ESET își consolidează statutul de „Campion” în Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2021


2021-09-02

ESET, lider global pe piața soluțiilor de securitate cibernetică, a obținut statutul de „Campion” pentru al treilea an consecutiv în cel mai recent raport Global Cybersecurity Leadership Matrix efectuat de Canalys, îmbunătățindu-și poziția față de 2020, cu accent, de această dată, pe investiții în serviciile la nivel enterprise și formarea partenerilor.

Canalys este un lider la nivel global în rândul companiilor de analiză a pieței tehnologice, cu un focus distinct la nivel de canal de distribuție, ce are ca scop ghidarea clienților în viitorul industriei tehnologice, chiar și dincolo de modelele de business din trecut.

Raportul Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2021 a evaluat 19 furnizori de soluții de securitate cibernetică în funcție de canalul lor global da vânzare și în funcție de performanța lor din piață, manifestată în ultimele 12 luni. Matricea combină feedback-ul primit de companii din partea partenerilor acestora, prin instrumentul Canalys Vendor Benchmark și o analiză independentă a dinamismului fiecărui furnizor manifestată în funcție de investiții, strategie, performanță și execuție.

Potrivit Matthew Ball, Chief Analyst la Canalys, „Suportul tehnic oferit de ESET, gestionarea conturilor și ușurința generală în colaborare au fost apreciate ca fiind cele mai mari atuuri de către partenerii săi. Compania a continuat să investească în popularizarea conturilor sale enterprise și și-a îmbunătățit programul său global MSP (Managed Service Provider Program) prin lansarea platformei sale de tip marketplace EMA2.”

ESET MSP Administrator 2 (EMA2) este un sistem de gestionare a licențelor pentru furnizorii de servicii gestionate (MSP) care extinde accesul la portofoliul mai complex al ESET și care se integrează cu instrumente terțe printr-o interfață de programare a aplicațiilor.

ESET a primit statutul de Campion alături de alți opt vendori. Campionii dețin cele mai mari scoruri în Canalys Vendor Benchmark și prezintă caracteristici comune, incluzând îmbunătățirea și simplificarea proceselor ce țin de canale și demonstrarea angajamentului față de creșterea veniturilor generate de parteneri. Campionii trebuie, de asemenea, să arate că fac investiții durabile în viitorul modelelor lor de canale, inclusiv programele și inițiativele canalelor.

Ignacio Sbampato, Chief Business Officer la ESET, a adăugat: „De la începuturi, am păstrat aceleași valori și abordare pentru canalele noastre, îmbunătățindu-ne continuu resursele și instrumentele pentru a ne ajuta partenerii să își dezvolte afacerile din aria securității cibernetice și să-și protejeze clienții de orice tip de amenințări. Suntem mândri să vedem că aceștia continuă să recunoască calitatea produselor și serviciilor noastre. Este plăcut să știm că partenerii ne validează și că apreciază investițiile pe care le-am făcut în platforme și sisteme. O experiență pe internet mai sigură pentru toți este esențială în îndeplinirea misiunii noastre principale și, fără o relație puternică cu partenerii, nu am fi reușit să realizăm acest lucru.”

Pentru a afla mai multe despre oferta ESET, vizitați site-ul nostru web.