ESET Endpoint Security primește recunoașterea clienților și analiștilor

ESET a fost desemnat unicul Challenger în raportul Gartner Magic Quadrant 2019 pentru Platforme de Protecție Endpoint

Figura 1. Cadranul magic Gartner 2019 pentru platformele de protecție endpoint

Gartner magic quadrant

Sursa: Gartner (August 2019)

Cadranul magic pentru platformele de protecție endpoint al Gartner este recunoscut unanim ca fiind un reper în industria vendorilor de securitate IT care oferă platforme de protecție endpoint.

În ultimul său raport, Gartner desemnează ESET drept unicul Challenger pentru al doilea an consecutiv. ESET a primit acest titlu pe baza capacității sale de a executa și a complexității viziunii.

Raportul prezintă, de asemenea, insight-uri utile și tendințele actuale ce caracterizează piața de soluții endpoint. Le oferă, de asemenea, vendorilor sfaturi pentru a adapta strategia de securitate astfel încât să combată noi tehnici de atac.

ESET este una dintre alegerile clienților în 2019 la rubrica „Customer Voice” a platformei „Gartner Peer Insights”

Figura 2. Gartner Peer Insights “Voice of the Customer” Alegerea clienților în materie de platforme de protecție endpoint

Gartner magic quadrant

În fiecare an, Gartner Peer Insights recunoaște furnizorii care sunt cei mai apreciați de clienții lor prin distincția Customers’ Choice.

ESET Endpoint Security se alătură unui grup de 7 furnizori cu cele mai înalte scoruri în 2019. Soluția a fost recunoscută pentru ușurința de implementare, fiabilitate, promptitudinea furnizorului și calitatea serviciului de suport tehnic.

Raportul complet „Voice of the Customer” oferă o sinteză de recenzii și evaluări ale furnizorilor, peer insights și lecții învățate pentru cei aflați în ciclul de cumpărare a unei platforme de protecție endpoint.

ESET vă oferă acces gratuit la ambele rapoarte.
Descărcați un raport la alegere, prin completarea formularului.


Gartner Inc, Cadranul magic pentru platformele de protecție endpoint, Peter Firstbrook, Lawrence Pingree, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Paul Webber, August 20, 2019.
Gartner nu susţine niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicaţiile despre cercetările sale, şi nu sfătuieşte utilizatorii de tehnologie să aleagă doar acei furnizoti care au rating-urile cele mai bune sau alte nominalizări. Publicaţiile despre cercetările Gartner se compun din opiniile organizaţiei de cercetare a companiei Gartner şi nu ar trebui interpretate ca situaţii de fapt. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la această cercetare/investigație/studiu, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau adecvare pentru un scop special.
Gartner Peer Insights este o platformă gratuită care colectează evaluări și recenzii, concepută pentru factorii de decizie din segmentul enterprise care sunt responsabili de achizițiile de software și servicii conexe. Recenziile sunt procesate și moderate într-un regim strict, pentru a se asigura autenticitatea informației.
Recenziile Gartner Peer Insights constituie opiniile subiective ale unor utilizatori finali individuali, pe baza propriilor experiențe, și nu reprezintă opiniile Gartner sau ale afiliaților săi.

Solicitați raportul

Gartner peer insights