ESET este numit 'Top Player'
în raportul Radicati APT Protection

Market Quadrant 2021

ESET este recunoscut drept ’Top Player’ pentru al doilea an consecutiv evaluarea comparativă din 2021 derulată de Radicati Advanced Persistent Threat (APT) Market Quadrant.

Raportul Radicati a evaluat Protecția Împotriva Amenințărilor Avansate Persistente, un set de soluții integrate pentru detecție, prevenirea și remedierea posibilă a amenințărilor de tip zero-day și a atacurilor dăunătoare persistente.

Radicati descrie Top Players drept „liderii actuali din piață cu produse care oferă funcționalități complexe și profunde, precum și o viziune solidă pentru viitor. Top Players modelează piața cu tehnologia și viziunea lor strategică. Furnizorii de soluții de securitate nu devin Top Players peste noapte."

Radicati report scheme

Caracteristicile și capabilitățile cheie evaluate în acest raport au fost: modulul de detecție și răspuns (EDR), opțiunile de implementare, suportul pentru diverse platforme (sisteme de operare), detecția malware, sandboxing-ul și carantina, investigațiile și analiza amenințărilor de tip zero-day și a amenințărilor avansate (dar fără a se limita doar la acestea).

ESET a fost apreciat pentru capabilitățile sale puternice de detecție și răspuns (EDR), cum ar fi raportarea datelor în timp real, inclusiv executarea proceselor și scripturilor și abilitățile lor extinse de remediere / răspuns. Raportul subliniază, de asemenea, ușurința cu care soluțiile ESET sunt implementate și utilizate, precum și disponibilitatea asistenței în mai multe limbi.

Juraj Malcho, Director Tehnologic la ESET, a adăugat: „Suntem încântați să fim recunoscuți drept Top Player în cadrul raportul din 2021 al Radicati APT Protection Market Quadrant. A fi clasat ca Top Player pentru al doilea an consecutiv reflectă efortul continuu al ESET de a inova și de a oferi un portofoliu de produse holistice care să acopere chiar și cele mai avansate scenarii de amenințare persistente. Anul trecut a ajutat la consolidarea importanței securității IT pentru companiile de toate formele și dimensiunile și ne mândrim cu soluțiile noastre testate în lumea reală și cu angajamentul nostru de a crea o lume mai sigură pentru toți utilizatorii de tehnologie.”

Aflați cum portofoliul de soluții de securitate al ESET include o combinație unică de soluții de ultimă generație, inclusiv capacități EDR puternice furnizate de ESET Enterprise Inspector, care ar putea fi perfecte pentru compania dvs.

Pentru a avea acces la raportul complet, completați formularul.

Disclaimer: Radicati Market QuadrantSM este protejat prin drepturi de autor în martie 2021 de către Radicati Group, Inc. Reproducerea totală sau parțială este interzisă fără permisiunea scrisă în prealabil a Radicati Group. Furnizorii și produsele descrise în Radicati Market QuadrantsSM nu trebuie considerate drept reclamă, ci mai degrabă drept o măsură a opiniei Grupului Radicati, bazată pe recenzii de produse, studii de cercetare primare, interviuri cu furnizorii, date istorice și alte valori. Grupul Radicati intenționează ca Market Quadrants sa să fie una dintre multele surse de informații pe care cititorii să le folosească pentru a-și forma opinii și a lua decizii. Rapoartele Radicati Market QuadrantsSM sunt temporare, concepute pentru a descrie peisajul unei anumite piețe într-un moment dat. Grupul Radicati renunță la toate garanțiile cu privire la acuratețea sau completitudinea acestor informații. Grupul Radicati nu își asumă nicio răspundere pentru erori, omisiuni sau inadecvări în informațiile conținute aici sau pentru interpretări ale acestora.

Solicitați raportul