Antivirus premiat pentru Windows

ESET NOD32 Antivirus

Protecție esențială împotriva malware-ului, grație tehnologiei ESET bazate pe un echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare

EDIȚIA 2018 – ACUM CU PROTECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR ȘI MAI SOFISTICATE

Protecție esențială

Legendarul NOD32 Antivirus

Vă protejează împotriva tuturor tipurilor de secvențe malware inclusiv viruși, ransomware, rootkits, viermi și spyware.

Protecție simplă și de încredere

Vă protejează datele private împotriva ransomware-ului și phishing-ului cu ajutorul soluției noastre ușor de folosit și optimizat.

Cerințe minime de sistem

Bucurați-vă de întreaga putere a calculatorului. Jucați-vă, lucrați sau navigați pe internet fără încetiniri.

2018: Review Digital Citizen – nota 5/5

Redactorii Digital Citizen au testat și analizat în mare detaliu soluția ESET NOD32 Antivirus:

“ESET NOD32 Antivirus este un software antivirus de calitate, care te poate proteja foarte eficient în fața amenințărilor care vin din surse offline precum și online. Dacă vrei un produs antivirus care să îți ofere protecția esențială de care orice utilizator de Windows are nevoie, ESET NOD32 Antivirus este o alegere excelentă.”

Vezi aici review-ul complet

110M+

utilizatori în întreaga lume

102+

premii VB100

30

de ani de tehnologie NOD32

13

centre globale de R&D

Comparați produsele ESET pentru Windows

Cel mai popular

 

Securitate premium

ESET Smart Security
Premium

Securitate avansată

ESET Internet Security
 

Antivirus de bază

ESET NOD32 Antivirus
 

Antivirus premiat
Face navigarea pe internet mai ușoară
O viață fără ransomware
Datele sunt în siguranță de atacatori
Faceți tranzacții și cumpărați online fără griji
Tranzacțiile bancare sunt în siguranță
Dispozitivele smart sunt protejate
Routerul de acasă este verificat constant
Toate parolele într-un singur loc
Stocate și generate în siguranță
Datele private sunt în siguranță
Prin criptarea folderelor și stick-urilor USB
Download Cumpărați Download Cumpărați Download Cumpărați

Facem din internet un loc mai sigur

30 de ani de inovație

Fondat și condus de oameni pasionați de securitate, ESET protejează în prezent peste 110 milioane de utilizatori.

13 centre de R&D în toată lumea

Rețeaua noastră de cercetare se asigură că suntem mereu în topul industriei de securitate cibernetică.

Scanare bazată pe cloud

ESET LiveGrid evaluează datele malware de la utilizatorii ESET din toată lumea pentru a vă proteja de cele mai noi amenințări.

Securitate perfect echilibrată

Viteza, detecția și ușurința în utilizare sunt foarte greu de obținut în măsurile potrivite. Totuși, noi am realizat acest lucru, pentru a oferi cea mai bună experiență online.

Ce conține produsul?Începeți-vă călătoria dvs. online, securizați de protecția anti-malware multi-stratificată de la ESET, folosită de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Antivirus și Anti-spyware
Vă oferă protecție proactivă împotriva tuturor amenințărilor digitale, inclusiv viruși, rootkits, viermi și spyware.


Ransomware Shield
Blochează programele malware care încearcă să vă blocheze datele personale și apoi vă cere să plătiți o "răscumpărare" pentru a le debloca.


Exploit Blocker
Blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus. Protejează împotriva atacurilor derulate la nivelul browserelor web, cititoarelor de fișiere PDF sau altor aplicații, inclusiv a software-ului bazat pe Java.

Anti-Phishing
Protejează confidențialitatea și resursele dvs. împotriva încercărilor site-urilor false de a subtiliza informații sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parolele sau datele bancare.


UEFI Scanner NOU
Vă protejează împotriva amenințărilor care atacă computerul la un nivel mai profund, chiar înainte de pornirea sistemului Windows - pe sistemele cu interfață de sistem UEFI.


Scanare bazată pe cloud
Îmbunătățește viteza scanărilor prin adăugarea fișierelor sigure în whitelist, pe baza informațiilor obținute din baza de date de fișiere cu reputație ESET Live Grid® și stopează în mod proactiv amenințările necunoscute bazate pe reputație.

Jucați-vă, lucrați și navigați pe internet fără încetiniri. Rămâneți deconectat și online mai mult cu modul de economisire a bateriei și bucurați-vă de jocuri fără a fi distrași de ferestrele pop-up.

Cerințe minime de sistem
Menține performanța ridicată și prelungește durata de viață a hardware-ului. Se potrivește cu orice tip de mediu de sistem. Economisește lățimea de bandă a internetului cu pachete de actualizare extrem de mici.


Suport pentru Computere Portabile
Amână toate ferestrele pop-up, actualizările și activitățile care consumă resurse de sistem pentru a păstra resursele sistemului, astfel încât să vă puteți concentra pe jocuri sau filme.

Mod Gamer
Se comută automat în modul silențios dacă orice program este rulat pe ecran complet. Actualizările de sistem și notificările sunt amânate pentru a salva resursele pentru jocuri, videoclipuri, fotografii sau prezentări.

Produsul nostru de securitate pe internet este ușor de folosit, ușor de instalat, ușor de reînnoit și de actualizat. Interfața sa de utilizare ușoară este concepută pentru a vă permite să configurați cu ușurință toate sarcinile de rutină. În plus, puteți configura profilul dvs. de securitate cu peste 150 de setări detaliate.

Soluție de tip one-click
Starea de protecție și toate acțiunile și instrumentele utilizate frecvent sunt accesibile din toate ecranele. În cazul alertelor de securitate, puteți găsi rapid soluția cu un singur clic.


Setări pentru utilizatorii avansați
Setări de securitate în profunzime care se potrivesc nevoilor dvs. Permite să definiți puterea maximă de scanare, timpul de scanare și mărimea fișierelor și arhivelor scanate și multe altele.

Upgrade-uri ușoare ale produselor
Puteți beneficia de noi tehnologii de protecție imediat ce acestea devin disponibile, pentru un nivel înalt de securitate ridicat.


Manager de licență
Creați un cont my.eset.com gratuit și beneficiați de o imagine de ansamblu instantanee a stării licențelor și a dispozitivelor conectate. Vizualizați, gestionați și asociați licențele și licențele ESET instalate direct din portalul nostru my.eset.com, ușor de utilizat.

"Lucrez în domeniul IT, în calitate de consultant pentru suport și nu pot să enumăr de câte ori am dat de o mașină cu protecție "gratuită", ce a fost compromisă. Produsele ESET au un preț foarte bun, iar utilizarea unei fracțiuni de resurse de sistem în comparație cu altele, le face să fie eficiente."

Deon Seymour

"Nimeni nu reușește să mențină produsul simplu, totuși ESET reușește."

Dragan M., Serbia

"Rapid, cu scanare precisă, are o gamă largă de opțiuni de configurare și suport tehnic perfect în cazul în care este nevoie. Aș recomanda oricui acest produs."

Martin M., Slovacia

Utilizator existent

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport

Download ESET NOD32 Antivirus

Cerințe de sistem

ESET NOD32 Antivirus rulează pe orice sistem cu Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista și Microsoft Windows Home Server 2011. Produsul necesită conexiune la internet.