ESET a fost numit Top Player pentru al doilea an consecutiv în raportul Radicati ‘Endpoint Security’ Market Quadrant


2019-11-07

ESET a fost recunoscut drept „jucător de top” pentru al doilea an consecutiv în ediția curentă Radicati Market Quadrants Security Market. Raportul a analizat cei 16 vendori principali de pe viața soluțiilor de securitate IT, evaluând funcționalitatea produselor și viziunea strategică a acestora. ESET s-a clasificat în cea mai bună categorie pentru al doilea an consecutiv, îmbunătățindu-și scorul față de anul precedent la ambele criterii. 

Raportul The Radicati Market Quadrant este un indicator folosit pentru a contura imaginea unei piețe tehnologice specifice. Această ediție examinează piața Endpoint Security, o ramură a securității cibernetice care cuprinde dispozitive, software-uri, servicii cloud și soluții hibride care ajută la securizarea și gestionarea endpoint-urilor, pentru organizațiile de toate dimensiunile. Radicati a clasificat vendorii din această piață în funcție de două criterii: funcționalitatea produselor și viziunea strategică. În ceea ce privește funcționalitatea, companiile au fost evaluate pe baza paletei de caracteristici oferite de fiecare soluție în parte. Viziunea strategică se referă la o înțelegere aprofundată cu privire la nevoile clienților, capacitatea de a furniza produse cu un preț competitiv, suport tehnic solid pentru clienți și inovare continuă. În plus, Radicati a evaluat aceste soluții de securitate și în ceea ce privește numărul de caracteristici și capabilități cheie, incluzând printre altele: opțiunile de implementare, suportul pentru diferite platforme, componenta EDR (Endpoint detection&response), sandboxing, detecția malware, raportarea, instrumentele de eliminare a virușilor, evaluarea și remedierea patch-urilor, securitatea web și a mail-ului și multe altele.

Pentru al doilea an consecutiv, ESET s-a calificat drept „Top Player” în raportul Radicati Market Quadrant, o categorie ce descrie liderii de piață, cu o viziune solidă pentru viitor, care oferă o gamă largă de produse cu funcționalitate dovedită. Fată de anul precedent, compania și-a îmbunătățit considerabil scorul în ceea ce privește funcționalitatea și viziunea strategică. ESET a fost apreciat în mod special pentru performanța înaltă și ratele ridicate de detecție ale soluțiilor Endpoint Security, ușurința de utilizare a software-ului, ca rezultat al impactului minim asupra sistemului și a utilizării minime de resurse. S-a remarcat, de asemenea, că ESET Endpoint Security este potrivit pentru a oferi protecție companiilor cu medii eterogene.

A fost recunoscută, de asemenea, consola de administrare, care oferă vizibilitate în timp real atât pentru stațiile on-premise, cât și off-premise. Rețeaua globală de soluții business, care furnizează date către ESET LiveGrid, sistemul nostru de reputație bazat pe cloud, a fost, de asemenea, recunoscut ca un instrument cheie. Accesul la instrumente avansate de threat intelligence le oferă clienților ESET capacitatea de a combate mai ușor potențiale atacuri.

Juraj Malcho, Chief Technology Officer la ESET, a adăugat: „Suntem încântați să fim clasați drept„ Top Player ”de către Radicati pentru al doilea an consecutiv. Această recunoaștere este o dovadă a angajamentului nostru permanent îndreptat spre livrarea de soluții de securitate de primă clasă pieței întreprinderilor și a angajamentului nostru pentru continuă inovație. Mai mult decât atât, suntem deosebit de mândri de scorurile noastre îmbunătățite, ceea ce demonstrează că, la fel ca amenințările pe care ne străduim permanent să le combatem, ESET evoluează constant."

Pentru a afla mai multe despre raportul Radicati Magic Quadrant 2019: Endpoint Security, vă rugăm să dați click aici și pentru a afla mai multe despre soluțiile Endpoint Security ale ESET, vă rugăm să faceți click aici.