Când tehnologia permite progresul,
ESET este aici pentru a-l proteja

Suntem o companie globală de securitate digitală, care protejează milioane de clienți și mii de companii din întreaga lume.

Vedeți de ce ESET protejează
tehnologiile și progresul


„Suntem dedicați
să protejăm progresul
pe care îl permite tehnologia
."

Explorați mai multe

Aflați de ce ESET crede în progresRichard Marko, CEO ESET

Peste 30 de ani de
tehnologie
premiată

Suntem una dintre companiile de pionierat din Europa în domeniul securității cibernetice.

Proprietatea privată, ESET este condusă în continuare de aceiași ingineri care au început compania cu trei decenii în urmă. Menținerea independenței ne permite să ne concentrăm asupra obiectivului nostru principal - protejarea clienților și a companiilor către un viitor mai bun.

1987
Nașterea antivirusului NOD Peter Paško și Miroslav Trnka au creat o soluție software universală pentru a elimina amenințările computerizate.

1992
ESET înființat
oficial Miroslav Trnka, Peter Paško și Rudolf Hrubý au înființat oficial ESET ca societate privată cu răspundere limitată. L-au numit după zeița egipteană a protecției, Eset (Isis).

1998
Primul premiu VB100
pentru NOD32 ESET a primit primul premiu pentru detectarea programelor malware. De atunci, NOD32 a câștigat un record de 100 dintre ele.

2002
Prezentarea euristicii
avansate O etapă importantă, permițând ESET să detecteze noile programe malware și posibilele modificări ale acestora.

2005
Prezent în 100 de țări din întreaga lume Protejarea vieților digitale pe jumătate din planetă. Astăzi, produsele ESET sunt disponibile practic peste tot.

2008
Miroslav Trnka
numit CEO De la înființarea companiei, Trnka a fost Chief Technology Officer până la numirea sa ca CEO în 2008. În prezent, el rămâne coproprietar al companiei.

2011
Richard Marko
numit CEO Marko și-a început călătoria la ESET în 1994. A fost Chief Technology Officer din 2008 până la numirea sa ca CEO al companiei în 2011. De asemenea, este coproprietar al companiei.

2011
A înființat
Fundația ESET
Fundația ESET își propune să ajute comunitățile și organizațiile din Slovacia să depășească provocările din domeniul educației, științei și construirii unei societăți mai bune. A susținut peste 600 de proiecte cu o valoare totală de 3,4 milioane de euro.

2012
A introdus tehnologia Exploit Blocker Această tehnologie de pionierat este capabilă să monitorizeze aplicațiile frecvent abuzate, cum ar fi browserele web, clienții de e-mail și scripturile JAVA.

2013
Lansarea blogului premiat
WeLiveSecurity Platforma găzduiește publicațiile de cercetare ale ESET și oferă o sursă cuprinzătoare de știri, sfaturi și informații despre securitatea internetului.

2017
Descoperirea programelor
malware Industroyer ESET a descoperit una dintre cele mai mari amenințări de până acum, care a provocat o întrerupere a curentului la Kiev în decembrie 2016.

2018
Descoperirea programelor
malware LoJax Cercetătorii ESET au descoperit primul rootkit UEFI găsit in the wild, prin amabilitatea infamului grup SEDNIT.

2018
Descoperirea succesorului BlackEnergy - GreyEnergy Cercetările ESET au descoperit un succesor al grupului BlackEnergy APT, care a provocat prima întrerupere de curent cauzată de un atac cibernetic. GreyEnergy a fost folosit pentru a ataca companiile energetice și alte ținte de mare valoare din Ucraina și Polonia din 2015.

2018
A publicat primul raport de sustenabilitate GRI Raportul rezumă activitățile de CSR ale ESET în Slovacia și se concentrează pe următoarele domenii cheie - Etica ca fundație de afaceri, Tehnologii mai sigure, Angajați mulțumiți și o Slovacia mai bună.

2019
Membru fondator al App Defense Alliance de la Google ESET a devenit membru fondator al Google App Defense Alliance pentru a proteja Magazinul Google Play. ESET oferă capacitățile sale de detectare premiate și securitate îmbunătățită pentru ecosistemul Android și conduce investigațiile care fac Magazinul Google Play mai sigur.

2019
Descoperirea platformei de spionaj cibernetic Attor
ESET a identificat o platformă de spionaj neraportată anterior, folosită în atacuri direcționate împotriva misiunilor diplomatice și instituțiilor guvernamentale.

2019
A lansat anual ESET Science Award
ESET a introdus ESET Science Award pentru a recunoaște persoane excepționale din știința slovacă. Premiul este prezentat de Fundația ESET cu scopul de a evidenția realizările oamenilor de știință slovaci și de a sprijini statutul lor social, precum și statutul științei slovace în cadrul comunității internaționale de cercetare științifică.

2020
Descoperirea vulnerabilității KrØØk în cipurile Wi-Fi Cercetătorii ESET au descoperit o vulnerabilitate necunoscută anterior în cipurile Wi-Fi, ceea ce face ca peste un miliard de dispozitive vulnerabile, cum ar fi smartphone-uri, tablete, laptop-uri și gadgeturi IoT, să fie susceptibile la o cheie de criptare zero care criptează o parte din comunicarea utilizatorului.

2020
A semnat Carta Diversității ESET a devenit semnatar și ambasador al Cartei Diversității. ESET crede în crearea unui mediu respectuos în care toți angajații săi să se simtă bineveniți, fără excepție.

2021
Descoperirea lanțului de vulnerabilități MS Exchange ProxyLogon
ESET a identificat mai mult de 10 actori diferiți de amenințări care probabil au folosit execuția codului de la distanță Microsoft Exchange din acel an pentru a instala implanturi pe serverele de e-mail ale victimelor.

Tehnologie inovatoare
pe care te poți baza

Avem încrederea companiilor din lume, în timp ce suntem foarte apreciați de parteneri și analiști independenți.

Ca parte a App Defense Alliance de la Google, ESET ajută la protejarea Google Play Store pentru milioane de utilizatori ca tine din întreaga lume.

Explorați tehnologia noastră

110,000,000+

Utilizatori protejați din întreaga lume

400,000+

Clienți de afaceri

200+

Țări și teritorii

În fruntea cercetării în domeniul securității cibernetice

Sute de experți din cele 13 centre ESET de cercetare și dezvoltare din întreaga lume sunt ocupați în fiecare zi cu anticiparea noilor amenințări și să se asigure că protecția noastră este întotdeauna pregătită pentru următorul pas de progres în tehnologie. Suntem mândri de implicarea noastră în mai multe descoperiri importante, cum ar fi Industroyer, KrØØk și Lojax.

Explorați cercetările noastre

Mergem dincolo de tehnologia de protecție


Educaţie

Ştiinţă

Comunitate

Deoarece suntem o companie de securitate cibernetică, valorile noastre vin de la sine: integritate, fiabilitate, pasiune și curaj.

Credem într-un viitor digital pozitiv. Acest lucru se reflectă în modul în care facem afaceri și în angajamentul nostru de a ne gestiona compania în moduri responsabile din punct de vedere social și sustenabile din punct de vedere al mediului.

Explorați activitățile noastre de CSR