ESET Technology Alliance

Aducem laolaltă cele mai avansate tehnologii pentru a vă permite
SĂ REALIZAȚI MAI MULT

ESET Technology Alliance are drept scop asigurarea unei protecții superioare mediului business prin oferirea unor soluții de securitate complementare

Protejăm clienții noștri, în mediul aflat într-o continuă transformare și schimbare, al securității online, combinând soluțiile noastre ce au o performanță dovedită cu cele mai de încredere tehnologii și produse.

Toți membrii ESET Technology Alliance sunt companii selectate cu atenție specializate în domenii specifice se securitate IT. Realizând acest aspect, ESET poate oferi soluții flexibile și puternice care vor satisface nevoile de securitate în creștere ale clienților, acum și în viitor. 

Backup and Recovery

ESET Deslock Encryption

Protecție completă a datelor companiei cu backup și recuperare prin Xopero Software, indiferent unde sunt stocate datele dumneavoastră.

Aflați mai multe

Data Loss Prevention

ESET Safetica

Safetica vă protejează împotriva breșelor de date scumpe și costurilor de personal care nu sunt necesare.

Aflați mai multe

Analiză trafic rețea

ESET Safetica

GREYCORTEX îi ajută pe utilizatorii industriei de infrastructură critică, întreprinderi și guvern să-și facă operațiunile IT sigure și fiabile prin inteligență artificială avansată.

Aflați mai multe

În curând

Lucrăm permanent pentru a consolida noi colaborări, pentru a întări și completa securitatea dumneavoastră și a afacerii dumneavoastră.

Aplicați pentru a vă alătura programului ESET Technology Alliance

Vă rugăm să completați acest formular și vă vom contacta ulterior: