Alianța Tehnologică ESET îi urează bun venit unui nou membru: Xopero, lider în Europa pe piața serviciilor de backup și recuperare în caz de dezastru


2018-05-12

ESET, o companie globală de securitate IT, anunță că Xopero, cel mai important furnizor de soluții de backup de date din Europa, se alătură Alianței Tehnologice ESET. Prin urmare, clienții ESET au acum opțiunea de a adăuga un serviciu de backup și recuperare în caz de dezastru marca Xopero la strategia lor de securitate multistratificată.

"Având în vedere că Institutul Ponemon a revizuit în creștere costul mediu al pierderilor produse de întreruperea neplanificată a activității în 2016 la 8 850 de dolari pe minut, este firesc de ce Alianța Tehnologică ESET a prioritizat relația sa strategică cu vendorii parteneri specializați în crearea de servicii cloud de backup și recuperare în caz de dezastru, una necesară menținerii securității multistratificate pe care o așteaptă utilizatorii noștri. Cu Xopero, toate nevoile specifice pentru back-up & recovery sunt asigurate.", a declarat Jeronimo Varela, Director de Vânzări Globale.

Alianța Tehnologică ESET va oferi atât soluțiile Xopero cloud cât și on-premise, precum și produsele lor în calitate de furnizor de servicii. Toate acestea fac parte din software-ul său multiplu-premiat de backup și recuperare în caz de dezastru, de protecție a datelor și furnizare de soluții de migrare pentru medii IT Windows și Linux, fizice, virtuale și hibride. Această gamă largă de servicii va asigura continuitatea business-ului dvs. în fața dezastrelor naturale, întreruperilor în funcționarea computerului sau a altor evenimente neprevăzute.

Soluțiile Xopero vor reduce, de asemenea, perioadele de întrerupere forțată a activității (de tip downtime), vor îmbunătăți securitatea și stabilitatea sistemelor și a datelor și vor reduce costul total de proprietate și de administrare.

Această alianță implică, de asemenea, că partenerii de distribuție și clienții se vor bucura de o experiență îmbunătățită în momentul plasării comenzilor și un acces facilitat la produse de top din industrie, care le sunt necesare pentru a-și construi propria soluție multistratificată de securitate.

"Clienții enterprise și din ce în ce mai multe IMM-uri se confruntă cu realitatea nevoii unor afaceri "permanent active online", unde întreruperile în activitate și pierderile de date pot provoca daune majore veniturilor și reputației companiei. De aceea, este esențial ca întreprinderile mari și mici să aibă o soluție de backup și recuperare de date ca parte a strategiei de securitate globale", a declarat Robert Zentkowski, Director de Vânzări la Xopero. "Colaborarea cu Alianța Tehnologică ESET consolidează misiunea noastră comună de a asigura continuitatea afacerii printr-o abordare multistratificată, atât pentru securitate, cât și pentru backup-ul datelor. Așadar, să ne unim forțele pentru a oferi cele mai bune soluții de securitate și backup & recuperare pare un lucru bun de făcut!"

Lansată în 2013, Alianța Tehnologică ESET este un parteneriat gândit să susțină integrarea diverselor tehnologii de securitate, care urmărește o mai bună protecție a afacerilor, oferind o gamă de soluții complementare de securitate IT. Toți membrii Alianței Tehnologice ESET sunt selectați cu atenție pentru a contribui la oferirea celei mai bune protecții infrastructurilor IT business.

Pentru mai multe detalii despre produs, dați click aici. Mai multe informații despre Alianța Tehnologică ESET găsiți aici.

Despre ESET

Timp de 30 de ani, ESET® a dezvoltat software și servicii de securitate IT de top în industrie, pentru mediul de afaceri și consumatorii din întreaga lume. Cu soluții variind de la cele dedicate pentru endpoint-uri și pentru securitatea mobilă până la criptare și autentificare prin doi factori, produsele de înaltă performanță, ușor de utilizat, de la ESET, oferă consumatorilor și companiilor liniște pentru a se bucura de întregul potențial al tehnologiei lor. ESET protejează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, actualizând tehnicile de apărare în timp real pentru a menține utilizatorii în siguranță și pentru a funcționa fără întreruperi. Evoluția amenințărilor necesită o companie de securitate IT evoluată. Susținută de centrele de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, ESET a fost prima companie de securitate IT care a câștigat 100 de premii Virus Bulletin VB100, identificând fiecare malware "in-the-wild", fără întrerupere începând din 2003. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro și conturile de Facebook și Twitter.