ESET: Alegerea Cititorilor PC Magazine ca cea mai bună suită de securitate


2019-02-26

26 februarie 2019 - ESET, lider în securitatea endpoint multi-stratificată, a fost ales de către cititorii publicației PC Magazine ca având cea mai bună suită de securitate pentru consumatori în 2019. Premiul vine în urma recenziei făcute de PC Magazine, care a acordat calificativul maxim soluției de criptare ESET Endpoint Encryption, în timp ce G2 Crowd a desemnat ESET ca fiind „cea mai bună soluție de protecție endpoint".

 

În urma sondajului efectuat de PC Magazine, ESET a obținut cel mai mare scor dintre vendorii de soluții de securitate, după următoarele criterii: probabilitatea de a recomanda și altora soluțiile ESET (9,4/10), gradul de satisfacție generală (9,3/10) și încrederea în brand (9,3/10). Doar 5% dintre utilizatorii ESET care au participat la sondaj au declarat că au solicitat suport tehnic în ultimele 12 luni, fiind unul dintre cele mai scăzute procente înregistrate în topul publicației.

 

PC Magazine a adresat respondenților mai multe întrebări despre satisfacția lor generală, cu privire la 11 suite de securitate diferite. Întrebările aveau ca temă fiabilitatea acestora, precum și experiențele utilizatorilor cu suportul tehnic în ultimele 12 luni.

 

Rezultatele de mai sus sunt o altă dovadă a angajamentului ESET de a oferi soluții de top pe piața de securitate endpoint. ESET oferă cel mai înalt nivel de securitate, bazându-se pe echilibrul dintre viteză și performanță. Este un software de cea mai bună calitate, fiind, poate, cea mai bună alegere pentru orice tip de utilizator.

 

Un utilizator ESET a adăugat: „Este cea mai bună suită de securitate pe care am folosit-o vreodată. Cerințele de sistem sunt minime, scanează rapid, detectează orice amenințare care încearcă să se infiltreze în dispozitivele mele."

 

Abordarea noastră de securitate multi-stratificată le oferă utilizatorilor un nivel înalt de protecție în contextul unui peisajul al amenințărilor cibernetice în continuă evoluție, care vizează deseori și dispozitivele UEFI și IoT", a declarat Matej Krištofík, Product Manager la ESET. Acest premiu este încă un punct cheie în cei peste 30 de ani de inovație în domeniul securității informatice. ESET protejează acum peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume".

 

Vă doriți o protecție avansată împotriva amenințărilor din mediul digital? Descărcați aici ESET Internet Security.