ESET® SECURITY MANAGEMENT CENTER

Soluție enterprise-grade de management a securității

Actualizarea politicii ESET pentru produsele End Of Life.
Instrucțiuni de descărcare și upgrade.

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

ESET Security Management Center

asigură în timp real o vizibilitate completă, on-premise și off-premise, asupra endpoint-urilor, precum și raportare completă pentru soluțiile ESET enterprise-grade prin intermediul unui panou unificat de instrumente, accesibil în siguranță on-premise sau via cloud.

Vizibilitate completă a rețelei
Management complet al securității
Raportare flexibilă
Automatizare a managementului securității

Prevenție și Răspuns

ESET îmbină managementul produselor dedicate endpoint cu soluția de Endpoint Detection and Response - ESET Enterprise Inspector - împreună cu o soluție sofisticată de cloud sandbox - ESET Dynamic Threat Defense - într-o singură consolă de administrare, foarte ușor de folosit.

Remediere a amenințărilor dintr-un singur click

Din tab-ul amenințări, puteți crea o excludere, încărca fișiere pentru analiză suplimentară sau puteți iniția o scanare dintr-un singur clic.

Raportare dinamică și personalizată

ESET Security Management Center dispune de peste 170 de rapoarte integrate și vă permite să creați rapoarte personalizate pe baza a peste 1000 de puncte de colectare a datelor.

Sistem de notificări complet personalizabil

Sistemul de notificare conține un editor complet, foarte ușor de folosit, unde veți putea configura în întregime notificările, pentru a primi avertismente în legătură cu informațiile exacte despre care doriți să fiți anunțat.

Suport VDI complet automatizat

Algoritmul complex de detectare a hardware-ului este utilizat pentru a determina identitatea dispozitivului, pe baza hardware-ului său. Acesta permite funcțiile de re-image automatizat și clonarea mediilor hardware non-persistente.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Organizațiile trebuie să știe când a fost instalat un software neautorizat, și sunt obligate să remedieze ulterior problema aceasta software.

SOLUȚIA

 • Creați un grup dinamic în cadrul ESET Security Management Center pentru a căuta elementele software nedorite
 • Creați o notificare care să alerteze departamentul IT, atunci când un computer îndeplinește acest criteriu.
 • Configurați o sarcină de dezinstalare a software-ului în ESET Security Management Center pentru a fi executată automat atunci când un computer îndeplinește criteriile grupului dinamic.
 • Configurați notificări către utilizatorul endpoint-ului care să apară automat pe ecranul în cazul identificării instalării de software neautorizat, ce contravine regulilor configurate.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Panou de instrumente unificat

Toate soluțiile ESET Endpoint care rulează pe Windows, macOS, Linux pot fi administrate printr-o singură consolă, ESET Security Management Center. În plus, ESET Security Management Center dispune de Mobile Device Management (MDM) complet pentru dispozitivele Android și iOS.

Instalare flexibilă

ESET Security Management Center poate fi instalat pe Windows, Linux sau ca Virtual Appliance. După instalare, tot managementul se realizează prin intermediul unei console web, facilitând accesul și administrarea de pe orice dispozitiv sau sistem de operare.

Control granular al politicii

Organizațiile pot să configureze mai multe politici pentru același computer sau grup și pot impune politici pentru permisiunile moștenite. În plus, organizațiile pot selecta ca setările de politică să fie deschise configurării de către utilizatori, astfel încât să puteți bloca orice număr de setări de la utilizatorii finali.

Suport SIEM

ESET Security Management Center suportă în întregime instrumentele SIEM și poate afișa toate informațiile de jurnal în formatele JSON sau LEEF, care sunt universal acceptate.

ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă proiecta o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Sunteți în căutarea unui nivel de securitate complet pentru rețeaua dvs.?

Soluții enterprise-grade complementare

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Platforma Endpoint Protection
 • Analiză Cloud Sandbox

Produse și servicii conexe

 • ESET Endpoint Security
  Tehnologie multistratificată premiată, ce îmbină învățarea automatizată (machine learning), big data și expertiza umană.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Tehnologie de sandboxing bazată pe cloud ce detectează cele mai noi tipuri de amenințări de tip zero-day, nemaiîntâlnite până acum.
 • ESET Enterprise Inspector
  Instrumentul EDR detectează amenințările avansate persistente (ATP), atacurile direcționate, atacurile „fileless”, plus evaluarea riscurilor și investigații.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători de securitate recunoscuți și multiplu-premiați de la cele 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul