mai multe detalii despre:

 

    VERSIUNILE DE PRODUS AFECTATE    

 

Pentru a vă bucura de o actualizare fără probleme, urmați instrucțiunile de pe pagina noastră de suport.

Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Cu stimă,

Echipa ESET România
suport@eset.ro

Pentru mai multe informații despre produse vizitați www.eset.ro.
Dacă nu mai doriți să primiți acest newsletter, vă rugăm să vă dezabonați.

  Vedeți aici politica de protecție a datelor personale: eset.ro/protectia-datelor