ESET® ENDPOINT SECURITY

Protecție endpoint completă pentru toate dispozitivele dvs. Mac

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

ESET Endpoint Security pentru Mac

Oferă o protecție completă și eliberează din resursele valoroase ale sistemului. Se poate administra de la distanță în totalitate. Îi permite companiei să:

Se protejeze împotriva ransomware-ului
Blocheze atacurile direcționate
Prevină breșele de date
Detecteze amenințările persistente

Management server

ESET Security Management Center gestionează produsele endpoint dintr-un singur loc și poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapidă și ușoară.

Suport multiplatformă

Produsele ESET Endpoint suportă toate sistemele de operare, inclusiv Windows, MacOS, Linux și Android. În plus, toate produsele endpoint pot fi gestionate dintr-un singur panou unificat de instrumente, iar soluția Mobile Device Management pentru iOS și Android este și ea integrată în pachet.

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de apărare nu este suficient pentru a amenaja peisajul amenințărilor în continuă creștere. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Amenințările zero-day sunt o preocupare majoră pentru companii, din cauza faptului că nu știu cum să protejeze împotriva unor amenințări pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

SOLUȚIA

 • Soluțiile endpoint de la ESET folosesc euristica și învățarea automatizată ca parte a abordării noastre multistratificate, de a preveni și de a proteja împotriva malware-ului nevăzut până acum.
 • 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ne ajută să avem reacții rapide, imediat după prima incidență a unui malware pe glob.
 • Sistemul de protecție antimalware în cloud al ESET vă protejează automat împotriva celor mai noi amenințări, fără a fi nevoie să așteptați următoarea actualizare pentru detectare.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

eset-logo-cybersecurity-experts

Pot companiile să prevină un atac ramsomware

Afla acum

Diferența pe care o aduce ESET

Machine Learning

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Suport macOS Server

Se asigură de faptul că soluția nu interferează cu sistemul MacOS Server și cu aplicațiile cele mai frecvent utilizate. Suport oferit pentru macOS Server pentru Mac 10.9 și versiuni ulterioare.

ESET Livegrid®

Imediat ce este detectată o amenințare de tip zero-day (ex: ransomware), fișierul este trimis către LiveGrid®, sistemul nostru de protecție anti-malware bazat pe cloud, unde amenințarea este executată și monitorizată. Rezultatele acestui sistem sunt furnizate tuturor endpoint-urilor la nivel global în câteva minute, fără a fi nevoie de actualizări.

Detecții ADN

Tipurile de semnături variază de la hash-uri foarte specifice, până la Semnăturile ADN ESET care sunt definiții complexe ale comportamentului codurilor rău intenționate sau ale caracteristicilor malware. Deși codul malițios poate fi modificat foarte ușor de atacatori, comportamentul codurilor nu poate fi schimbat atât de ușor, iar Semnăturile ADN ESET sunt proiectate tocmai pentru a beneficia de acest principiu.

Produs de tip sandbox integrat

Această componentă ajută la identificarea comportamentului real al unui malware complex. Utilizând această tehnologie, soluțiile ESET emulează diferite componente ale hardware-ului și software-ului pentru a executa o mostră suspectă într-un mediu virtual izolat.

Protecția accesului la date

Consolidează securitatea rețelei cu funcții precum Control Web, Two-way Firewall, Anti-phishing și Controlul dispozitivului pentru a preveni accesul către site-uri rău intenționate și comunicarea cu rețeaua, tentativele site-urilor false de a obține informații sensibile și pentru a menține la distanță dispozitivele neautorizate.

ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator

ESET a obținut note maxime; cea mai light soluție de securitate endpoint în 2017

CRN oferă 5-Stele în 2007 Partner Program Guide: al trei-lea an consecutiv.

Endpoint Security 5/5 stele în toate categoriile conform review-ului din revista SC Magazine.

Premiul AAA la testul Enterprise Endpoint Protection.

ESET ENDPOINT SECURITY

Solicitați o ofertă personalizată

Lăsați-ne detaliile dvs. de contact pentru a primi o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Testați înainte de a cumpăra

Puteți descărca o licență gratuită de trial, pentru a testa produsul înainte de cumpărare. Fără niciun angajament din partea dvs. .

ESET Endpoint Protection Platform acoperă și următoarele sisteme de operare:

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

ESET Dynamic Mail Protection

 • Security Management Center
 • Mail Security
 • Cloud Sandbox Analysis

Soluții pentru IMM-uri

ESET Endpoint Protection Advanced Cloud

 • Cloud Administrator
 • Endpoint Security
 • File Server Security

ESET Secure Business

 • Security Management Center
 • Endpoint Security
 • File Server Security
 • Mail Security

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul

Utilizator existent?

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport