Parole super puternice
cu zero efort.

Tehnologia ESET protejează mai mult de un miliard de utilizatori de internet la nivel global. Putem să îmbunătățim și mai mult securitatea dvs. digitală cu generatorul nostru gratuit de parole aleatorii.Ce vom face cu parola dvs? Absolut nimic.
Nu vom stoca parola dvs. și nu o vom trimite cuiva. Este a dvs.

Nu vă împărtășiți niciodată parola.
Distribuiți această pagină și ajutați-vă prietenii să rămână în siguranță online.

Stocați și completați în siguranță parolele

Generarea unei parole sigure este un pas mic către siguranța online. Stocați-vă în siguranță parolele cu Password Manager, parte a soluției ESET Smart Security Premium.

Întrebări frecvente

Generatorul de parole ESET este sigur? +

Da, absolut! Generatorul de parole ESET rulează în JavaScript doar pentru client, deci rulează doar în browserul dvs. În plus, generatorul nostru nu trimite parolele pe care le creează în altă parte decât în clipboard-ul dispozitivului dvs. și face asta doar dacă alegeți să copiați o anumită parolă generată.

Acest instrument urmează, de asemenea, Standardele de Identitate Digitală stabilite de Institutul Național de Standarde și Tehnologie din SUA (NIST), permițându-vă să generați o nouă potențială parolă cu parametrii de lungime și complexitate doriți, alegând grupurile de caractere ASCII utilizate, în orice combinație de majuscule, minuscule, cifre, semne de punctuație și simboluri. Generatorul de parole ESET poate produce astfel o mare varietate de parole care nu sunt prezente în dicționare, greu de ghicit și greu de spart prin forță brută.

De ce ar trebui să folosesc un generator de parole? +

Un utilizator obișnuit de internet are zeci de conturi online. Fiecare dintre aceste conturi ar trebui protejat de o parolă puternică, unică și secretă. Cu toate acestea, este o provocare să avem atâtea astfel de parole! Utilizarea unui generator de parole vă poate ajuta cu acestă sarcină și, împreună cu un manager de parole de încredere, oferă o soluție care vă ajută la protejarea conturilor cu parole puternice și sigure.

Cum creez o parolă puternică? +

O parolă puternică este:

  • Unică pentru fiecare cont.
  • Cunoscută doar de către proprietarul contului.
  • Cu o lungime de cel puțin 8 caractere.
  • Greu de ghicit, evitând opțiunile ușor de ghicit, cuvintele din dicționar și informațiile personale, cum ar fi numele membrilor familiei, numele animalelor de companie și zilele de naștere.

De ce nu ar trebui să utilizez parole slabe? Care sunt cele mai proaste alegeri? +

ESET recomandă evitarea parolelor care sunt ușor de ghicit, tiparele de litere prezente pe tastatură sau care se află în dicționar, deoarece acestea sunt printre primele opțiuni testate de infractorii cibernetici care încearcă să obțină acces la conturile online. Cu toate acestea, așa cum este documentat de sute de milioane de parole care sunt sparte în fiecare an, încă prea mulți dintre noi preferă confortul decât securitatea și alegem parole nesigure în mod inerent. Unele dintre cele mai proaste – dar încă foarte populare – alegeri sunt:

  • Variante ale cuvântului „parolă”.
  • Variații ale seriei numerice simple „12345678”
  • Opțiuni ușor de tastat, cum ar fi „qwerty”, „qwertz” sau alte tipare de litere prezente pe tastatură.
  • Combinații ale celor de mai sus.

Dacă administrați politica de conectare a organizației dvs., asigurați-vă că cerințele exclud utilizarea unor astfel de parole slabe!