GREYCORTEX - NETWORK TRAFFIC ANALYSIS

Analiza traficului de rețea, pentru securizarea operațiunilor dvs. IT

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

GREYCORTEX - Network Traffic Analysis

Instrument de analiză a traficului de rețea ce exploatează inteligența artificială, învățarea automatizată și analize ample ale datelor pentru a proteja operațiunile IT ale utilizatorilor industriei de infrastructură critică, întreprinderi și guvern. Soluția oferă:

Monitorizare neîntreruptă a securității
Capacități puternice și rapide de detectare și răspuns la incidente
O perspectivă mai profundă asupra rețelei interne
Ușurință de utilizare pentru toate funcționalitățile

Mult mai capabil decât alte protocoale

MENDEL Analyst colectează mult mai multe informații despre traficul de rețea decât protocoalele NetFlow, IPFIX sau altele similare. Interfața web de utilizator prezintă informații complete despre traficul din rețea, de la rapoartele de management, cu informații centralizate privind comunicarea rețelei, subrețelelor, utilizatorilor și aplicațiilor, comunicarea la nivel de peer, până la detalii privind fluxurile individuale și conținutul acestora, pentru a investiga cu precizie evenimentele interesante.

Identifică amenințările înainte de a face pagube

Folosind metodele avansate de inteligență artificială, MENDEL trece dincolo de amenințările cunoscute, detectează și identifică simptomele comportamentului rău intenționat la nivel atomic. Amenințările sunt identificate în stadiile incipiente ale acestora, ceea ce reduce timpul de răspuns la incidente, previne daunele suplimentare și reduce riscul global.

Identifică amenințările de la nivelul dispozitivelor IoT

MENDEL monitorizează un set foarte complex de date privind fluxul de rețea, iar în dispozitivele IoT este capabil să identifice nu numai traficul în și din rețea, ci și fluxurile de comunicații între dispozitivele din rețea. Ne referim și la dispozitivele neobișnuite adiționale, comunicarea excesivă de la un dispozitiv la altul, comunicarea de la un dispozitiv la o gazdă din afara rețelei și comunicarea periodică, întâlnită frecvent la amenințările persistente avansate.

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Tehnologie flow-based și packet-based

În loc să se bazeze pe metoda mai veche și mai limitată SNMP polling, MENDEL utilizează monitorizarea bazată pe flux și conținut. Monitorizarea pe bază de flux asigură vizibilitate aproape în timp real (intervale de 1 minut) asupra statisticilor de rețea și alte probleme sumare sau complexe. Funcția Deep Content Inspection (DCI) completează aceste informații cu metadate contextuale complexe, în timp real (ca de exemplu: identitatea utilizatorului, aplicații).

Monitorizarea aplicațiilor și nu numai

MENDEL Analyst monitorizează în permanență comunicarea utilizatorilor și a aplicațiilor de rețea ale tuturor porturilor și de pe protocoalele TCP, UDP, ICMP și multe altele. Acest lucru permite monitorizarea lățimii de bandă actuale și medii, a timpilor de răspuns și de tranzit, a întârzierilor, a jitterului, a porturilor în uz, a conexiunilor și a altora.

Cercetare aprofundată

MENDEL Analyst generează metadate privind comunicarea în rețea, oferind o cunoaștere completă contextuală - de exemplu destinația și sursa, identitatea utilizatorului și protocolul aplicației. Spre deosebire de tehnologiile bazate pe capturarea completă a pachetelor, acesta permite stocarea metadatelor privind traficul de rețea pe o perioadă mai lungă de timp, având cerințe minimale privind capacitatea de stocare.

Metode de detectare

Între metodele folosite se numără detectarea bazată pe semnătură, deep packet inspection, analiza comportamentului în rețea, algoritmi specializați, monitorizarea performanței rețelei, monitorizarea performanței aplicațiilor.

ESET GREYCORTEX MENDEL

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă construi o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Identity & Data Protection

  • Two-factor Authentication
  • Endpoint Encryption

ESET Dynamic Mail Protection

  • Security Management Center
  • Mail Security
  • Cloud Sandbox Analysis

ESET Secure Business

  • Security Management Center
  • Endpoint Encryption
  • File Server Security
  • Mail Security

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul