Aplică pentru un job la ESET

și bucură-te alături de noi că ajuți la crearea unei tehnologii mai sigure

Cine suntem

Ceea ce a început inițial ca implementare entuziastă a imaginației câtorva prieteni pasionați de tehnologie a evoluat în cel mai valoros brand internațional al oricărei companii din Slovacia.

De la o companie mică și dinamică, am devenit o marcă globală cu peste 100 de milioane de utilizatori în 202 de țări și teritorii. Astăzi, peste 1.000 de angajați din întreaga lume contribuie la succesul companiei. Acordăm o mare importanță cercetării și dezvoltării. În plus față de opt centre regionale, construim o rețea de centre tehnologice din întreaga lume - în prezent zece.

De-a lungul expansiunii companiei, am rămas fideli principiilor care au stat la baza înființării ei și rămânem independenți pentru a continua să răspundem noilor provocări.

Familie

Oferim un mediu de lucru family-friendly și nu uităm niciodată să marcăm milestone-urile personale ale angajaților noștri

Dezvoltare

Îmbunătățiți-vă abilitățile și împărtășiți-vă cunoștințele ajutați de cursuri gratuite de formare și dezvoltare personală

Sport și sănătate

Bucurați-vă de un mediu care susține activitățile sportive, gustările și băuturile sănătoase

Aplică acum:

Dacă sunteți interesat de un job la ESET Iași, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa cariere@eset.ro


Notă de informare pentru Candidați

Prin trimiterea CV-ului vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră personale doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica de Confidențialitate.

ESET Romania prelucrează datele cu caracter personal ale CANDIDAȚILOR doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal. Prin politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, vă garantăm faptul că în cazul în care nu sunteți admiși pentru poziția pentru care ați aplicat, CV-urile dvs. vor fi păstrate în cele mai depline condiții de siguranță, pe o perioadă de 12 luni de la depunerea candidaturii, perioadă după care datele dvs. personale vor fi șterse.