Programul ESET MSP
Permite afacerii dvs. să progreseze

Programul ESET MSP oferă


Flexibilitate Vă permite să ajustați, în mod autonom, numărul de licențe.


Ecosistem unificat Accesat dintr-o singură consolă.


Automatizare Multitudinea de opțiuni vă ajută să economisiți timp.


Integrări Oferă plugin-uri pentru majoritatea platformelor de RMM și PSA.

Contactează-ne

Flexibilitate

Am discutat cu partenerii noștri MSP și înțelegem că flexibilitatea și rentabilitatea sunt cheia progresului lor. Programul nostru a fost conceput pentru a face ca obiectivele MSP-urilor să fie realizabile.

Licențiere

Facturare zilnică, facturare lunară. Plătiți numai pentru ceea ce utilizați: fără tarife fixe, fără angajament pe termen lung.

Profituri

Cu cât vindeți mai mult, cu atât câștigați mai mult. Vânzările mai mari atrag discount-uri mai mari, ceea ce înseamnă un profit mai mare.

Soluții

Gestionați-vă propriile licențe. Actualizați licențele și ajustați numărul de stații fără să ne contactați.

Ecosistem unificat

Bucurați-vă de o imagine de ansamblu completă asupra tuturor clienților dvs. dintr-un singur panou de comandă, ceea ce vă permite să-i vizualizați și să-i gestionați într-o singură platformă.

Automatizare

Economisiți timp cu caracteristicile de automatizare ale platformei ESET PROTECT, folosind grupurile dinamice implicite - sau creați unele noi adaptate nevoilor proprii.

Integrări

ESET colaborează activ cu jucătorii majori RMM și PSA pentru a crea integrări de ultimă oră. Doar activați plugin-ul relevant - și gata!

Aflați mai multe despre integrări.

Tehnologie dovedită,
capacități puternice

Tehnologia ESET de securitate multistratificată, lider în industrie, este inclusă în platforma noastră unică și echilibrată de prevenire, detectare și răspuns la amenințări cibernetice ESET PROTECT.

Reputația ESET depinde de livrarea acestui produs de calitate superioară, precum și a altor produse similare. Furnizarea tehnologiei fiabile ESET, lider de piață, vă sporește și dvs. reputația, permițându-vă să mențineți clienții mulțumiți și fideli.

Explorează ESET PROTECT PLATFORM

Recenzii clienți

"Ce apreciem în special la portofoliul de produse ESET, este reputația ridicată pentru eficiența în detectare, iar experiența noastră în utilizarea produselor de la ESET o confirmă."

Gregory Peth, Manager companie, IP-SYSTEM, Franța

"Este incredibil să vezi cât de des/ rapid sunt actualizate definițiile, fără a afecta performanța sau lățimea de bandă disponibilă."

Ronald Niekoop, Inginer sisteme, Vancis, Olanda

"Aveam nevoie de o soluție de securitate gestionată pentru clienții noștri, care garantează cea mai bună securitate, utilizează mai puține resurse și nu afectează performanța dispozitivului."

Emile Schouwstra, Director, Detron Cloud Services, Olanda

Citiți toate recenziile

Beneficiați de un portofoliu larg și soluții de vânzare de tip cross-sell.

Puteți oferi soluții cu o singură licență, asigurând securitate pentru toate platformele majore. Sunt ușor scalabile, permițându-vă să adăugați sau să eliminați stații în fiecare zi fără cost suplimentar și să îmbunătățiți securitatea cu o gamă de opțiuni de vânzare cross-sell.


Recomandat
 

Consolă Platformă de management a securității unificate cu capacități XDR și de vânătoare a amenințărilor. Disponibilă ca deplasare în nor sau pe premiză.
Protecție Endpoint Modernă Protecție avansată cu mai multe straturi pentru computere, smartphone-uri și mașini virtuale.
File Server Security Protecție în timp real pentru datele companiei care trec prin toate serverele generale.
Full Disk Encryption Soluție puternică de criptare pentru discurile de sistem, particiile sau dispozitivele întregi pentru a atinge conformitatea legală.
Aparare împotriva Amenințărilor Avansate Apărare proactivă bazată pe cloud împotriva tipurilor de amenințări zero-day și never-before-seen.
Detecție și Răspuns Componenta care permite XDR din platforma ESET PROTECT, oferind prevenirea intruziunii, vizibilitate îmbunătățită și remediere.
Protecția aplicației în cloud Protecție avansată pentru aplicațiile Microsoft 365, cu apărare proactivă împotriva amenințărilor. Consolă dedicată inclusă. Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Securitate email Blochează toate spam-urile și malware-urile la nivelul serverului, înainte să ajungă în cutiile poștale ale utilizatorilor. Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Disponibil ca actualizare la cerere oferind un strat suplimentar de protecție. Faceți clic pe semnul plus și contactați vânzările pentru mai multe detalii. Fără angajament.
Explorați soluția Explorați soluția Explorați soluția Explorați soluția

Opțiunile noastre de cross-sell cele mai populare

Securitatea serverului SharePoint

Protecție multistratificată a serverului, pentru a asigura continuitatea afacerii.

Disponibil prin:
ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server

Protecție cloud

Protecție avansată pentru aplicațiile Microsoft 365, cu apărare eficientă împotriva amenințărilor zero-day.

Disponibil prin:
ESET Cloud Office Security

Autentificare multi-factor

Autentificare puternică cu doi factori pentru acces sigur la rețele și date.

Disponibil prin:
ESET Secure Authentication

Securitatea mailului

Protecție completă pentru serverul de mail, cel mai mare vector de amenințare.

Disponibil prin:
ESET Mail Security

ESET înseamnă calitate

ESET a primit premiul "Top Product" de la AV-TEST pentru "cel mai bun software antivirus pentru Windows".

Statutul ESET de "Campion" a fost desemnat în Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2021.

ESET a primit scorul AAA în testul realizat de SE Labs pentru categoria "Enterprise Endpoint Security".

ESET a primit premiul Business Security APPROVED din partea AV-Comparatives.

Alăturați-vă programului MSP

Deveniți un consultant de încredere pentru clienții dvs. și bucurați-vă de o gamă largă de beneficii, ca urmare a parteneriatului cu ESET. Trebuie doar să completați acest formular, iar noi vă vom contacta: