ESET® DYNAMIC ENDPOINT PROTECTION

Securitate endpoint multistratificată, cu tehnologie avansată de sandboxing bazată pe cloud

Security Management Center

Endpoint Protection Platform

Cloud Sandbox Analysis

ESET Dynamic Endpoint Protection

Protecție endpoint enterprise-grade multiplu-premiată, cu tehnologie de sandboxing bazată pe cloud. Încorporează detecția bazată pe comportament, ușor de gestionat prin intermediul unei singure console online. Aceasta oferă:

 • Protecție împotriva atacurilor direcționate
 • Detecția amenințărilor avansate persistente
 • Protecție anti-ransomware
 • Detecția amenințărilor zero-day
 • Administrare remote

Pachetele de soluții pentru companii includ

Security Management Center

ESET Security Management Center este o consolă de administrare ușor de folosit. Oferă o vizibilitate în timp real asupra endpoint-urilor on-premise și off premise, precum și o raportare completă pentru soluțiile ESET de pe orice sistem de operare. Toate funcțiile sunt gestionate dintr-un singur panou unificat de instrumente.


Endpoint Protection Platform

Noua generație ESET Endpoint Protection Platform a consolidat funcția sa de prevenție a malware-ului puternic, a exploatării și a ransomware-ului. Ridică la un nivel și mai înalt abordarea multistratificată a ESET, încorporând învățarea automatizată, analize comportamentale avansate, big data și expertiza tehnologică.


Analiză Cloud Sandbox

ESET Dynamic Threat Defense este o soluție de sandboxing bazată pe cloud. Aceasta evaluează comportamentul tuturor eșantioanelor primite prin feed-uri threat intelligence, multiplele instrumente interne ESET pentru analize statice și dinamice și date despre reputație pentru a detecta amenințările zero-day.


Cazuri de utilizare: Ransomware

PROBLEMA

Un utilizator deschide un e-mail rău intenționat, care conține o nouă formă de ransomware.

SOLUȚIA

 • Departamentul IT primește o notificare prin e-mail și SIEM că a fost detectată o nouă amenințare pe un anumit computer.
 • Este inițiată printr-un singur click o scanare a computerului infectat.
 • Fișierul este trimis spre analiză printr-un alt click către ESET Dynamic Threat Defense.
 • După ce se confirmă că amenințarea este sub control, avertismentele din ESET Security Management Center sunt șterse automat.

Cazuri de utilizare: Malware-ul fileless

PROBLEMA

Malware-ul fileless este o amenințare relativ nouă, iar prin faptul că există doar în memorie, acesta impune o abordare diferită față de malware-ul tradițional, ce conține fișiere.

SOLUȚIA

 • Tehnologia unică ESET, Advanced Memory Scanner, protejează împotriva acestui tip de amenințare prin monitorizarea comportamentului proceselor malițioase și scanarea acestora odată ce ajung în memorie.
 • Reduceți colectarea datelor și timpul de investigație prin trimiterea unui eșantion către ESET Threat Intelligence pentru a furniza informații despre cum funcționează amenințarea.
 • Combinația dintre tehnologia multi-stratificată, învățarea automatizată și expertiza humană oferă cel mai înalt nivel de protecție posibil pentru clienții noștri.

protejat de ESET din 2011
licență prelungită de 3x, extinsă de 2x

protejat de ESET din 2008
licență prelungită/extinsă de 10x

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ISP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

" O companie remarcabilă, cu un suport tehnic excelent, ce asigură o protecție puternică împotriva amenințărilor și un management central. "

- Dave, IT Manager; Deer Valley Unified School District, SUA; peste 15.500 stații

Câștigător al medaliei de bronz la „the 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards pentru platformele de protecție endpoint”

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă proiecta o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul