Cea mai formidabilă securitate cibernetică din lume, bazată pe inovații de ultimă oră
și care este ușor de utilizat.

Un echilibru unic în capacitățile de
prevenție, detecție și răspuns.

EXPLORAȚI

Investighează datele, evenimentele și alarmele generate de soluția ESET XDR, ESET Inspect.

Threat Hunting

Ori de câte ori este localizat un executabil, un proces sau un dispozitiv rău intenționat, administratorii au acces la acțiuni contextuale pe care le pot implementa imediat pentru a remedia problema.

Răspuns la incident

Vizualizați și blocați modulele pe baza a peste 30 de indicatori diferiți de compromitere, inclusiv hash-uri, modificări de registru, modificări de fișiere și conexiuni de rețea.

IOC Search

Vizualizați analiza cauzelor profunde și arborele complet al proceselor pentru orice lanț de evenimente potențial rău intenționate, ceea ce vă permite să luați decizii în cunoștință de cauză.

Analiză criminalistică

Caracterul „rău intenționat” al unei acțiuni depinde de context. Cu ajutorul unor grupări adecvate ale dispozitivelor, administratorii pot identifica dacă anumite acțiuni ar trebui să fie efectuate de utilizatori pe anumite dispozitive. Un context suplimentar este furnizat datorită integrării de către ESET a cadrului MITRE ATT&CK.

Context îmbunătățit

ESET Inspect include un motor de detecție bazat pe reguli pentru indicatorii de atac. Regulile care sunt concepute pentru a identifica comportamente malițioase suspecte declanșează detecții în funcție de severitățile definite.

Reguli de detecție

Operațiuni
de securitate

Îmbunătățiți colaborarea, reduceți riscurile.

ESET Inspect

Componentă de activare XDR

Urmăriți și remediați în mod activ vulnerabilitățile sistemelor de operare și ale aplicațiilor, la nivelul tuturor endpoint-urilor.

Managementul patch-urilor și vulnerabilităților

Protejează împotriva atacurilor de sistem asupra endpoint-urilor prin controlul fișierelor, e-mailurilor și comunicațiilor pe internet și prin aplicarea de măsuri de remediere corespunzătoare.

Detecție Endpoint

ESET PROTECT este o platformă robustă ce afișază o interfață care permite utilizatorilor să automatizeze o varietate de acțiuni, inclusiv rezolvarea incidentelor sofisticate.

Răspuns automat

Apărare proactivă bazată pe cloud împotriva amenințărilor de tip zero-day și a celor nedetectate până acum.

Detecții ESET LiveGuard

Protecție avansată pentru aplicațiile de e-mail, colaborare și stocare Microsoft 365.

Protecția aplicațiilor în cloud

Criptarea crește semnificativ securitatea datelor organizației dvs. și vă ajută să respectați reglementările privind protecția datelor.

Criptare

Autentificarea multi-factor vă asigură că accesul la datele organizației dvs. este protejat în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.

Autentificare multi-factor

Managementul
securității

Protejați-vă rețeaua, securizați-vă datele.

Permite administratorilor să blocheze sau să restricționeze accesul la anumite dispozitive, cum ar fi unitățile USB, bluetooth sau hard disk-urile externe.

Controlul dispozitivelor

O soluție gata de utilizare, integrată în interfața platformei noastre, compatibilă cu dispozitivele Android și Apple.

Managementul dispozitivelor mobile

Rstricționarea accesului la site-uri web cu conținut inadecvat sau dăunător, sau blocarea paginilor care pot avea un impact negativ asupra productivității.

Control Web

Controlați tot traficul de rețea către și dinspre sistem, permițând sau blocând conexiunile individuale de rețea pe baza unor reguli de filtrare specificate.

Firewall Management

Interogați detalii de inventar hardware și software ale dispozitivelor conectate, cum ar fi detalii despre memoria RAM, spațiul de stocare, procesorul unui dispozitiv, etc.

Inventar HW & SW

Detectați și controlați dispozitivele necunoscute sau gestionate care sunt prezente în rețeaua dvs. și, astfel, reduceți potențialele amenințări la adresa securității organizației dvs. din cauza conexiunilor neautorizate.

Managementul dispozitivelor necunoscute

Operațiuni IT

Îmbunătățiți fluxurile de lucru, reduceți costurile.

 • Scaner UEFI Verifică și pune în aplicare securitatea mediului de preinițializare pentru a detecta și raporta malware prezent în firmware.
 • LiveGrid® Sistemul nostru de reputație în cloud, care utilizează date de la utilizatorii ESET din întreaga lume și ne permite să reacționăm imediat la cele mai recente amenințări.
 • Machine Learning avansat Suntem pionieri în domeniul Machine Learning, folosit pentru a detecta și bloca amenințările, ceea ce duce la cele mai bune rate de detecție și la cel mai mic număr posibil de falsuri pozitive.
 • LiveGuard Sandbox Execută eșantioane suspecte într-un mediu de testare izolat în cloud și le evaluează comportamentul folosind fluxuri de informații despre amenințări, analize statice și dinamice, precum și date legate de reputație.
 • Detecții DNA Pe baza unei analize aprofundate, construim ESET DNA Detections care sunt utilizate pentru a evalua codul potențial suspect.
 • Protecția împotriva atacurilor de rețea Analizează conținutul traficului de rețea și protejează împotriva atacurilor de rețea. Orice trafic care este considerat dăunător este blocat.
 • Script Scanner & AMSI Protecție împotriva atacurilor bazate pe scripturi împotriva JavaScript din browserele web și a scripturilor din Powershell.
 • Browser securizat Oferă un nivel suplimentar de protecție conceput pentru a proteja datele sensibile în timpul navigării online (de exemplu, datele financiare în timpul tranzacțiilor online).

ESET LiveSense

Tehnologii multistratificate

 • Monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației lor pentru a detecta și bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware. Ransomware Shield
 • Monitorizează aplicațiile tipic exploatabile (browsere, cititoare de documente, clienți de e-mail, Flash, Java și altele) și se concentrează pe tehnicile de exploatare. Exploit Blocker
 • Funcționează în combinație cu Exploit Blocker pentru a consolida protecția împotriva programelor malware care încearcă să se sustragă detectării prin utilizarea de ofuscare și/sau criptare. Scanner de memorie avansat
 • Depistează programele malware care au infectat aplicații software și care rulează în mod activ. Monitorizează toate procesele din cadrul sistemului și observă comportamentul acestora. Analiză comporamentală aprofundată
 • Detectează și blochează atacurile automate care încearcă să folosească tehnici de ghicire a parolei pentru a obține acces la rețeaua dvs. Protecție împotriva atacurilor de tip forță brută
 • Descoperă programe malware prin analiza protocoalelor de comunicare în rețea. Blochează programele malware care încearcă să evite detectarea și să conecteze dispozitivele la rețelele botnet. Protecție Botnet
 • Atunci când inspectează un fișier sau o adresă URL, înainte de orice scanare, soluțiile noastre verifică memoria cache locală pentru malware sau obiectele benigne aflate pe lista albă. Reputația și memoria cache
 • ESET Threat Inteligence Informațiile despre amenințări de la experții ESET de renume mondial oferă feed-uri detaliate și rapoarte APT. Obțineți o perspectivă unică asupra peisajului amenințărilor și îmbunătățiți-vă poziția de securitate cibernetică.
 • ESET Managed Detection and Response ESET MDR combină tehnologia ESET și expertiza în securitate digitală pentru a detecta în mod eficient, proactiv și pentru a răspunde la orice amenințare.
 • Suportul ESET premium asigură implementarea fără probleme a produselor ESET pentru companii, asigură funcționarea perfectă a acestora și rezolvarea rapidă a incidentelor. Suport ESET premium
 • Serviciul ESET de implementare și actualizare asigură instalarea și configurarea corectă a produselor ESET și asigură actualizări fără întreruperi între versiunile produselor ESET. Implementare și actualizare ESET
 • Serviciul ESET HealthCheck examinează politicile, setările și configurațiile produselor ESET pentru companii, identifică zonele care necesită îmbunătățiri și sugerează măsuri. ESET HealthCheck                                                                                                                                                                                                                                              

Control total, vizibilitate completă, pornind de la un singur panou de comandă

Protecția întregului mediu de afaceri


Endpoint-uri


Servere


Dispozitive mobile


Aplicații cloud


Mail


Integrări

Antimalware Cloud Protection - ESET Protect

 • Ofertă specială personalizată  
 • Asistență remote pentru instalare  
 • Consiliere pentru alegerea soluției

Căutați mai multe opțiuni de securitate?

Recomandat
 

Consolă
Protecție Endpoint Modernă
Securitate Server
Criptare
Full Disc
Advanced Threat Defense
Protecție
Cloud App
Securitate Mail
Vulnerability & Patch Management
Detecție și Răspuns
Autentificare Multi-Factor
Explorați soluția Explorați soluția Explorați soluția Explorați soluția
Contactați echipa de vânzări
Pentru reduceri suplimentare în funcție de cantitate

Frequently asked questions

Ce este platforma ESET PROTECT? +

Platforma ESET PROTECT este un ecosistem de securitate modern și echilibrat. Se bazează pe superioritatea tehnologică a ESET LiveSense, tehnologiile multistratificate ale ESET bazate pe 30 de ani de expertiză umană, pe învățarea automată axată pe securitatea cibernetică și pe ESET LiveGrid, instrumentul nostru global de reputație bazat pe cloud.

Platforma ESET PROTECT integrează capacități echilibrate de prevenire a breșelor, de detectare și de răspuns, completate de serviciile profesionale și gestionate ESET, precum și de informații despre amenințări. Este simplă, modulară, adaptabilă și inovată în permanență - întotdeauna cu gândul la beneficiul clienților ESET.

Care sunt capacitățile platformei ESET PROTECT? +

Capacitățile platformei ESET PROTECT:

 • Protecție modernă a punctelor finale
 • Detecție și răspuns (XDR)
 • Securitate pentru servere
 • Criptare
 • Autentificare multifactorială
 • Apărare avansată împotriva amenințărilor
 • Securitatea poștei electronice
 • Protecția aplicațiilor în cloud
 • Gestionarea vulnerabilităților și a patch-urilor
 • Informații despre amenințări
 • Servicii
 • Consolă

Împotriva căror amenințări ESET PROTECT Platform va proteja compania mea? +

Tipurile de amenințări de care veți fi protejat depind de nivelul soluției ESET PROTECT pe care îl alegeți, dar în toate aceste niveluri de protecție ESET utilizează tehnologii multistratificate care depășesc cu mult capacitățile unui antivirus sau antimalware de bază.

Chiar și nivelurile inferioare ale soluției ESET PROTECT oferă protecția noastră multistratificată de top și informații despre amenințări, care protejează împotriva ransomware-ului și a botnet-urilor, blochează atacurile țintite, previne breșele de date și detectează amenințările de tip "zero-day", atacurile fără fișiere, amenințările persistente avansate și multe altele - acoperind astfel fazele de prevenire, detectare și răspuns.

Cu cât cerințele dumneavoastră sunt mai ridicate, nivelurile superioare ale soluției ESET PROTECT îmbunătățesc protecția, utilizând o abordare de încredere zero, de exemplu prin Advanced Threat Defense sau XDR.

Utilizați acest link pentru a trece în revistă diverse tehnologii ESET de bază, cu o aproximare a momentului și a modului în care acestea pot detecta și/sau bloca o amenințare pe parcursul ciclului de viață al acesteia în sistem.

Ce tipuri de soluții oferă ESET PROTECT Platform? +

Platforma ESET PROTECT include niveluri de soluții:

 • ESET PROTECT Entry
 • ESET PROTECT Advanced
 • ESET PROTECT Complete
 • ESET PROTECT Elite
 • ESET PROTECT MDR
 • ESET PROTECT Enterprise
 • ESET PROTECT Mail Plus

Vezi detalii despre soluțiile ESET PROTECT pentru companii mici și mijlocii

Vedeți detaliile soluțiilor ESET PROTECT pentru nivelul enterprise

Platforma ESET PROTECT oferă XDR? +

Platforma ESET PROTECT este un ecosistem care permite detectarea și răspunsul extins (XDR) în cloud, asigurând prevenirea breșelor, vizibilitate sporită și capabilități de remediere. Platforma ESET PROTECT oferă o vizibilitate superioară a rețelei și capabilități XDR datorită unor instrumente sofisticate precum ESET Inspect.

ESET Inspect și ESET Inspect Cloud sunt incluse în nivelurile de soluții ESET PROTECT Elite și ESET PROTECT MDR.

Ce apreciază utilizatorii la ESET? +

Clienții verificați apreciază faptul că ESET are:

 • Amprenta minimă asupra sistemului
 • Precizie excelentă a programelor malware
 • Implementare și gestionare ușoară

"Interfață elegantă și funcționează conform așteptărilor de fiecare dată. Toate politicile și administrarea de la distanță sunt simple și bine documentate în cazul în care există întrebări." Allen L., fondator

Citiți recenzia completă

și mai multe pe profilul G2 al ESET.

Trebuie să plătesc separat pentru platforma ESET PROTECT? +

Nu, nu se aplică nicio taxă suplimentară pentru utilizarea platformei ESET PROTECT; toate nivelurile de soluții o includ automat.

Pot să încerc soluțiile ESET PROTECT Platform înainte de a le cumpăra? +

Absolut. Dacă doriți să vedeți soluțiile noastre ESET PROTECT Platform în acțiune, urmăriți aici demo-ul noastru și parcurgeți clipul YouTube care arată cum se configurează ESET PROTECT Cloud și cum se implementează un produs de securitate ESET.

Nu este necesară nicio instalare și puteți experimenta direct cum va arăta gestionarea cloud-ului dvs. după câteva săptămâni de utilizare.

Dacă sunteți mai interesat să testați licența cu toate funcțiile, solicitați o versiune de încercare gratuită. Puteți să instalați și să implementați soluțiile noastre de protecție și să le testați gratuit timp de 30 de zile, fără nicio obligație. Dacă sunteți interesat, echipele noastre experimentate vă vor contacta și vor discuta orice întrebări suplimentare sau cerințe specifice de afaceri pe care le-ați putea avea.

Care este diferența dintre ESET PROTECT Platform și ESET PPROTECT Console? +

Platforma ESET PROTECT reprezintă întregul ecosistem de securitate cibernetică al ESET, în timp ce ESET PROTECT Console este o interfață unificată care oferă vizibilitate completă în timp real în rețeaua dumneavoastră.

Implementarea în cloud sau la fața locului a platformei ESET PROTECT? +

Platforma ESET PROTECT oferă libertate de alegere atât pentru implementări în cloud, cât și pentru implementări on-prem. Cea mai largă gamă de beneficii este oferită prin intermediul implementărilor în cloud.

Implementarea în cloud permite accesul oriunde / oricând la toate datele de securitate cibernetică ale companiei prin intermediul oricărui dispozitiv conectat online. Acesta va putea să se conecteze și să raporteze, fără a fi nevoie să rezolve probleme de rețea, de exemplu, VPN-uri. În comparație cu implementarea pe site, implementarea în cloud oferă informații mereu actualizate și securizate. Mediul este întreținut de ESET, ceea ce scutește departamentul IT să se concentreze pe activitatea principală. Implementarea în cloud a nivelurilor de soluții ESET PROTECT pune întregul potențial al platformei ESET PROTECT la îndemâna dumneavoastră.

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Un ecosistem de securitate echilibrat în mod unic

Vizibilitate extinsă a endpoint-urilor, vânătoare de amenințări și răspuns la incidente, concepute pentru a atenuarea imediată a oricărei probleme de securitate din rețeaua dumneavoastră.
Protection against ransomware and new, never-before-seen threat types that uses adaptive scanning, machine learning, cloud sandboxing and in-depth behavioral analysis.
Helps comply with data regulations thanks to full disk encryption and multi-factor authentication capabilities with seamless deployment.
Protect your users and their email (the most exploited attack vector) with advanced multilayered anti-phishing, antispam and anti-malware technology.

Explore all capabilities and options for your segment:

Business

All-round protection for business endpoints, data and network.

Explore Business Security

Enterprise

State-of-the-art cybersecurity for the enterprise segment.

Explore Business Security

Partners

Explore our MSP Program, Reseller and more partnership options.

Explore Partner Program

Contact sales

Are you an existing customer? Renew

Please leave us your contact details so we can deliver a personalized offer tailored to your company's needs. No commitment.

 • Automated threat evaluation combined with world-class security researchers in 13 global R&D centers
 • 24/7 local and reliable support round the globe in your language
 • Signature light footprint guarantees extremely low impact on device performance
 • Multilayered technology assures best detection rates and minimal false positives