ESET este prima companie care a primit premiul cu numărul 100, oferit de Virus Bulletin unui produs antivirus individual


2016-12-21

ESET a atins un punct de referință în industria de securitate. ESET NOD32 este primul produs antivirus evaluat de entitatea de testare din Marea Britanie, care a trecut pragul de 100 de premii VB100 primite de o singură soluție de securitate. Premiul cu numărul 100 oferit de VB100 a fost înmânat CEO-ului companiei ESET, Richard Marko de către John Hawes, Chief of Operations la Virus Bulletin, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în data de 16 decembrie 2016.

“Suntem onorați să fim prima companie care primește premiul cu numărul 100, acordat aceluiași produs,” a afirmat Richard Marko, CEO-ul ESET, în cadrul ceremoniei. “Începând cu primul premiu  VB100  primit în 1998, noi am crescut de la o companie mică și dinamică formată din câțiva oameni tehnici, la un furnizor de securitate endpoint de renume global, cu peste 100 de milioane de utilizatori în peste 200 de țări și teritorii.”

Virus Bulletin, o organizație de testare independentă, a prezentat primul său Premiu Virus Bulletin (VB100) în 1998 și până la această dată este considerată a fi cea mai renumită autoritate de testare din industrie. Pentru a câștiga un premiu, un produs anti-malware trebuie să detecteze toate versiunile curente de viruși “in‐the‐wild” fără să înregistreze rezultate fals-pozitive.

ESET a fost un furnizor de soluții de top, apreciat în testele noastre începând cu 1998, iar astăzi suntem fericiți să vă prezentăm distincția cu numărul 100 oferită de VB100 –  o premieră pentru orice produs testat de-a lungul timpului,” a afirmat John Hawes, COO la Virus Bulletin. “Istoria ESET NOD32, secondată de performanțe excelente și de zero detecții fals-pozitive reprezintă un indicator al ideii că avem în față un produs bine construit, întreținut excelent și extrem de fiabil.

Având un record neîntrerupt de premii consecutive obținute vreme de 18 ani, niciun alt produs de securitate antivirus nu atinge această constantă evoluție de top din perspectiva acestei autorități de testare independente.

În acest timp, tehnologia s-a schimbat, malware-ul s-a schimbat, iar industria de securitate a suferit schimbări de asemenea. Singura constantă a fost că produsul ESET NOD32 este singura soluție anti-malware din lume, care nu a scăpat niciun vierme sau virus “in-the-wild” în testări începând cu mai 1998. Acestă performanță constantă este cea care îi face pe utilizatorii noștri să aibă încredere în tehnologia noastră și cea care a permis companiei ESET să devină unul dintre furnizorii de securitate de top din lume,” a concluzionat CEO-ul ESET.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile de securitate ESET pentru utilizatorii home sau business, vizitați www.eset.ro sau urmăriți cea mai nouă testare comparativă VB100, vizitând www.virusbulletin.com.