ESET® DYNAMIC ENDPOINT PROTECTION

Securitate endpoint multistratificată, cu tehnologie avansată de sandboxing bazată pe cloud

Security Management Center

Endpoint Protection Platform

Cloud Sandbox Analysis

ESET Dynamic Endpoint Protection

Protecție endpoint enterprise-grade multiplu-premiată, cu tehnologie de sandboxing bazată pe cloud. Încorporează detecția bazată pe comportament, ușor de gestionat prin intermediul unei singure console online. Aceasta oferă:

 • Protecție împotriva atacurilor direcționate
 • Detecția amenințărilor avansate persistente
 • Protecție anti-ransomware
 • Detecția amenințărilor zero-day
 • Administrare remote

Pachetele de soluții pentru companii includ

Security Management Center

ESET Security Management Center este o consolă de administrare ușor de folosit. Oferă o vizibilitate în timp real asupra endpoint-urilor on-premise și off premise, precum și o raportare completă pentru soluțiile ESET de pe orice sistem de operare. Toate funcțiile sunt gestionate dintr-un singur panou unificat de instrumente.


Endpoint Protection Platform

Noua generație ESET Endpoint Protection Platform a consolidat funcția sa de prevenție a malware-ului puternic, a exploatării și a ransomware-ului. Ridică la un nivel și mai înalt abordarea multistratificată a ESET, încorporând învățarea automatizată, analize comportamentale avansate, big data și expertiza tehnologică.


Analiză Cloud Sandbox

ESET Dynamic Threat Defense este o soluție de sandboxing bazată pe cloud. Aceasta evaluează comportamentul tuturor eșantioanelor primite prin feed-uri threat intelligence, multiplele instrumente interne ESET pentru analize statice și dinamice și date despre reputație pentru a detecta amenințările zero-day.


Cazuri de utilizare: Ransomware

PROBLEMA

Un utilizator deschide un e-mail rău intenționat, care conține o nouă formă de ransomware.

SOLUȚIA

 • Departamentul IT primește o notificare prin e-mail și SIEM că a fost detectată o nouă amenințare pe un anumit computer.
 • Este inițiată printr-un singur click o scanare a computerului infectat.
 • Fișierul este trimis spre analiză printr-un alt click către ESET Dynamic Threat Defense.
 • După ce se confirmă că amenințarea este sub control, avertismentele din ESET Security Management Center sunt șterse automat.

Cazuri de utilizare: Malware-ul fileless

PROBLEMA

Malware-ul fileless este o amenințare relativ nouă, iar prin faptul că există doar în memorie, acesta impune o abordare diferită față de malware-ul tradițional, ce conține fișiere.

SOLUȚIA

 • Tehnologia unică ESET, Advanced Memory Scanner, protejează împotriva acestui tip de amenințare prin monitorizarea comportamentului proceselor malițioase și scanarea acestora odată ce ajung în memorie.
 • Reduceți colectarea datelor și timpul de investigație prin trimiterea unui eșantion către ESET Threat Intelligence pentru a furniza informații despre cum funcționează amenințarea.
 • Multilayered technology, machine learning and human expertise provide our customers with the best level of protection possible Tehnologie multi-stratificată, învățare automatizată și expertiza humană, toate combinate .

protejat de ESET din 2011
licență prelungită de 3x, extinsă de 2x

protejat de ESET din 2008
licență prelungită/extinsă de 10x

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ISP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

" O companie remarcabilă, cu un suport tehnic excelent, ce asigură o protecție puternică împotriva amenințărilor și un management central.. "

- Dave, IT Manager; Deer Valley Unified School District, SUA; peste 15.500 stații

Câștigător al medaliei de bronz la „the 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards pentru platformele de protecție endpoint”

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă proiecta o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

ESET lansează o nouă linie de soluții de securitate enterprise

  16 August 2018 – ESET, lider în cercetarea din domeniul securității informatice și o companie de securitate de top din Uniunea Europeană, anunță lansarea unei noi generații de solu ...

ESET, numit „Competitor Puternic” în raportul Endpoint and Detection Response 2018, de către o companie independentă de cercetare

ESET - lider global în software de securitate IT - a fost numit un „Competitor Puternic” în raportul The Forrester Wave™: Endpoint Detection And Response, Q3 2018.&n ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul