ESET® DYNAMIC MAIL PROTECTION

Protejează utilizatorii și e-mailurile acestora, cel mai exploatat vector de amenințare

SOLICITAȚI ACUM

Security Management Center

Mail Security

Analiză Cloud Sandbox

ESET Dynamic Mail Protection

Soluție eficientă multi-platform enterprise-grade pentru securitatea mailului, augmentată de tehnologia de sandboxing bazată pe cloud. Încorporează detecția bazată pe comportament și se gestionează cu ușurință printr-o singură consolă online. Aceasta oferă:

 • Protecție anti-phishing
 • Filtrare anti-spam
 • Protecție anti-ransomware
 • Detecția amenințărilor zero day
 • Administrare remote

Pachetele de soluții pentru companii includ

Security Management Center

ESET Security Management Center este o consolă de administrare ușor de folosit. Oferă o vizibilitate în timp real asupra endpoint-urilor on-premise și off premise, precum și o raportare completă pentru soluțiile ESET de pe orice sistem de operare. Toate funcțiile sunt gestionate dintr-un singur panou unificat de instrumente.


Mail Security

Soluțiile multiplu-premiate ESET Mail Security oferă protecție puternică împotriva malware-urilor pentru servere, filtrare anti-spam, anti-phishing și scanarea completă a e-mail-urilor împotriva tuturor amenințărilor direcționate către mail. Este compatibil cu toate platformele de e-mail importante, inclusiv Exchange, Office365, IBM Domino și Kerio.


Analiză Sandbox bazat pe Cloud

ESET Dynamic Threat Defense este o soluție de sandboxing bazată pe cloud. Aceasta evaluează comportamentul tuturor eșantioanelor primite prin feed-uri threat intelligence, multiplele instrumente interne ESET pentru analize statice și dinamice și date despre reputație pentru a detecta amenințările zero-day.


Cazuri de utilizare: Prevenirea problemelor legate de continuitatea business-ului, prin reducerea cantității de spam

PROBLEMA

Un singur utilizator nu va fi eficient din cauza faptului că trebuie să ia la mână e-mailurile și să decidă dacă sunt legitime sau nu. În plus, fiecare e-mail spam ar putea fi trimis la departamentul IT, pentru a-i confirma legitimitatea.

SOLUȚIA

 • ESET Mail Security analizează e-mailurile utilizând tehnologia proprie pentru a determina dacă un e-mail este legitim sau spam.
 • E-mailurile care sunt clasificate ca spam sunt introduse în carantină, iar utilizatorii primesc un mesaj în care sunt anunțați că e-mailul a ajuns în carantină.
 • Administratorii, în plus față de utilizatorul care a primit e-mailul, au abilitatea de a elibera e-mailuri sau de a le șterge de la livrare.

Cazuri de utilizare: Ransomware

PROBLEMA

Ransomware-ul tinde să se infiltreze ca e-mail în căsuțele poștale ale utilizatorilor nebănuitori.

SOLUȚIA

 • ESET Mail Security evaluează atașamentul pentru a determina dacă este mailițios, necunoscut sau sigur.
 • ESET Mail Security analizează dacă au fost introduse de un administrator anumite reguli specifice de e-mail pentru a împiedica trimiterea anumitor tipuri sau mărimi de atașamente către utilizatori.
 • Dacă ESET Mail Security nu este sigur de o potențială amenințare, poate trimite către analiză atașamentul către o soluție complementară - ESET Dynamic Threat Defense.
 • ESET Dynamic Threat Defense analizează apoi eșantionul primit într-un sandbox bazat pe cloud și trimite rezultatul către Mail Security în câteva minute.
 • Dacă fișierul se dovedește a fi rău intenționat, ESET Mail Security distruge automat e-mailul care conținea atașamentul respectiv.

Cazuri de utilizare: Stoparea phishing-ului de pe track-uri

PROBLEMA

Utilizatorii sunt targetați în mod constant de campanii de phishing care pot conține și alte componente rău intenționate.

SOLUȚIA

 • Sisteme care emit avertismente din timp, cum ar fi ESET Threat Intelligence, vă notifică despre potențiale campanii de phishing.
 • Regulile pot fi implementate prin ESET Mail Security pentru a împiedica primirea e-mailurilor din țări și domeniile clqasificate ca rău-intenționate.
 • ESET Mail Security utilizează un parser sofisticat care caută în corpul e-mailului și subiect pentru a identifica linkurile rău intenționate.
 • Orice e-mail care conține fișiere sau link-uri rău intenționate este pus în carantină, împiedicându-l astfel să ajungă la utilizator.

protejat de ESET din 2011
licență prelungită de 3x, extinsă de 2x

protejat de ESET din 2008
licență prelungită/extinsă de 10x

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ISP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

" Cel mai important lucru prin care se remarcă este avantajul său tehnic puternic față de alte produse de pe piață. ESET ne oferă securitate de încredere, ceea ce înseamnă că pot lucra la orice proiect în orice moment cu siguranța că computerele noastre sunt protejate 100%."

- Fiona Garland, Business Analyst Group IT; Mercury Engineering, Irlanda; 1.300 stații

Câștigător al medaliei de bronz la „the 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards pentru platformele de protecție endpoint”

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă proiecta o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Vă doriți și mai mult?

Securitate endpoint completă

ESET Dynamic Endpoint Protection

Protecție completă, ușor de gestionat, încorporând o tehnologie de cloud sandboxing off-premise care se folosește de învățare automatizată și detecție bazată pe comportament. Aceasta include:

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Analiză Cloud Sandbox

Protecție pentru accesul la date

ESET Identity & Data Protection

Soluție business pentru o protecție superioară și îmbunătățită a datelor și proprietății intelectuale ale unei companii. Aceasta include:

 • Autentificare prin doi factori
 • Criptarea datelor

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul