ESET a fost numit singurul Challenger în Gartner Magic Quadrant 2018 pentru platformele de protecție endpoint


2018-02-05

5 februarie 2018: ESET - un jucător global în domeniul securității informațiilor - a fost numit Challenger în Gartner Magic Quadrant 2018 pentru platformele de protecție endpoint *. Compania a fost singurul Challenger nominalizat în cadrul Magic Quadrant. ESET a fost evaluat pe baza capacității sale de a executa și pentru completitudinea viziunii. ESET consideră că această poziționare reflectă competența sa, îmbunătățită în mod constant, prin care oferă protecție maximă companiilor.

Raportul Magic Quadrant al Gartner pentru platformele de protecție endpoint precizează că: "Protecția de tip endpoint evoluează pentru a răspunde la cât mai multe sarcini din arhitectura adaptivă de securitate vizată de Gartner, cum ar fi întărirea protecției, investigarea, detectarea și răspunsul la incidente. Liderii departamentelor securității și ai gestionării riscurilor ar trebui să se asigure că furnizorul lor EPP evoluează suficient de repede pentru a ține pasul cu amenințările moderne ".

"Considerăm că poziționarea noastră ca Challenger este un semn al progresului nostru continuu înregistrat în furnizarea celor mai bune soluții care asigură protecția endpoint a companiilor, fără a afecta performanța sistemelor și fără a crea costuri inutile", a comentat Ignacio Sbampato, Chief Business Officer la ESET. "Companiile se pot baza pe cunoștințele și expertiza ESET pentru a-și păstra organizațiile protejate și considerăm că poziția noastră în acest Quadrant Gartner pentru platformele de protecție Endpoint reprezintă o reflectare reală a dezvoltării noastre ca player global în domeniul securității informațiilor".

Potrivit Glosarului IT Gartner, "Gartner Magic Quadrants oferă imagini și instantanee vizuale, analize aprofundate și sfaturi de acțiune care oferă o perspectivă asupra direcției și maturității pieței. Magic Quadrant compara vânzătorii pe baza criteriilor și metodologiei standard Gartner. Fiecare raport vine cu un grafic care descrie o piață folosind o matrice bidimensională ce evaluează vânzătorii pe baza Completitudinii Viziunii și a Abilității de Execuție. **

Obțineți acum copia dvs. completă a raportului Gartner și vizualizați plasarea ESET în Magic Quadrant https://www.eset.com/int/business/gartner-epp-mq-2018/.

*Sursa: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, 24 Ianuarie 2018.

** Sursa: Gartner IT Glossary, https://www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant.  

Disclaimer Gartner


Gartner nu aprobă niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu ar trebui interpretate ca declarații de fapt. Gartner declină toate garanțiile, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanție de vandabilitate sau de adecvare pentru un anumit scop.