ESET este numit 'Top Player'
în raportul Radicati APT Protection

Market Quadrant 2022

ESET este recunoscut drept ’Top Player’ pentru al treilea an consecutiv în cea mai nouă ediție Radicati Advanced Persistent Threat Market Quadrant 2022.

Raportul Radicati a evaluat Protecția Împotriva Amenințărilor Avansate Persistente, un set de soluții integrate pentru detecție, prevenirea și remedierea posibilă a amenințărilor de tip zero-day și a atacurilor dăunătoare persistente.

Furnizorii sunt poziționați în cadran după două criterii: funcționalitate și viziune strategică. Radicati îi definește pe „Top Players” drept lideri actuali de piață, cu produse care oferă atât funcționalități complexe și profunde, cât și o viziune solidă pentru viitor.

ESET a obținut cea mai bună poziție dintre toți furnizorii de securitate din UE.

Radicati report scheme

Punctele cheie ale raportului vorbesc despre:

  • ESET Inspect, componenta de activare XDR furnizată în cloud, a platformei ESET PROTECT care suportă toate sistemele de operare majore, este disponibilă ca soluție cloud sau locală și poate fi implementată în instanțele AWS și MS Azure.
  • Eficacitatea particulară a ESET LiveGuard Advanced împotriva amenințărilor zero-day, inclusiv ransomware.
  • Gestionarea securității unificate cu un singur click, al platformei ESET PROTECT Enterprise cu XDR și capabilități de threat hunting.
  • Suport în mai multe limbi și un set mare de versiuni localizate.
  • Aprecierea clienților pentru ușurința de implementare și utilizare.

Soluțiile APT înregistrează o adoptare rapidă în cadrul organizațiilor de toate dimensiunile și din toate segmentele de industrie, deoarece acestea sunt din ce în ce mai preocupate de amenințările zero-day și atacurile rău intenționate direcționate foarte precis.

ESET susține o abordare echilibrată a securității digitale care le dă putere organizațiilor dvs. să reușească. Filosofia noastră poate fi rezumată în trei cuvinte: Preveniți. Detectați. Răspundeți.

Aflați de ce această abordare este cea mai potrivită pentru mediul business și cum poate beneficia compania dvs. de protecția ESET.

Disclaimer: Radicati Market QuadrantSM este protejat prin drepturi de autor în martie 2022 de către Radicati Group, Inc. Reproducerea totală sau parțială este interzisă fără permisiunea scrisă în prealabil a Radicati Group. Furnizorii și produsele descrise în Radicati Market QuadrantsSM nu trebuie considerate drept reclamă, ci mai degrabă drept o măsură a opiniei Grupului Radicati, bazată pe recenzii de produse, studii de cercetare primare, interviuri cu furnizorii, date istorice și alte valori. Grupul Radicati intenționează ca Market Quadrants sa să fie una dintre multele surse de informații pe care cititorii să le folosească pentru a-și forma opinii și a lua decizii. Rapoartele Radicati Market QuadrantsSM sunt temporare, concepute pentru a descrie peisajul unei anumite piețe într-un moment dat. Grupul Radicati renunță la toate garanțiile cu privire la acuratețea sau completitudinea acestor informații. Grupul Radicati nu își asumă nicio răspundere pentru erori, omisiuni sau inadecvări în informațiile conținute aici sau pentru interpretări ale acestora.

Solicitați raportul

ESET® este un partener multinațional de securitate software. Protejăm peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume și suntem partenerul numărul 1 de securitate globală a endpoint-urilor din UE. ESET este deținut în mod privat și nu are constrângeri de rentabilitate rapidă a investiției pentru investitori, ceea ce ne permite să ne concentrăm exclusiv pe securitate. Susținut de 13 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume, ESET oferă inovații tehnologice de ultimă oră de mai bine de 30 de ani și este prima companie de securitate IT care a câștigat de premii Virus Bulletin VB100.