ESET câștigă premiul de top în testul SE End Labs Enterprise Endpoint Protection


2021-05-06

 

ESET, lider global în securitate cibernetică, a obținut cel mai mare premiu posibil în testul Q1 2021 Enterprise Endpoint Protection al SE Labs, premiul AAA, pentru soluția sa Endpoint Security. ESET a primit premiul AAA pentru a treia oară, după recunoașterea SE Labs atât în ​​Q1, cât și în Q3 din 2020.

SE Labs, unul dintre liderii în testare independentă, își propune să îmbunătățească securitatea tehnologiei informației prin evaluarea produselor și serviciilor concepute pentru a detecta atacurile și a proteja împotriva intruziunilor. Au fost testate 9 soluții de securitate endpoint în perioada ianuarie - martie 2021 pentru a evalua eficacitatea produselor privind detecția și protejarea împotriva amenințărilor în timp real. ESET Endpoint Security a primit un rating total de precizie de 1.116, al doilea cel mai mare scor (99%) dintre soluțiile testate.

ESET Endpoint Security este conceput pentru a proteja companiile printr-un mix între antivirusul robust și un software de securitate a rețelei. În timpul testării, soluția a fost expusă unui mix de atacuri direcționate și amenințări publice bazate pe web din lumea reală. Rezultatele demonstrează că ESET Endpoint Security este în mod constant extrem de eficient în blocarea adreselor URL rău intenționate, gestionarea exploatărilor și clasificarea corectă a aplicațiilor și site-urilor legitime.

Jiri Kropáč, Head of Threat Detection Labs la ESET, a declarat: „Suntem încântați să ni se acorde premiul AAA al SE Labs, pentru a treia oară. Premiul reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților business cele mai bune soluții antivirus și de securitate cibernetică și evidențiază eforturile noastre constante de a oferi produse robuste și fiabile pe măsură ce peisajul amenințărilor evoluează în complexitate. Testarea soluțiilor noastre în medii din lumea reală este crucială pentru a confirma utilizatorilor că afacerile, datele și angajații lor sunt în cele mai bune mâini posibile atunci când vine vorba de actori de amenințare și de atacuri cibernetice. Având în vedere securitatea cibernetică ca prioritate majoră pentru organizațiile din întreaga lume, ESET este mândru să ofere organizațiilor, tehnologie de ultimă generație, la cea mai înaltă calitate posibilă.

 

Puteți găsi mai multe informații despre soluția ESET Endpoint Security aici