ESET® ENDPOINT SECURITY

Învățarea automatizată și expertiza umană în echilibru dinamic

Actualizarea politicii ESET pentru produsele End Of Life.
Instrucțiuni de descărcare și upgrade.

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

ESET Endpoint Security pentru Windows

Folosește o abordare multistratificată care utilizează mai multe tehnologii în echilibru dinamic pentru a balansa în mod constant performanța, detectarea și pozițiile false, permițând organizațiilor să:

Protejeze împotriva ransomware-ului
Blocheze atacurile targetate
Prevină breșele de date
Oprească atacurile de tip fileless
Detecteze amenințări persistente avansate

Management server

ESET Security Management Center gestionează produsele endpoint dintr-un singur loc și poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapidă și ușoară.

Învățare automată

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Apărare multistratificată

Un singur strat de apărare nu este suficient pentru a amenaja peisajul amenințărilor în continuă creștere. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta pre-execuția, în timpul execuției și post-execuția malware-ului. Concentrându-se nu numai pe o anumită parte a ciclului de viață malware, acest lucru permite ESET să ofere cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Unele companii solicită asigurări suplimentare cu privire la faptul că vor fi protejate împotriva atacurilor ransomware.

SOLUȚIA

 • Network Attack Protection are capacitatea de a împiedica ransomware-ul să infecteze vreodată un sistem prin oprirea exploatării la nivelul rețelei.
 • Apărarea noastră multistratificată are un produs de tip sandbox integrat, care are capacitatea de a detecta malware-ul care încearcă să se sustragă detectării prin folosirea obfuscării.
 • Menține sistemul de protecție malware ESET - LiveGrid® - pentru a proteja automat împotriva noilor amenințări fără a mai fi nevoie să așteptați urmatoarea actualizare a detectării.
 • Toate produsele conțin protecție sub formă de Ransomware Shield pentru a se asigura că firmele sunt protejate de criptarea rău intenționată a fișierelor.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Detecție comportamentală- HIPS

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) ESET monitorizează activitatea sistemului și utilizează un set predefinit de reguli pentru a recunoaște și a opri comportamentul suspect al sistemului.

Ransomware Shield

ESET Ransomware Shield este un strat suplimentar care protejează utilizatorii de ransomware. Această tehnologie monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației acestora. Acesta este conceput pentru a detecta și a bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware-ului.

Network Attack Protection

ESET Network Attack Protection îmbunătățește detectarea vulnerabilităților cunoscute la nivel de rețea. Acesta reprezintă un alt nivel important de protecție împotriva răspândirii malware-ului, a atacurilor realizate în rețea și a exploatării vulnerabilităților, pentru care un patch nu a fost încă lansat sau desfășurat.

Scanner avansat de memorie

O tehnologie ESET unică, care abordează în mod eficient o problemă importantă a malware-ului modern - utilizarea masivă a obfuscării și / sau criptare. Scanner-ul Avansat de Memorie monitorizează comportamentul unui proces rău intenționat și îl scanează odată decuplat în memorie.

Produs de tip Sandbox integrat

Produsul ESET de tip sandbox integrat ajută la identificarea comportamentului real ascuns sub suprafața malware-ului obfuscat. Utilizând această tehnologie, soluțiile ESET emulează diferite componente ale hardware-ului și software-ului pentru a executa o mostră suspectă într-un mediu virtual izolat.

Exploit Blocker

ESET Exploit Blocker monitorizează aplicații tipic exploatabile (browsere, cititoare de documente, clienți de e-mail, Flash, Java și multe altele) și în loc de a viza doar anumite identificatoare CVE, se concentrează asupra tehnicilor de exploatare. Când se declanșează, amenințarea este blocată imediat pe device.

Two-way firewall

Previne accesul neautorizat la rețeaua companiei. Oferă protecție împotriva hackerilor, prevenirea expunerii datelor și permite definirea rețelelor de încredere, făcând toate celelalte conexiuni, cum ar fi cele publice Wi-Fi, restricționate în mod implicit.

Protecție Botnet

Protecția Botnet ESET detectează comunicarea rău-intenționată utilizată de botneturi și, în același timp, identifică procesele infracționale. Orice comunicare malware detectată este blocată și raportată utilizatorului.

ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator

ESET a obținut note maxime; cea mai light soluție de securitate endpoint în 2017

CRN oferă 5-Stele în 2007 Partner Program Guide: al trei-lea an consecutiv.

Endpoint Security 5/5 stele în toate categoriile conform review-ului din revista SC Magazine.

Premiul AAA la testul Enterprise Endpoint Protection.

ESET ENDPOINT SECURITY

Faceți o cerere

Lăsați-ne detaliile dvs. de contact pentru a primi o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Încearcați înainte de a cumpăra

De ce nu descărcați o licență gratuită de trial fără absolut nici un angajament din partea dvs.

ESET Endpoint Protection Platform acoperă și următoarele OSes-uri:

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

Produse și servicii conexe

 • ESET Security Management Center
  Monitorizarea în timp real a securității rețelei, raportarea și gestionarea pe un singur ecran.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Tehnologia sandbox bazată pe cloud detectează amenințări care nu au fost niciodată văzute sub forma amenințărilor de tip zero-day.
 • ESET Enterprise Inspector
  Instrumentul EDR detectează amenințările avansate persistente (ATP), atacurile direcționate, atacurile „fileless”, plus evaluarea riscurilor și investigații.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul