ESET, premiat în urma testelor AV-Comparatives


2019-03-14

ESET, lider mondial în domeniul securității informatice, a obținut recent premiile Gold și Silver în rapoartele recente ale AV-Comparatives, o organizație independentă de testare. AV-Comparatives utilizează una dintre cele mai mari colecții de eșantioane din întreaga lume, pentru a crea un mediu real care să faciliteze o testare foarte precisă. În Summary Report 2018, care a analizat 18 furnizori diferiți, ESET a primit Premiul Gold pentru testul falselor pozitive, precum și premiul Silver pentru testul de performanță. Alte puncte esențiale ale rapoartelelor AV-Comparatives din 2018 includ patru premii Advanced+ și două premii Advanced Awards pentru ESET, precum și o certificare Approved Business Product pentru ESET Endpoint Security și Remote Administrator.

Comentând asupra rezultatelor, directorul laboratoarelor de detecție a amenințărilor la ESET, Jiří Kropáč, a declarat: „Recunoașterea ESET din partea AV-Comparatives este o dovadă a angajamentului nostru față de clienții noștri - atât consumatori, cât și companii - și a promisiunii de a oferi întotdeauna calitate în domeniul soluțiilor de securitate IT, pentru a face tehnologia mai sigură pentru toată lumea."

Premiile Gold și Silver
Raportul „Summary Report 2018” al AV-Comparatives evidențiază produsele cu cele mai mari rezultate în cadrul mai multor teste efectuate în 2018 și confirmă rezultate excelente ale ESET. Rezultatele s-au bazat pe o multitudine de teste, dintre care Real-World Protection, alarme false și Malware Removal.

ESET a obținut premiul Gold pentru generarea celui mai mic număr de alarme fals pozitive. După cum se menționează în raport, „alarmele fals pozitive pot provoca la fel de multe probleme ca o infecție reală", iar evitarea lor este de o importanță majoră pentru securitatea informatică de înaltă calitate. Ca parte a procesului de testare, AV-Comparatives a efectuat teste extinse ale falselor pozitive și a constatat că ESET are cea mai mică rată a tuturor companiilor participante.

ESET a obținut, de asemenea, un premiu Silver pentru testul de performanță, care evaluează impactul fiecărui produs asupra performanței sistemului. Produsele de securitate care funcționează bine din acest punct de vedere mențin utilizatorii în siguranță, având un impact foarte mic asupra vitezei și performanței sistemului.

Protejarea afacerilor și creșterea acestora
În decursul analizei soluțiilor ESET Endpoint Security și Remote Administrator, AV-Comparatives a efectuat, de asemenea, o serie de teste în cadrul raportului său Business Security Test. În urma unei serii de teste care a analizat 16 furnizori majori, ESET a obținut certificarea Approved Business Product, precum și un scor AV-Comparatives de 90 - cel mai mare scor înregistrat printre vendorii din raport.

Raportul conține rezultatele testelor Real-World Protection (august-noiembrie), Business Malware Protection (septembrie) și Business Performance (noiembrie), precum și recenzii de produs. Cu o rată de protecție împotriva programelor malware de 99,9%, zero alarme false la software-ul obișnuit business și un număr foarte scăzut de false pozitive la software-ul din segmentul pentru consumatori, ESET s-a dovedit a fi un performer puternic și consecvent.

Raportul a recunoscut, de asemenea, că este esențial să se ia în considerare mediul de afaceri în care vor fi utilizate produsele și a recunoscut versatilitatea ESET în această privință. Raportul a arătat că ESET oferă o soluție coerentă pentru companiile mici, funcționând la fel de bine și în întreprinderi, permițându-le să crească într-un mediu sigur. În raport, se arată că ESET Endpoint Security și Remote Administrator sunt soluții „puternice și competente, capabile să crească și mai mult”.

Menținerea siguranței consumatorilor
ESET Internet Security a primit, de asemenea, un premiu Advanced Award, ca parte a Whole Product Dynamic “Real-World” Protection Test.

Cu o rată de protecție de 98,9% și un total de patru domenii blocate incorect, ESET Internet Security s-a dovedit a fi un performer consecvent ca soluție de securitate pentru consumatori. Seria de teste indică încă o dată că ESET a primit un număr constant scăzut de fals pozitive.

După cum afirmă AV-Comparatives, scopul său este de a verifica dacă un software de securitate își „respectă promisiunile", iar ESET este foarte mândru de rezultatele sale, care demonstrează ofertele pe scară largă - protejând atât întreprinderile, cât și consumatorii.

Citiți raportul rezumat AV-Comparatives 2018, testul de securitate a afacerii și testul de protecție dinamică "din lumea reală" pentru mai multe informații.

Accesați aici Summary Report 2018 , Business Security Test și Whole Product Dynamic “Real-World” Protection Test, pentru mai multe detalii.