Alăturați-vă programului ESET Reseller

Impact redus asupra sistemului, rate de detecție de top și instalare ușoară, clienții fiind satisfăcuți, iar profiturile mai mari.

Avantajele de a deveni reseller

Marje rentabile

Distribuitorii noștri se bucură de o relație de tip win-win – oferim reduceri de stimulare în funcție de volum (VIR) concepute pentru a spori profitabilitatea, iar dumneavoastră veți obține venituri semnificativ crescute .

Protecție pentru oportunitățile de vânzări

Programul nostru de înregistrare a afacerii locks in?? și vă oferădrepturi exclusive pentru o afacere, cu înregistrare online simplă și răspuns rapid de aprobare.

Concentrare pe canal

Nu concurăm cu partenerii noștri. Știm că persoanele vizate în calitate de clienți sunt cel mai bine servite prin intermediul expertizei pe care o puneți în joc.

Vânzări și instrumente de marketing de clasă la nivel mondial

Literatură de produs, resurse online, webinari și multe altele de la personalul nostru specializat în vânzări pentru a da un impuls eforturilor dvs. de vânzări. Fonduri generoase de tip co-marketing și planuri de marketing personalizate disponibile.

Asistență specifică industriei

Adresați-vă clienților cu privire la reglementare, respectarea acesteia și alte probleme, arătându-le materiale care să demonstreze modul în care puteți să îi ajutați cu soluții rentabile și ușor de utilizat.

Resurse excelente de training

Fie că aveți nevoie de expertiza ESET dumneavoastră sau pentru clienții dvs., aveți parte de resurse de training, detaliate în funcție de necesități.

Recenzii parteneri

"ESET este mai bun la identificarea amenințărilor înainte ca acestea să devină o problemă și să se poată infiltra în interiorul rețelei dumneavoastră."

Meaghan Possian, Channel Partner - Marketing, PCM, Inc.

Citiți recenzia completă

"ESET este ușor de utilizat, de implementat și ușor de vândut. Per total, este un produs minunat — Eu îl folosesc acasă."

Keith Wilson, Channel Partner - Vânzări, PCM, Inc.

Citiți recenzia completă

"ESET este ușor de gestionat, receptiv la obținerea citărilor, iar stabilirea prețurilor este competitivă."

Channel Partner - Vânzări, Large Enterprise Retail Company

Citiți recenzia completă

Mai multe detalii despre parteneriatul cu ESET în calitate de reseller

ESET nu reprezintă doar un antivirus – vă oferim un portofoliu larg de produse și de soluții. Vedeți cum puteți împărtăși succesul nostru.

Program perfecționat pentru reselleri

Obiectivul nostru principal este lucrul în echipă alături de ESET și atingerea obiectivelor dvs. din sfera afacerilor cu ușurință.

Programul ESET pentru Reselleri a fost conceput pentru a vă ajuta să construiți afacerea dvs. prin intermediul produselor noastre multiplu-premiate , oferind rentabilitate de top în cadrul industriei și planuri de parteneriat care să fie adecvate competențelor de bază.

Ne dedicăm asistenței pentru partenerii noștri, la toate nivelurile și suportului oferit în scopul creșterii afacerii. Gama largă de beneficii și resurse include orientare din partea experților în marketing, cu privire la fonduri de dezvoltare de marketing, la volumul reducerilor de stimulare în funcție de volum, la înregistrarea pentru afacere, la instrumentele pentru vânzări și la programele de stimulare a creșterii vânzărilor.

Deveniți un partener ESET de prim rang

ESET este angajat în procesul pentru succesul rețelei de parteneri.

Datorită interesului pentru acest program și a dorinței de a oferi cele mai bune servicii și o experiență plăcută partenerilor noștri, nu putem accepta orice înregistrare.

Vă rugăm să ne ajutați în scopul de a vă oferi cea mai bună cooperare prin completarea formularului de mai jos. Vă vom răspunde cu promptitudine.

Aplicați pentru a deveni reseller ESET

Vă rugăm să completați acest formular și vă vom contacta ulterior: