Securitate premium pentru Windows

ESET Smart Security Premium

Cea mai avansată protecție pentru utilizatori, grație tehnologiei ESET bazate pe un echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare

EDIȚIA 2018 – ACUM CU PROTECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR ȘI MAI SOFISTICATE

Soluție de securitate premium

Protecție completă online

Soluție anti-malware premium pentru utilizatorii avansați, bazată pe echilibrul perfect dintre detecție, viteză și ușurință în utilizare.

Menține datele private în siguranță

Previne accesul neautorizat la computerul dvs. și folosirea abuzivă a datele dvs. Rămâneți în siguranță în timp ce efectuați plăți online.

Bucurați-vă de facilități premium

Criptați fișierele și dispozitivele mobile. Stocați și organizați parolele. Protejați-vă laptopul cu Anti-Theft.

2017: Review Digital Citizen

“Majoritatea instrumentelor de securitate incluse oferă valoare suplimentară utilizatorilor”

Redactorii Digital Citizen au ales ESET Smart Security Premium drept produsul de securitate al anului 2017. Același modul de scanare este inclus și în produsele ESET NOD32 Antivirus și ESET Internet Security.

Vezi aici review-ul complet

110M+

utilizatori în întreaga lume

102+

premii VB100

30

de ani de tehnologie NOD32

13

centre globale de R&D

Comparați produsele ESET pentru Windows

Cel mai popular

 

Securitate premium

ESET Smart Security
Premium

Securitate avansată

ESET Internet Security
 

Antivirus de bază

ESET NOD32 Antivirus
 

Antivirus premiat
Face navigarea pe internet mai ușoară
O viață fără ransomware
Datele sunt în siguranță de atacatori
Faceți tranzacții și cumpărați online fără griji
Tranzacțiile bancare sunt în siguranță
Dispozitivele smart sunt protejate
Routerul de acasă este verificat constant
Toate parolele într-un singur loc
Stocate și generate în siguranță
Datele private sunt în siguranță
Prin criptarea folderelor și stick-urilor USB
Download Cumpărați Download Cumpărați Download Cumpărați

Facem din internet un loc mai sigur

30 de ani de inovație

Fondat și condus de oameni pasionați de securitate, ESET protejează în prezent peste 110 milioane de utilizatori.

13 centre de R&D în toată lumea

Rețeaua noastră de cercetare se asigură că suntem mereu în topul industriei de securitate cibernetică.

Scanare bazată pe cloud

ESET LiveGrid evaluează datele malware de la utilizatorii ESET din toată lumea pentru a vă proteja de cele mai noi amenințări.

Securitate perfect echilibrată

Viteza, detecția și ușurința în utilizare sunt foarte greu de obținut în măsurile potrivite. Totuși, noi am realizat acest lucru, pentru a oferi cea mai bună experiență online.

Ce conține produsul?Începeți-vă călătoria dvs. online, securizați de protecția anti-malware multi-stratificată de la ESET, folosită de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Antivirus și Anti-spyware
Vă oferă protecție proactivă împotriva tuturor amenințărilor digitale, inclusiv viruși, rootkits, viermi și spyware.


Exploit Blocker
Blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus. Protejează împotriva atacurilor derulate la nivelul browserelor web, cititoarelor de fișiere PDF sau altor aplicații, inclusiv a software-ului bazat pe Java.


Anti-Phishing
Protejează confidențialitatea și resursele dvs. împotriva încercărilor site-urilor false de a subtiliza informații sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parolele sau datele bancare.

UEFI Scanner NOU
Vă protejează împotriva amenințărilor care atacă computerul la un nivel mai profund, chiar înainte de pornirea sistemului Windows - pe sistemele cu interfață de sistem UEFI.


Scanare bazată pe cloud
Îmbunătățește viteza scanărilor prin adăugarea fișierelor sigure în whitelist, pe baza informațiilor obținute din baza de date de fișiere cu reputație ESET Live Grid® și stopează în mod proactiv amenințările necunoscute bazate pe reputație.


Ransomware Shield
Blochează programele malware care încearcă să vă blocheze datele personale și apoi vă cere să plătiți o "răscumpărare" pentru a le debloca.

Blochează atacatorii să vă subtilizeze parolele. Realizați tranzacții online în siguranță. Vă protejează copiii pentru a nu deveni victime ale conținutului ofensiv din mediul online. Bucurați-vă de o gamă largă de funcționalități.

Secure Data PREMIUM
Vă permite să criptați fișierele și dispozitivele mobile, cum ar fi stick-urile USB. Vă protejează împotriva furtului de date în cazul pierderii unui USB sau unui laptop și permite o colaborare sigură și schimbul de date.


Firewall
Împiedică accesul neautorizat la computerul dvs. și folosirea necorespunzătoare a datelor dvs. personale.


Connected Home Monitor ÎMBUNĂTĂȚIT
Vă permite să vă testați ruterul de acasă pentru vulnerabilități, cum ar fi parolele slabe sau firmware-ul neactualizat și vă oferă opțiuni de remediere. Vă oferă o listă ușor accesibilă de dispozitive conectate la router (smartphone, IoT etc.), pentru a vă arăta cine este conectat. Vă permite să scanați dispozitivele inteligente pentru vulnerabilități și vă oferă sugestii privind remedierea posibilelor probleme.


Protecție banking & plăți online
Vă securizează tranzacțiile atunci când utilizați internet banking sau faceți cumpărături online. Vă protejează automat pe site-urile de internet banking. Criptează comunicarea dintre tastatură și browser pentru tranzacții mai sigure.


Protecție Botnet
A fost adăugat un strat de securitate care protejează împotriva malware-ului botnet - împiedicând computerul să fie folosit în mod abuziv pentru spam și atacuri de rețea./p>

Manager de parole PREMIUM
Vă ajută să stocați și să organizați parolele, să completați automat formulare și să generați parole criptate extra-puternice pentru securitate suplimentară. Pe lângă PC-ul Windows, puteți descărca și utiliza Managerul de Parole ESET pe: Mac, Android, iPhone.


Anti-Phishing
Protejează confidențialitatea și resursele dvs. împotriva încercărilor site-urilor false de a subtiliza informații sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parolele sau datele bancare.


Ransomware Shield
Blochează programele malware care încearcă să vă blocheze datele personale și apoi vă cere să plătiți o "răscumpărare" pentru a le debloca.


Protecție webcam
Monitorizează permanent toate procesele și aplicațiile care rulează pe computer, pentru a vedea care dintre acestea doresc să utilizeze camera web. Vă avertizează când cineva încearcă în mod neașteptat să acceseze camera web și vă permit să blocați accesul.


Control Parental
Vă oferă opțiunea de a alege din categoriile predefinite în funcție de vârsta copiilor. Vă permite să setați o parolă pentru a proteja setările împotriva modificării și a preveni dezinstalarea neautorizată a soluției.

Rămâneți în siguranță urmărind și localizând calculatorul lipsă în cazul pierderii sau furtului.

Urmărirea locației
Vă permite să marcați un dispozitiv ca “dispărut” prin interfața web ESET® Anti-Theft de la my.eset.com pentru a iniția o monitorizare automată. Afișează poziția pe o hartă bazată pe rețelele Wi-Fi din raza de acoperire atunci când dispozitivul este conectat. Vă permite să accesați informațiile colectate prin intermediul ESET Anti-Theft din my.eset.com.


Optimizare Anti-Theft
Vă permite să setați / configurați cu ușurință Anti-Theft pentru o protecție maximă a dispozitivului. Facilitează conectarea automată Windows și configurarea parolelor sistemului de operare. Vă ajută să creșteți nivelul de securitate solicitându-vă să modificați setările cheie ale sistemului.

Urmărirea activității laptopului
Vă permite să urmăriți hoții prin camera încorporată a laptopului. Colectează instantanee ale ecranului laptopului lipsă. Salvează toate fotografiile și instantaneele recente la interfața web de la my.eset.com.

Jucați-vă, lucrați și navigați pe internet fără încetiniri. Rămâneți deconectat și online mai mult cu modul de economisire a bateriei și bucurați-vă de jocuri fără a fi distrași de ferestrele pop-up.

Cerințe minime de sistem
Menține performanța ridicată și prelungește durata de viață a hardware-ului. Se potrivește cu orice tip de mediu de sistem. Economisește lățimea de bandă a internetului cu pachete de actualizare extrem de mici.


Suport pentru Computere Portabile
Amână toate ferestrele pop-up, actualizările și activitățile care consumă resurse de sistem pentru a păstra resursele sistemului, astfel încât să vă puteți concentra pe jocuri sau filme.

Mod Gamer
Se comută automat în modul silențios dacă orice program este rulat pe ecran complet. Actualizările de sistem și notificările sunt amânate pentru a salva resursele pentru jocuri, videoclipuri, fotografii sau prezentări.

Produsul nostru de securitate pe internet este ușor de folosit, ușor de instalat, ușor de reînnoit și de actualizat. Interfața sa de utilizare ușoară este concepută pentru a vă permite să configurați cu ușurință toate sarcinile de rutină. În plus, puteți configura profilul dvs. de securitate cu peste 150 de setări detaliate.

Soluție de tip one-click
Starea de protecție și toate acțiunile și instrumentele utilizate frecvent sunt accesibile din toate ecranele. În cazul alertelor de securitate, puteți găsi rapid soluția cu un singur clic.


Setări pentru utilizatorii avansați
Setările de securitate în profunzime care se potrivesc nevoilor dvs. vă permit să definiți puterea maximă de scanare, timpul de scanare și mărimea fișierelor și arhivelor scanate și multe altele.

Upgrade-uri ușoare ale produselor
Puteți beneficia de noi tehnologii de protecție imediat ce acestea devin disponibile, pentru un nivel de securitate ridicat.


Manager de licență
Creați un contmy.eset.com gratuit și beneficiați de o imagine de ansamblu instantanee a stării licențelor și a dispozitivelor conectate. Vizualizați, gestionați și asociați licențele și licențele ESET instalate direct din portalul nostru my.eset.com, ușor de utilizat.

"Am încercat multe tehnologii de securitate, dar nu aș utiliza niciodată un alt produs."

Veronika J., Slovacia

Utilizator existent

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport

Download ESET Smart Security Premium

Download versiune full sau trial gratuit de 30 de zile

Cerințe de sistem

ESET Smart Security Premium rulează pe orice sistem cu Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, și Microsoft Windows Home Server 2011. Produsul necesită conexiune la internet.