ESET vă protejează împotriva ransomware-ului Petya

Protecția integrată împotriva ransomware-ului și a tuturor celorlalte tipuri de malware, bazate pe legendarul motor ESET NOD32 vă securizează datele

Cele mai noi știri despre ransomware

Ce este ransomware-ul Petya?

Malware-ul Petya atacă MBR-ul (master boot record) computerului, o parte esențială a sistemului de pornire. În cazul în care malware-ul infectează cu succes MBR-ul, (master boot record), acesta va cripta întreaga unitate în sine. Utilizatorul computerului primește apoi un mesaj prin care este anunțat că fișierele au fost criptate și i se solicită o cerere de răscumpărare pentru a le debloca.

Pe 27 iunie 2017, un atac ransomware cunoscut sub numele Petya (detectat de ESET ca Win32/Diskcoder.C Trojan) a început să se răspândească rapid pe tot globul.

Ce este ransomware-ul WannaCry?

Când WannaCry ajunge la computerul unui utilizator, acesta criptează toate fișierele, blocându-le efectiv și făcându-le indisponibile. O răscumpărare este cerută sub formă de Bitcoin în schimbul redării accesului la fișiere. Prețul pentru deblocarea datelor și a hardware-ului crește cu timpul. În cazul în care plata nu se face până la termenul limită, computerul devine permanent inaccesibil.

Pe 12 mai 2017, un atac de răscumpărare cunoscut sub numele de WannaCry (detectat de ESET ca Win32/Filecoder.WannaCryptor.D) s-a răspândit rapid pe tot globul.

Securitatea multi-stratificată vă protejează împotriva noilor atacuri ransomware Ransomware Protection

Scut ransomware

Utilizează prevenirea și detectarea malware-ului multistratificate pentru a împiedica infractorii să rețină datele dumneavoastră.

Protecție împotriva atacurilor de rețea

Împiedică răspândirea ransomware-ului prin protejarea împotriva vulnerabilităților pentru care nu a fost încă lansat sau implementat un patch.

Sistem de protecție împotriva malware-ului din Cloud

Analizează malware-ul trimis și oferă rezultate pentru endpoint-uri fără a fi necesară o actualizare.

Detecții DNA

Codul rău intenționat poate fi ușor modificat sau disimulat de către atacatori, dar comportamentul obiectelor nu poate, astfel încât detecțiile ESET să beneficieze de acest principiu.

Protecție dovedită și de încredere

Premiu AV Comparatives

ESET Endpoint Security a fost recunoscut ca fiind soluția cu impactul cel mai redus de pe piață în testul special pentru business efectuat de AV-Comparatives.

Premiu AV Test

ESET este singurul furnizor care a atins scorul de 100% la testele AV-TEST de auto-protecție în 2014 și 2015.

Premiu VB100

ESET are cel mai lung șir neîntrerupt de premii VB100 primite pentru detecția de coduri malware față de toți ceilalți furnizori de securitate pe Internet.

Premuiu Security Insider

ESET a fost premiat ca cel mai bun antivirus dedicat segmentului business la Security Insider IT Awards 2015, în Germania.

Premiu PCMag Consumer

ESET a primit premiul PCMag Consumer Recommended pentru suitele de securitate și pentru software-ul antivirus autonom.

Premiu Nikkei Computer Consumer Satisfaction

Partenerul ESET a câștigat în cadrul sondajului Nikkei Computer Customer Satisfaction din 2015-2016 în Japonia, oferind cele mai bune produse business de securitate de pe piață.

"Am crezut că este normal ca software-ul de securitate instalat pe diferite PC-uri să cauzeze încetiniri. ESET este în schimb foarte diferit. Rulează în fundal, fără a-l observa."

Hirokazu Minoguchi, Mitsubishi Motors IT Division Expert,
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.