ESET protejează acum proactiv Google Play Store

De ce ESET?

Suntem mândri să ajutăm la protejarea magazinului Google Play. Compania și-a selectat partenerii pe baza colaborărilor existente și a capabilităților de detecție a amenințărilor.

Motorul nostru de detecție multiplu-premiat protejează utilizatorii, scanând proactiv Google Play Store, găsind și analizând amenințările pentru a rămâne întotdeauna cu un pas în fața criminalității informatice.

Aflați mai multe despre noutățile de la ESET aici.

Ce crede Google

Acest parteneriat, cu un membru respectabil al industriei securității cibernetice precum ESET, va spori protecția ecosistemului Google Play.


- Dave Kleidenmacher, head of Android security and privacy, Google

App Defense Alliance

Obiectivul nostru principal, în calitate de parteneri în App Defense Alliance, este de a asigura securitatea magazinului Google Play - găsirea aplicațiilor potențial dăunătoare și oprirea lor înainte de a ajunge pe piață.

Ne place să credem că suntem o forță a binelui în era digitală și încercăm să tehnologie mai sigură.

Alte parteneriate

Google Chrome Cleanup folosește motorul de detecție robust al ESET pentru a avertiza utilizatorii Google Chrome cu privire la potențiale amenințări.

Chronicle, parte a portofoliului de securitate Google, folosește ESET pentru a oferi o validare esențială a incidentelor și alertelor de securitate cibernetică.

Google, Google Play and Google Chrome sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Protejați-vă rețelele de acasă și business-ul, cu soluțiile de securitate ESET

Aflați de ce milioane de utilizatori din întreaga lume au încredere în ESET pentru blocarea ransomware-ului, atacurilor de phishing, hackerilor și a altor amenințări.

Facem din internet un loc mai sigur

Protecție multiplu-premiată

Protecția oferită de ESET este plasată de evaluatorii independenți între cele mai bune din industrie, lucru dovedit și de numărul record de premii Virus Bulletin VB100 (Marea Britanie).

Produs în Uniunea Europeană

Valorile ESET - integritatea, fiabilitatea și independența, au la bază rădăcinile noastre europene și sunt protejate prin structura noastră de proprietate privată.

Tehnologie de ultimă generație

Inteligența artificială, învățarea automatizată și sistemul de reputație bazat pe cloud sunt doar câteva dintre instrumentele inovatoare, dezvoltate în cele 13 centre de cercetare și dezvoltare.

Prezență globală

Oferim soluții de securitate pe 5 continente, de mai bine de 30 de ani. Birourile noastre din 22 țări servesc la protejarea a 110 milioane de utilizatori care se încred în experiența și reputația noastră.