ESET Mobile Security obține un punctaj de top în clasamentul AV-TEST „Cel mai bun software antivirus pentru Android”


2020-08-27

ESET a primit de curând cel mai înalt scor în cadrul ultimului test AV care evaluează cele mai bune software-uri antivirus pentru Android. AV-TEST, o organizație de testare independentă, folosește una dintre cele mai mari colecții de mostre digitale de malware din lume pentru a crea un mediu ce imită perfect realitatea, pentru a facilita o testare internă extrem de precisă.

În iulie 2020, AV-Test a evaluat 17 produse de securitate mobilă dedicate sistemului Android, folosind setările lor implicite și cele mai actuale versiuni ale tuturor produselor testate. Testarea s-a concentrat pe aspecte precum detecția malware și uzabilitatea, inclusiv performanța și detecțiile fals pozitive. ESET Mobile Security (EMS) a obținut scoruri maxime la nivelul întregii palete de teste cu note de 6 din 6 pentru scorul de protecție, scorul de performanță și uzabilitatea.

S-a subliniat, de asemenea, că aplicația ESET Mobile Security pentru Android nu afectează durata de viață a bateriei și nu încetinește dispozitivul. 

Caracteristicile cheie ale soluției la care se face referire în testare includ:

  • Application Control (Control aplicații): caracteristică care permite, respinge sau limitează accesul la anumite aplicații
  • Call Blocker (Blocare apeluri): blochează apelurile de la anumite numere de telefon sau apelurile necunoscute
  • Safe Browsing (Navigare sigură): protecție împotriva site-urilor web cu conținut dăunător și a phishing-ului

Pe baza rezultatelor obținute, Branislav Orlík, Manager de Produs la ESET, a specificat: „Recunoașterea ESET de către AV-Test este o dovadă a devotamentului nostru față de clienți și a asumării angajamentului de a oferi cele mai bune soluții în domeniul securității IT. Telefoanele stau la baza vieților noastre digitale, motiv pentru care este vital ca utilizatorii și datele lor personale sau de business să fie protejate. Suntem mândri să fim recunoscuți pentru soluțiile noastre de ultimă generație și pentru angajamentul nostru de a îmbunătăți permanent ofertele noastre de produse."

Dați click aici pentru a afla mai multe informații despre ESET Mobile Security.