Cercetări de securitate și recunoaștere

Comparați modul în care funcționează soluțiile ESET, pe baza cercetărilor efectuate de către analiști

Gartner logo

ESET este una dintre alegerile clienților în 2019 la rubrica „Customer Voice” a platformei „Gartner Peer Insights”

Soluția ESET Endpoint Security se numără printre platformele recunoscute de protecție endpoint din 2019, așa cum reiese din părerile clienților. Soluția a fost recunoscută pentru ușurința de implementare, fiabilitate, promptitudinea furnizorului și calitatea serviciului de suport tehnic.

Raportul complet “Voice of the Customer” oferă o sinteză de recenzii și evaluări ale furnizorilor, peer insights și lecții învățate pentru cei aflați în ciclul de cumpărare a unei platforme de protecție endpoint.


**Sursa: Gartner, Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Endpoint Protection Platforms

Gartner Peer Insights este o platformă gratuită care colectează evaluări și recenzii, concepută pentru factorii de decizie din segmentul enterprise care sunt responsabili de achizițiile de software și servicii conexe. Recenziile sunt procesate și moderate într-un regim strict, pentru a se asigura autenticitatea informației.
Recenziile Gartner Peer Insights constituie opiniile subiective ale unor utilizatori finali individuali, pe baza propriilor experiențe, și nu reprezintă opiniile Gartner sau ale afiliaților săi.

logo

ESET se remarcă drept „Top Player” în raportul Radicati APT Protection – Market Quadrant 2020

Raportul a examinat un set de soluții integrate pentru detectarea, prevenirea și remedierea amenințărilor de tip zero-day și a atacurilor malițioase persistente.

În urma analizei, raportul a aclamat soluțiile ESET pentru capacitățile puternice ale componentei EDR și raportarea datelor în timp real, pentru consola de administrare și soluțiile on-premise, plus sistemul de suport multilingv.

logo

ESET a fost desemnat unicul „Challenger” în raportul Gartner Magic Quadrant 2019 pentru Platforme de Protecție Endpoint, pentru al doilea an consecutiv

Pentru doi ani la rând, ESET a primit titlul de „Challenger” în raportul Gartner Magic Quadrant 2019 pentru Platforme de Protecție Endpoint*. ESET a fost evaluat pe baza capacității sale de a executa și a complexității viziunii. ESET consideră că acest titlu reflectă consecvența sa în a oferi soluții de protecție endpoint solide, ușor de utilizat, ce reflectă cota sa de piață în creștere.


*Sursa: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 August 2019.

*GARTNER este o marcă comercială înregistrată și o marcă de serviciu a companiei Gartner, Inc. și a afiliaților săi din SUA și din lume, fiind utilizată în acest document cu permisiunea lor. Toate drepturile rezervate. Gartner nu susţine niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicaţiile despre cercetările sale, şi nu sfătuieşte utilizatorii de tehnologie să aleagă doar acei furnizoti care au rating-urile cele mai bune sau alte nominalizări. Publicaţiile despre cercetările Gartner se compun din opiniile organizaţiei de cercetare a companiei Gartner şi nu ar trebui interpretate ca situaţii de fapt. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la această cercetare/investigație/studiu, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau adecvare pentru un scop special.

logo

Forrester desemnează ESET ca fiind un „Performer Puternic” la nivel de securitate endpoint

ESET este recunoscut „Performer Puternic" în raportul The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites Q3 2019, primind cel mai înalt scor posibil pentru viziune și obiective, suportul pentru diverse sisteme de operare și pe baza implicării în comunitatea de securitate.

Raportul vorbește despre portofoliul complet de oferte enterprise al ESET ce oferă capabilități precum EDR, servicii de detecție și răspuns gestionate, tehnologii de tip threat hunting și gestionarea vulnerabilităților. Raportul afirmă, de asemenea, că soluțiile ESET sunt perfecte pentru cumpărătorii care apreciază o interfață de utilizator simplă, cu funcții avansate ușor de manevrat, atunci când este nevoie.

logo

ESET e desemnat „Top Player” în raportul raportul „Endpoint Security” al grupului Radicati pentru al doilea an consecutiv

ESET, lider global pe piața soluțiilor de securitate cibernetică, a fost recunoscut drept ‘Top Player’ pentru al doilea an consecutiv în cadrul raportului Endpoint Security Market Quadrants SM. Raportul a evaluat 16 vendori importanți de soluții de securitate de pe piață, pe baza a două criterii principale: funcționalitate și viziune strategică. ESET a fost plasat în colțul din dreapta sus al cadranului, îmbunătățindu-și scorul din 2018 încoace, în ambele criterii evaluate. ESET a fost apreciat în special pentru performanța ridicată, ratele de detecție ridicate, precum și amprenta scăzută asupra resurselor sistemului și implementarea ușoară.

logo

ESET, apreciat pentru capacitățile solide și tehnologia avansată într-un raport KuppingerCole

Raportul Kuppinger Cole Executive Report oferă o analiză în detaliu a tehnologiei ESET și a ofertei de produse de protecție endpoint, cu accent pe punctele forte și avantajele competitive ale produselor și serviciilor. În raport se afirmă, printre altele, că ESET oferă „una dintre cele mai performante soluții, având cel mai scăzut impact asupra securității endpoint-ului disponibile acum pe piață".

logo

ESET desemnat „Campion” în Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2019

ESET a obținut titlul de „Campion” în Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019. Canalys a evaluat 15 furnizori de soluții de securitate, pe baza performanțelor globale din canalul de distribuție, înregistrate în ultimele 12 luni. Raportul îmbină feedback-ul partenerilor obținut via Canalys Vendor Benchmark, cu o analiză independentă a poziției fiecărui vendor, la momentul evaluării, în canalele proprii de distribuție, pe baza investițiilor, strategiei, performanței din piață și execuției acestora. ESET a fost unul dintre cei cinci furnizori care au primit statutul de „Campion”.

logo

ESET a fost numit unicul „Challenger” în Gartner Magic Quadrant 2018 pentru platformele de protecție endpoint

ESET - un jucător global în domeniul securității informațiilor - a fost numit Challenger în Gartner Magic Quadrant*. ESET a fost evaluat pe baza capacității sale de a executa și pentru completitudinea viziunii. ESET consideră că această poziționare reflectă competența sa, îmbunătățită în mod constant, prin care oferă protecție maximă companiilor.


*Sursa: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, 24 Ianuarie 2018.

*GARTNER este o marcă comercială înregistrată și o marcă de serviciu a companiei Gartner, Inc. și a afiliaților săi din SUA și din lume, fiind utilizată în acest document cu permisiunea lor. Toate drepturile rezervate. Gartner nu susţine niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicaţiile despre cercetările sale, şi nu sfătuieşte utilizatorii de tehnologie să aleagă doar acei furnizoti care au rating-urile cele mai bune sau alte nominalizări. Publicaţiile despre cercetările Gartner se compun din opiniile organizaţiei de cercetare a companiei Gartner şi nu ar trebui interpretate ca situaţii de fapt. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la această cercetare/investigație/studiu, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau adecvare pentru un scop special.
logo

ESET se clasează ca al 6-lea cel mai mare vendor de soluții de securitate endpoint conform raportului dedicat pieței de securitate endpoint. Cota de piață a ESET în regiunea CEE a fost de 37,5%, depășind întreaga concurență.

Sursa: Central and Eastern Europe Endpoint Security Software Market Shares, 2018, Doc #CEMA43789418, May 2018
logo

ESET Endpoint Security primește distincția de bronz la Gartner Customer Choice Awards 2017 pentru platformele de protecție endpoint

Premiile reprezintă un clasament al furnizorilor de securitate realizat de către utilizatorii finali profesioniști, verificați – fiind incluși profesioniștii IT sau utilizatorii business care au experiență în achiziționarea, implementarea sau utilizarea soluției enterprise pe care o evaluează. Premiile au luat în considerare atât numărul de recenzii din partea utilizatorilor finali, cât și evaluările generale ale utilizatorilor. 116 utilizatori enterprise au acordat soluției ESET Endpoint Security un punctaj de 4,7 din 5 pentru toate criteriile, apreciind soluția pentru modul de integrare și implementare, ușurința de implementare, service și suport, răspunsul primit din partea furnizorilor și calitatea suportului tehnic.

*Recenziile Gartner Peer Insights constituie opiniile subiective ale utilizatorilor finali individuali bazate pe propriile experiențe și nu reprezintă punctul de vedere al Gartner sau al afiliaților săi.

Gartner Peer Insights Customer Choice Awards sunt determinate de către opiniile subiective ale utilizatorilor finali individuali bazate pe propriile experiențe, de numărul de recenzii publicate pe Gartner Peer Insights și de ratingurile globale pentru un anumit furnizor de pe piață, așa cum este descris aici și nu sunt destinate în niciun fel să reprezinte punctul de vedere al al Gartner sau al afiliaților săi.

Logo-ul Customer Choice al Gartner Peer Insights este o marcă înregistrată și marcă de serviciu a Gartner, Inc. și/sau a filialelor sale și este utilizată aici în baza unei permisiuni. Toate drepturile rezervate.
logo

ESET a fost numit „Lider” în cel mai recent raport KuppingerCole Leadership Compass

ESET a fost plasat în rândul liderilor generali din KuppingerCole Leadership Compass Security Endpoint Enterprise: Anti-Malware Solutions Report 2018.

ESET a fost evaluat în funcție de caracterul complet și calitatea caracteristicilor produselor/serviciilor (Leadership de produs), capacitatea de a inova foaia sa de parcurs ca răspuns la amenințările în continuă evoluție și solicitările clienților din segmentul enterprise (Managementul inovării), precum și ecosistemul și distribuția geografică a clienților ESET (Conducerea pieței). Plasarea ESET în topul fiecăreia dintre aceste trei categorii este o dovadă a experienței ESET în furnizarea de capacități inovatoare anti-malware și fidelizării unei baze de clienți semnificative.

Raportul Anti-Malware Solutions 2018, KuppingerCole Leadership Compass Security Endpoint Enterprise afirmă: „Având în vedere caracteristicile bune din sfera anti-malware și a administrării, cât și acoperirea globală și suportul tehnic multilingv, ESET ar trebui să fie una dintre variantele de luat în considerare în cererile de propuneri ale întreprinderilor pentru soluții anti-malware.”

Accesați aici evaluarea completă a ESET

© 2018 Kuppinger Cole Ltd. Toate drepturile rezervate.
logo

ESET, unul dintre primele 5 produse la Deloitte’s Technology Fast 50 CE 2015 (de 13 ori în total)

ESET este cotat printre companiile cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește tehnologia din regiunea centrală a Europei de către Deloitte. A fost clasat în acest clasament pentru a 12-a oară în 2014 în cadrul raportului Technology Fast 50 CE, realizat anual de Deloitte. După ce a înregistrat o creștere de 274% pe parcursul ultimilor cinci ani, ESET a fost din nou listat în cadrul grupului de elită "Big 5", unde sunt recunoscute companiile care realizează în mod constant rate de creștere rapidă, dar sunt prea mari pentru a concura pentru primele locuri în clasamentul principal. Sursa: Deloitte 2014 Technology Fast 50 Central Europe.