ESET Internet Security este recunoscut cu premiul Outstanding Product Award de către AV-Comparatives


2021-01-20

București - 20 ianuarie 2021 - ESET, lider global în securitate cibernetică, a primit premiul Outstanding Product Award în Seria Principală de Teste pentru Consumatorii Publici AV-Comparatives pentru 2020. ESET Internet Security a fost evaluat de către laboratorul de testare independent, primind nivelul Advanced+ în toate testele AV-Comparatives.

Pentru Seria de Teste Principale ale Consumatorilor Publici din 2020, AV-Comparatives a supus unei investigații riguroase 17 produse de securitate din zona consumer pentru Windows. Soluțiile de securitate au fost testate pentru capacitatea lor de a se proteja împotriva amenințărilor din peisajul web, de a identifica programe rău intenționate dezvoltate recent, de a se apăra împotriva atacurilor direcționate avansate și de a oferi protecție fără a încetini computerele.

Pe lângă faptul că a primit distincția Outstanding Product Award, ESET Internet Security a primit Gold Award pentru detecțiile fals pozitive, producând doar cinci fals pozitive și obținând un scor mai mare decât orice altă soluție. De asemenea, a câștigat premiile Silver Award pentru protecția anti-malware și protecția avansată împotriva amenințărilor.

Persoanele care au evaluat software-ul au fost impresionați de ușurința utilizării soluției și de interfața sa simplă și ușor de navigat. De asemenea, au felicitat ESET Internet Security pentru funcția de căutare utilă, din secțiunea de setări și gama de opțiuni avansate, precum și în setările de siguranță implicite. Aceștia au menționat că protecția sistemului de fișiere în timp real este sensibilă și reacționează foarte repede la nevoie și au evidențiat caracteristicile de ajutor „excelente”.

Matej Krištofík, Manager de Produs pentru Windows Home, a declarat: „Aici, la ESET, suntem dedicați protejării consumatorilor și a datelor acestora, iar acest premiu este o dovadă a acestui angajament. Pentru a proteja consumatorii din întreaga lume de riscurile cibernetice, tehnologia trebuie să fie ușor de implementat și navigat, așa că suntem foarte mândri că ESET Internet Security a fost recunoscut pentru ușurința sa de utilizare. Deoarece tehnologia ocupă mai mult loc în viața noastră decât oricând, ESET echilibrează protecția de ultimă generație cu o interfață intuitivă, iar aceste rezultate reflectă acest lucru.